Keresés

Részletes keresés

Kr.Kr. Creative Commons License 2020.11.04 0 1 876

Ezt tudjuk vagy sejtjük? Rolandnál volt róla szó, hogy a lányok tevékenykedtek, de máshol nem hallottam ilyenről. 

Mindegy, végülis úgysem marad ott egyik lány sem, hanem mennek tovább másik medencés fiút keresni :))

Előzmény: Ilhilla (874)
fotelbáró Creative Commons License 2020.11.04 -1 1 875

Még egyetlen korábbi adásban lett házasság.

Csak nősülés...

Az  igazi cím az  lenne :  Házhoz  szállított  csajok 

Ilhilla Creative Commons License 2020.11.04 -3 2 874

Tudjuk, hogy a lányok is főztek, takarítottak, mosogattak, csak nem mutatták, mert nem volt annyira érdekes. 

Lehet, hogy keresniük kellett volna stoppolni való zoknit, vagy felvarrni való inggombot?  ...mert kb. az lett volna hasonló a vasaló talpára égett anyag és a vízkő eltávolításához, vagy a konyhaszekrény fiókok csuszkáinak megjavításához! :D

Előzmény: Kr.Kr. (873)
Kr.Kr. Creative Commons License 2020.11.04 0 0 873

- etettek halat és tehenet Peti gazdánál,

- osztályozták, válogatták és betakarították a krumplit Rolandnál,

Ez a kettő nálam a vicc kategóriája volt, amikor 30 percnyi, erősen betekintő munkát végeztek. A haletetést még nézni is rossz volt, szerintem ott Peti gazda gyomra többször összeszorult. :)

A fiúk legalább körbenéztek a gazdaságban, ezt-azt megjavítottak, tettek-vettek. 

Előzmény: Ilhilla (871)
GPS Creative Commons License 2020.11.04 0 1 872

mert 21 éves korára nem szedett össze egy szakajtónyi pasit, de ezt a férfiak biztosan másképp látják :)

Nem látják másképp. Sőt, erre a korra még 2-3 hoszabb-rövidebb kapcsolat is belefér, ha azt vesszük, hogy manapság már 17 évesen sem babáznak már a lányok (sem).

Nézd, aki "second-hand"-et vesz - az legyen tisztában azzal, hogy itt-ott karcos lett a használatban.

És ilyesmiért utólag ne reklamáljon (hacsak nem valami durva, rejtett hibáról van szó).

A társkeresés (általában) nem a szűzlányok hobbija - és ezt felróni a pasik részéről nem vall túl éles észre.
Sőt, én még azt is bunkóságnak tartom hogy egy felnőtt nő felé olyannal jönni, hogy: "Édesem, össze tudod számolni hányan voltak eddig?"

.

Előzmény: Kr.Kr. (869)
Ilhilla Creative Commons License 2020.11.04 -4 1 871

A lányok is:

- etettek halat és tehenet Peti gazdánál, 

- osztályozták, válogatták és betakarították a krumplit Rolandnál, csak

Szabolcs gazda nem engedte őket a szuper almáskert közelébe, csak távolról mutatta meg nekik! 

Előzmény: Kr.Kr. (870)
Kr.Kr. Creative Commons License 2020.11.04 -1 2 870

Egyedül Bettinél vettek részt az udvarlók a napi munkában, ház körüli teendőkben. A lányoktól ez biztos nem elvárás, csak akkor inkább az Éden hotelbe kellett volna jelentkezni "pasikát" keresni. :)

Nyilván ezekből sem lesz semmi.

Viszont Anikó megtett km-eit láthatóan csökkentették. Éljenek a fák, kevesebb az elfüstölt benzin :)

Előzmény: GPS (863)
Kr.Kr. Creative Commons License 2020.11.04 0 2 869

Én mondjuk nem tartok defektesnek valakit azért, mert 21 éves korára nem szedett össze egy szakajtónyi pasit, de ezt a férfiak biztosan másképp látják :)

Előzmény: GPS (864)
Bellina2017 Creative Commons License 2020.11.04 0 1 868

Az almás HP egy direkt casting-os statiszta volt az egészben, de valóban, írhattak volna neki valami izgalmasabb szerepet is, mint a kocsiban vergődés...:)

Előzmény: GPS (863)
Kr.Kr. Creative Commons License 2020.11.04 -2 1 867

Egy családi gazdaságot azért ne hasonlítsunk össze egy napi 8 órás, alkalmazotti munkával. Még ha nem is vesz részt az almafák metszésében, akkor is fontos, hogy azt a munkát és a vele járó elég nagy leterheltséget elfogadja és értse. Sokszor pedig azért be is kell szállni egy-egy munkafolyamatba, ha nem sikerül megfelelő mennyiségű idénymunkást beszerezni. Ez bizony ezzel jár, nem csak a medencés fürdőzéssel :)

Előzmény: Apádfüle (857)
Ilhilla Creative Commons License 2020.11.04 -4 1 866

Konkrétan azt mondta, hogy egy hosszabb kapcsolata volt (több éves) és szó sem volt a "dugópajtás" számáról! Ha több párkapcsolata lett volna, akkor -21 éves lévén- már az általános iskolában el kellett volna kezdenie (attól még alkalmi szex lehetett, de Laura ránézésre nem az egy éjszakás kapcsolatok híve). 

Lehet, hogy ezt inkább Kr.Kr.-nek kellett volna írnom! :-)

Előzmény: GPS (864)
Ilhilla Creative Commons License 2020.11.04 -4 2 865

Peti -legalábbis a látottak alapján- csak Laurától kérdezte meg, hogy "feladná-e eddigi életét és oda költözne-e hozzá", emiatt remélem, hogy végül őt választja!
Laura nem tipikus "városi lány", Törökszentmiklós egy kis város, tőlünk 19 kilométerre, ismerem az ottani "lehetőségeket", szóval én elhiszem, hogy nem egy "nagyvilági plázacica", hanem egy szerény, házias, hűséges, "vidéki" lányka, akivel nem járna rosszul Peti.

Előzmény: szévike (861)
GPS Creative Commons License 2020.11.04 -1 3 864

És amikor a 21-22 éves közli, hogy neki eddig CSAK 1 párja volt, akkor megy a nagy szemöldökfelhúzás, hogy úúúúúristen, ki ez a lány???

- Ha csak egy (1) dugópajtársa volt eddig, akkor a csaj biztos defektes, hogy csak egy nyomorultnak kellett.

- Ha többen voltak (n)... akkor egy ribanc-fajzat, akit fű-fa megdugott már.

Nehéz megfelelni :-))))

.

Előzmény: Kr.Kr. (862)
GPS Creative Commons License 2020.11.04 0 2 863

Sokszor kinosan hosszúk a csendek, de egyik sem érdeklődik a másik munkájáról, hobbijáról, családjáról.

Ahogy mondod. A csávók is szarnak rá, hogy mivel foglalkozik a lány - van-e szakmája, tanul-e pont valamit - vagy ha van munkája, szereti-e, lát-e előrelépési esélyt...és ami a legfontosabb: ott tudná hagyni (vagy legalábbis váltani) - amennyiben összejönne köztük valami?

Szó sem esik erről.

De a csajok se különbek. Felüdülés lett volna olyat hallani az egyiktől is, hogy: "Mesélj a gazdaságodról, hogy fejlődött idáig? Mik a terveid, növekednél, vagy inkább átalakítanál ezt-azt? - Voltak-e buktatóid, vagy nehéz éveid? Most hogyan tekintsz a jövőbe?"...

...szóval bármi ami a minimális érdeklődést is tükrözné a csávók irányába.. annyi sincs meg.

Például az almás hülyepicsájának mibe került volna olyat mondani, hogy: "Te Szabolcs, mesélj már nekem egy kicsit az almákról. Mert én csak annyit tudok róluk, hogy az anyám a pitébe sütötte".

Nem fért volna bele az 5-6 órás útba,

A csávó meg még ujjongot is volna, hogy: "Lám, milyen okos kislány, nem csak a műköröm és a smink érdekli" .

Komolyan mondom, egytől-egyig olyan "általánosan mindentől kívülálló" csajokat sikerült összeszedni - mint ha mind be lenne tépve és most a valóságtól elszakadva lebegnének valahol... de főként a nagy semmiben.

Ha ez a műsor a párválasztás ismérveiről szól - akkor ezt látván, sokan inkább szinglik maradnának.

Pasik-csajok egyaránt.

.

Előzmény: szévike (856)
Kr.Kr. Creative Commons License 2020.11.04 0 0 862

"A gazdákat - ha már a csajok előéletről van szó - akkor (ilyen olyan verbális-alufóliába becsomagolva) de mégis CSAK az érdekli, hogy mégis hányan dugták meg a hölgyet eddig. Semmi más." Abszolút így van. És amikor a 21-22 éves közli, hogy neki eddig CSAK 1 párja volt, akkor megy a nagy szemöldökfelhúzás, hogy úúúúúristen, ki ez a lány???

Ha meg beszélgettek is a korábbi életükről és a csatorna azokat a részeket kivágta a leadott műsorból, akkor meg csak a csatornának fontos, hogy a lányok "elhasználódását" reklámozzák. 

Előzmény: GPS (855)
szévike Creative Commons License 2020.11.04 -1 0 861

Mint ahogy te is valamilyen szinten figyelemmel kiséred a párod munkáját, még akkor is, ha ténylegesen nem 

veszel benne részt, ugy a mostani jelentkezőknél is fontos, hogy legalább egy kicsit érdekelje, hogy mivel is

foglalkozik a gazda.

De egy-kettő jelezte is, hogy örömmel venné, ha a jelölt beleilleszkedne a gazdaság munkájába. S ha városi 

környezetben könnyebb munkát találni az eredeti szakmában, ez azért falun nem mindig van igy, s a társ

gyakran vesz részt a közös feladatokban.

Előzmény: Apádfüle (857)
Kr.Kr. Creative Commons License 2020.11.04 0 0 860

Ha megszerezte a brit állampolgárságot, akkor végképp nem értem, hogy mit keres ebben a műsorban? A gazda nem olyan tevékenységet végez, amivel esetleg kiköltözhetne ő is Londonba, ha egyszer úgy adódik és akkor majd home office-ban nyomja tovább.

Előzmény: GPS (852)
Kr.Kr. Creative Commons License 2020.11.04 0 0 859

"szóval eléggé Makkó-Jeruzsálem ehhez az egészhez." Akkor viszont csak azért jelentkezett, mert látott egy helyes fiút a tévében? :)

Előzmény: GPS (851)
szévike Creative Commons License 2020.11.04 0 0 858

Persze, az előzmények firtatása vagy nem kibeszélése eléggé egyedi dolog. Pl mi évtizedek óta együtt vagyunk a férjúrral. 

De ez csak egyszer volt téma köztünk, de akkor sem részletekbe menően, mert mindketten ugy vélekedtünk,

hogy ami volt elmúlt, az a fontos, hogy mi van, mi lesz.

Előzmény: szévike (856)
Apádfüle Creative Commons License 2020.11.04 -2 2 857

"Laura első nekifutásra jobban illik hozzá, azonban van egy olyan érzésem, hogy nem neki való a vidéki élet, a halgazdasági munka."

Jó, hogy ezt írod, már többször szóba akartam hozni. Nem konkrétan Laurát és a halgazdaságot, hanem általában az olyan megállapításokra kaptam fel a fejem, hogy ez vagy az a hölgyemény nem illik a ... halgazdaságba, krumpliföldre, almaültetvényre.
Tudtommal a gazdák feleséget keresnek, nem munkatársat. Se férjnek, se feleségnek nem dolga, hogy a házastársa cégében jól teljesítsen, vagy valamicskét is értsen a szakmájához. Én is gondban lennék, ha ki kellene vennem egy vakbelet, hiába mondják, hogy rutinműtét :), és a párom se rúghatna labdába az én munkahelyemen.

Hogy ezek a lányok "valók-e" a gazdák mellé, inkább azon múlik, hogy mennyire tudják elfogadni a falusi/tanyai környezetet, találnak-e maguknak munkát a környéken, be tudnak-e illeszkedni a társaságba. Ez utóbbi lényegtelen apróságnak tűnik, pedig nagyon is meghatározó. Mert általában megoldható, megoldható, hogy ki-ki összejárjon egy kis dumapartira a saját haverjaival, barátnőivel, nem muszáj, hogy a házaspár mindig egymás nyakán lógjon. De ha leköltözöl valakihez egy távoli faluba, akkor a saját eddigi életed megszűnik, és csak a párod rokonai, ismerősei vesznek körül. 

Előzmény: szévike (848)
szévike Creative Commons License 2020.11.04 0 0 856

Épp tegnap merengtem el ezen én is.

Ott ülnek a gyönyörű panoráma közepén, beszélgetnek, de semmi érdeklődést nem mutatnak a másik után.

Sokszor kinosan hosszúk a csendek, de egyik sem érdeklődik a másik munkájáról, hobbijáról, családjáról.

Igazad van, tényleg az a legfontosabb tudnivaló a másikról, hogy hány kapcsolata volt eddig?

Előzmény: GPS (855)
GPS Creative Commons License 2020.11.04 -1 3 855

Te aztán alaposan felkészültél :))

Nem kellett - elég volt egy cikket elolvasni ahol pont ezt taglalták.

De most ráébresztettél valamire - ami tudat alatt eddig is zavart.

Érdekes módon, a versenyzők előéletét, civil foglalkozását, szakmáját-végzettségét igen sommássan és diszkréten kezeli a műsor - egyszer említenek róla 3 szót (még a legelején) - és ott be is van fejezve ez a téma.

Ráadásul a gazdás-csajos "mélylélektani"  (platós) beszélgetésekbe sem fér bele soha egy olyan, hogy: "Édesem, mesélj nekem egy kicsit a munkádról, a szakmádról, az életedről"... ugyan már, ez senkit nem érdekel.

A gazdákat - ha már a csajok előéletről van szó - akkor (ilyen olyan verbális-alufóliába becsomagolva) de mégis CSAK az érdekli, hogy mégis hányan dugták meg a hölgyet eddig. Semmi más.

Úgy firtatják ezt, mint használt autó vásárláskor, hogy "hány kilométer van benne?".

A néző - aki valamilyen okból lemaradt a bemutatkozókról - annak fogalma sincs, hogy ki-fia borjak ezek a hölgyek - max a csöcsükről és farukról kapnak némi vizuális információt a műsor során.

Vagy ennyi elég is - ha már a párkeresés a téma?

.

Előzmény: szévike (854)
szévike Creative Commons License 2020.11.04 0 0 854

Te aztán alaposan felkészültél :))

Előzmény: GPS (852)
edit.citrom Creative Commons License 2020.11.04 0 0 853

Teljesen egyetértek veled. 

Előzmény: Kr.Kr. (846)
GPS Creative Commons License 2020.11.04 0 1 852

Nem tudom van-e valami konkrét szakmája, vagy ő is az angliai klasszikus vendéglátós-boltos

vonalon mozgott.

Az "első milliójáról" nem tudok -, de azt viszont olvastam, hogy fogászati asszisztensnek tanult- Angliában, angolul - és vélhetően dolgozott is a szakmában.

Ő már csak azért sem az a klasszikus vendéglátos-boltos vonal - mert megszerezte a brit állampolgárságot is - ami azért a kint, pár hónapig szerencsét-próbáló pultoslányokra nemigen jellemző.

Már csak azért sem, mert ehhez többmindent fel kell ott mutatni - a tökéletes angoltudáson kívül is.

.

Előzmény: szévike (850)
GPS Creative Commons License 2020.11.04 -1 1 851

Ránézésre Anett sem az a gazdasszony típus :))

Valóban nem. Ránézésre sokkal "bölcsebb" kisugárzása van, mintsem hogy egy ilyen helyre szívvel-lélekkel besoroljon. Nincs akkora pánikban, hogy "bármi áron..."

A szőke csöcsike vergődésén is csak sejtelmesen mosolygott - mondhatni inkább jól szórakozott, mintsem dühítette volna, vagy bármilyen féltékenység jelét mutatta volna.

Állítólag fogászati asszisztensséget tanult ki (méghozzá angolul) - szóval eléggé Makkó-Jeruzsálem ehhez az egészhez.

.

Előzmény: Kr.Kr. (849)
szévike Creative Commons License 2020.11.04 0 0 850

Ez elkerülte a figyelmemet, viszont jól éreztem én. Ma is kontroll, irányitás alatt él. 

Valószinű a gazdaságba is belenőtt, nem ő hozta létre.

Anett 33 éves. Lehet, hogy már kinyüzsögte magát és már hosszútávon gondolkodik.

Nem tudom van-e valami konkrét szakmája, vagy ő is az angliai klasszikus vendéglátós-boltos

vonalon mozgott. 

Előzmény: Kr.Kr. (849)
Kr.Kr. Creative Commons License 2020.11.04 0 1 849

A bemutatkozó filmjében volt, hogy együtt él a szüleivel, mivel nem találta még meg azt, akivel saját családot tudna alapítani. 

Manapság nem ritka, hogy vki 30 évesen is együtt él a szüleivel, pláne ha egy faluban is élnek, akkor sok értelme nincs 2 utcával odébb költöznie egyedül. Bulikázni meg gondolom a nagypapa házában tudtak eddig is a haverokkal. 

Ránézésre Anett sem az a gazdasszony típus :)) Sőt, ha megszokta az angliai nyüzsgőbb életet, akkor nagy változás lehet utána egy falusi környezet. Bár nem tudom, hogy Anglián belül hol élt?

Előzmény: szévike (848)
szévike Creative Commons License 2020.11.04 0 1 848

Peti gazdának nagyon sok gyerekes-kamaszos megnyilvánulása, gesztusa, félszava, nézése van.

Lehet, hogy elkerülte a figyelmemet, beszélt-e a családi körülményeiről.

Valószinűleg van körülötte egy féltő-óvó szülői háttér, ami talán a gyerekkori betegsége óta fokozottan

kiséri még ma is.

Ez nem kritika, hanem csak a következtetésem a látottak alapján.

Erre alapozom, hogy szerintem Anettet fogja választani, aki talán valamivel idősebb, határozottabb is nála, 

Angliai életében talán többféle munkát is végzett, s nem riad vissza a vidéki élettől sem. 

Laura első nekifutásra jobban illik hozzá, azonban van egy olyan érzésem, hogy nem neki való a vidéki élet,

a halgazdasági munka.

OrSoLy Creative Commons License 2020.11.04 0 2 847

Pont nekem is ez jutott eszembe, mikor tegnap Peti beszélgetett Anettel, hogy hiányolja az érdeklődést, a féltékenykedést stb, hogy udvarlás sem volt az ő részéről sem, mi a fenét vár el akkor a csajoktól? 

Meg ami feltűnt, hogy Szabolcs és Edina az összeveszés előtt egy szobában aludt? Ez sem nagyon volt benne valahogy az egészben... (bár persze nem tudhatjuk, ott mi történt).

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!