Keresés

Részletes keresés

Fgabesz90 Creative Commons License 2022.01.28 -2 2 22294

Bécy az új klub kigyulladása után Mallorcára (vagy Ibizára?) ment , mert azt hitte le akar valaki számolni vele. Szerintem már nem jön vissza mert kiderült az igazság, sőt még volt is szó róla hogy feljelenti a gyújtogatókat de végül nem.

Mesiből is szép nagy ribit sikerült csinálni, ráadásul hisztiset.. micsoda szemét pasija van hogy dolgozni mer, holott ő feküdt összeba szomszéddal és majdnem nem is egyszer.

Előzmény: Tulipántoss (22286)
Sumo fan Creative Commons License 2022.01.28 -2 1 22293

Joe fitneszben az alkalmazott recepciós csajszi teljes természetességgel odaadja a helység kulcsát egy vadidegen, utcáról beesett csavargónak (Dani)

Én is recepción dolgozom, és ha ezt megcsinálnám, akkor az írásbeli figyelmeztetés lenne a minimum.

Előzmény: Kokkin (22284)
Sumo fan Creative Commons License 2022.01.28 -2 2 22292

nehéz lesz visszahozni azzal az 5% esélyével,

Még az lenne a legegyszerűbb módja, hogy téves volt a diagnózis

Előzmény: Orion2020 (22288)
Sumo fan Creative Commons License 2022.01.28 -2 1 22291

Ha már egy régen kiírt szereplőt visszahoznak (mint most Szúnyogot), legalább ne csinálnának belőle egy rakás szerencsétlenséget. A Szunyi, amikor a Bécy klubjában melózott, egy tök normális, szerethető (atyám, hogy mennyire utálom ezt a szót :-) arc volt

Bomc Creative Commons License 2022.01.28 -1 1 22290

Kornál ugy puncsol mintha nem lenne 1000 futárcég Pesten

watson76 Creative Commons License 2022.01.27 -4 2 22289

ez a Szúnyog nagy fogás volt! ez se ér semmit mint a Lalipop

Orion2020 Creative Commons License 2022.01.27 -2 3 22288

Hát igen és ha nem akarják kiírni Milánt , akkor rettenetesen nehéz lesz visszahozni azzal az 5% esélyével, amit annyit hangoztatnak. Igaz itt az is meglehet, hogy egyik fejezetről a másikra egyszerűen elfelejtik az egész betegségét...

Előzmény: Tulipántoss (22286)
Tulipántoss Creative Commons License 2022.01.27 -1 4 22287

Nem bántásként, talán tényként is leírhatom, hogy a sorozat most van ismét nagyon mélypontján?!

Az új karakter Jocó  és a visszahozott Szúnyog karaktere és velük együtt a dögunalom, az eklatáns példa erre.

Egy lépéssel, egy perccel nem viszik előbbre a történéseket. Se füle, se farka a sztorijuknak. A sorozat stagnál!

Rosszindulat, veszekedés, két rosszéletű ember napi hülyeségeit követhetjük. Humor és következetlenség nélkül!

Arról nem beszélve, hogy dögunalom az összes jelenet velük! Szerintem.

Tulipántoss Creative Commons License 2022.01.27 -2 2 22286

Nem titok, hogy mindig kedveltem a "hajó legénységét" Kareszt és Milánt. Hibáikkal együtt! Mert azért volt bőven.

Milán betegsége felkavart. Volt egy szép jelenete a két barátnak, amely megérintett, meghatott, mint írtam is  lentebb. 

( Persze tudom, hogy csak  film az egész! :)

De! Ha Milánt ki akarják írni a sorozatból, vagy akár Ő akar távozni, száz és száz egyéb megoldás  is lehetett volna, mint ez a sztori. És igen, Milán minden jelenete, sőt tegnap Karesz és Kira jelenete is torokszorító, szép jelenet volt.

( Remélem, hogy a továbbiakban nem fogják elszúrni vitával, veszekedésekkel?!)

Ha Milán marad a sorozatban, akkor mi a ferde fityfirittynek kellett ez búvalbélelt sztori??!! Ha pedig nem, akkor egyszerűbben is csinálhatták volna. Tették ezt így, számtalan mással is! Egyik napról a másikra tüntették el anno pld. Teót. vagy Andrét.

Teó eltűnésének az okát sosem tudtuk meg.) Restellem, de  most hirtelen Bécyt sem tudom hol van?!)

A Milán sztorival a nézőkre is igencsak negatívan hatnak! Mert elfelejtik, hogy a mai világban, hány családban van hasonló beteg és vele együtt bánat és szomorúság?! És ezeknek a nézőknek a szemében sikerült a legnagyobb fájdalmat okozni!

ilci56 Creative Commons License 2022.01.26 -3 2 22285

Jól gondoltam az elözőekben ,hogy ez a nyomorék kis puffancs a maffiával a nyomába csak bajt hoz rájuk ez boritékolható volt már tudják az albit hová kell menni balhézni.Joe nincs is felháborodva milyen aljas dolgokat követett el a haverja simán milliókat kifizet?hogy a szarházit megmentse akinek bőven lett volna miből rendezni az adósságát?mondjuk az nem derült ki mennyivel tartozott de gondolom nem 100000 ft-ért rabolják el.Természetesen fel se merül ,hogy ezek után tipli az albérletből .A másik karakter Kira viszont ahogy elöször megismertük,hagyott kivetnivalót a jelleme és kivételesen most itt pozitiv átalakulás történt egy mélyérzésű szeretetet adó hűséges nő képe rajzolódik ki mindinkább  ,én már megkedveltem

Kokkin Creative Commons License 2022.01.26 -2 3 22284

Újabb rendkívül valósághű történés. Joe fitneszben az alkalmazott recepciós csajszi teljes természetességgel odaadja a helység kulcsát egy vadidegen, utcáról beesett csavargónak (Dani), hogy zárja be a termet, miután véget ért a fotózás. Igen, ez tényleg így működik, már csak arra lennék kíváncsi, Dani gyerek hogyan szülte meg 4 jegyű riasztókódot záráskor és hogyan juttatja vissza majd a kulcsot a terembe, reggel a recepciós csajszi mivel fog kinyitni stb...

Mesike is ugat Vivinek, hogy mekkora rib@nc miközben ő is pont ugyanolyan, hetente kacsintgat más férfiak után. Múltkor a szomszéd hülyegyerek szédítette, most Dani a következő préda.

Sumo fan Creative Commons License 2022.01.26 -1 2 22283

Csak emlékeztetni szeretném őket (mert igen feledékenyek ezek a forgik!), hogy mi tudjuk, mert ezt láttatják velünk nézőkkel, hogy Joe sem hibátlan, de nem is rosszabb a többieknél.

A  szíve a helyén van, aki hozzáfordul segítségért, annak próbál segíteni (még akkor is, ha legtöbbször határozattabbnak kéne lennie)

Előzmény: Tulipántoss (22278)
Bomc Creative Commons License 2022.01.26 -1 2 22282

Dani jóhogy nem akar visszafogadni egy börtöntölteléket, majd jönnek a régi haverok és beviszik a buliba. Joe-ék meg egy autókereskedésbe nekiálltak kocsit szerelni?! :O

ancsamari65 Creative Commons License 2022.01.26 -3 2 22281

Biztos vagyok benne,hogy Jocó valami durva hibát el fog követni,és így Daninak lesz igaza.Mivel az alkotók még egy szereplőt sem vittek normális irányba,inkább lerontották az eleinte pozitívabb figurákat is.Az ő szemükben a szülő csak eleve rossz ember lehet.Ezért nem fog ez az apa véglegesen megjavulni.Nagyon furcsa,alternatív világ az,amiben a szereplőket mozgatják.Valószínű,kezdenek kifogyni az ötletekből,mert a mai részben a takarítás és a mosogatás verseny mindent alul múlt.Szúnyog se hiányzott a bandába,nem ad semmit a történethez.A Norbi új nője tényleg egy jelentéktelen lány.Dani apjának kellemes orgánuma van,csak a külseje kissé visszataszító.Vajon ki ő a valóságban?A VISELKEDÉSE DANIVAL SZEMBEN TELJESEN IRREÁLIS.Nincs olyan ember,aki annyi mocskolódást higgadtan tűrne.

ilci56 Creative Commons License 2022.01.26 -3 4 22280

mai rész holt unalmas volt.Szinte végig arról szólt,hogy a saját ürülékükben élő igénytelen mocskos fiatalok cipős lábat asztalra feltevő gárda végig azon vitatkoznak egymásra tolva,hogy a csetrest maguk után melyikük mosogassa el.Micsoda érdekfeszítő téma!

Tulipántoss Creative Commons License 2022.01.25 -1 6 22279

Visszanézve a műsort, elnéztem ezeket a fiatalokat. Mindent megragadnak ezek a "munkában megfáradt" fiatalok, hogy egy kis "pihenéshez" jussanak! (Állandóan.)  A lakás, mint egy csatatér, a fáradságtól csak fekszenek, minden úgy van jól, ahogy hagyják. De ha buliról van szó, belelkesül mindenki. De ilyen lelkesedést sosem láttam rajtuk, ha munkáról volt szó.

(A múlt héten egyik adás szinte minden jelenete az ivászatról szólt, a karakterek kezében minden jelenetben sörösüveg volt. Talán ez nem egy jó ómen!)

Nekem is fogytán a türelmem, ami Danit illeti. Annyira negatív  az apjával, hogy még azt a jogot is elveszi az embertől, hogy az apa mellé álljon, mert sokszor nem lehet tudni, érteni, hogy egyáltalán jogos-e az, amit előad, amit csinál. Az anyja meg csak hallgat. Dani pedig olyan elánnal, olyan kiakadva ordít állandóan, hogy szinte már az ember nem tudja hova tenni az apa karakterét?!

Sajnos, a mindig határozatlan, csöndes Éva, az anya viselkedése sem hajtja az embert  Jocó felé.

Igencsak furcsa volt a kialakult kép Daniról anno a drogozás kapcsn. Akkor ő  sem volt különb a Deákné vásznánál, ezért adhatna apjának, anyjának egy esélyt a boldogságra. Mert így, ahogy leordítja az apja fejét, sosem lesz béke. Boldogság meg pláne! Átvette az apja régi szerepét? Mert most Ő terrorizálja a családját. Sőt, ő akarja birtokolni, az "én vagyok a férfi a háznál címe ?t!" :) 

Érdekes, hogy az albiban meg milyen simulékony.  Mint egy ártatlan kis bárány. Lesz belőle még farkas ott is.

Jocó, az apa karaktere azért kellett, hogy a cirkuszokkal kitöltsék naponta a műsor felét?! És hónapokig tudják vele nyújtani a töltelék nélküli jeleneteket?!

Tulipántoss Creative Commons License 2022.01.25 -2 4 22278

Nem mintha az "idősebb korosztály" megvetné a bulikat! A TÉR-ben rendezett  buliban nagyon furcsa volt Joe és Tamara.

Hogy is van az Ő kapcsolatuk? Beszélhetünk egyáltalán kapcsolatról? Vagy csak sodródnak egymás mellett, amióta összefújta a szél őket, mint a faleveleket, Barbi távozása után? Miért esett rosszul Joe-nak,  hogy Tamara sárga karszalagot viselt? Miért jelezte Tamara a karszalaggal, hogy szingli és nyitott a flörtre? Mi az, hogy "nem egyértelmű a viszonyuk és azt csinál amit akar??!!"

A TÉRben  zajló  bulin és Joe karakterén elgondolkoztam. Joe karakterén. Talán pont Tamara miatt. Az íróktól kérdezném, hogy Joe miért nem lehet már egyszer boldog?!  Csak emlékeztetni szeretném őket (mert igen feledékenyek ezek a forgik!), hogy mi tudjuk, mert ezt láttatják velünk nézőkkel, hogy Joe sem hibátlan, de nem is rosszabb a többieknél. Sokáig szimpatikus volt, mint a sorozat törzs-szereplője. Mostanában egyre többet emlegetjük  a  hibáit, mint a zavaró szuszogást, a kedvtelenül játszást. És mintha unná már a lassan egy évtizedes szereplést? (Tessék Őt felrázni egy jó sztorival, nővel, a sorozat és az igen csekély számú, de hűséges, kitartó néző kedvéért!! :)))

És Szunyogh érkezik vissza a sorozatba?! Bizisten nem vagyok kíváncsi rá! Joe-nak nem erre az emberre van szüksége.

Joe karaktere annyi emberen segített. Az előkerült fiának Dávidnak egzisztenciát teremtett, de Joe sosem várt senkitől köszönetet. Sem a fiától,  sem egyik ügyeletes párjától sem. De nem is kapott senkitől. Még akkor sem, amikor padlóra került. Pedig hálából megölhette volna az éppen "illetékes!"

Joe anno egy mosolyért, egy ölelésért, a szeretetért a világ legboldogabb embere lett volna. De még a fia is belerúgott, flegmázott vele amikor a földre került miatta.Egész más volt Joe karaktere amikor még megvolt neki az autó-szerelő műhely.

Szóval szumma szummárum, jöhetne már egy olyan nő, aki mellett boldog lehetne. És így kiütné Tamarát is egyúttal Joe mellől! Az már csak hab lenne a tortán, ha Joe és Gábor újból egy javító műhelyben dolgoznának, avagy tulajdonosai  lennének ismét. Szerintem. És talán a nézők is jól járnak, mert bizonyára a két karakter is jobb kedvvel dolgozna, talán több is kihozható lenne így belőlük a műsorban?. :) Sőt. a fórum is talán mozgalmasabb, tartalmasabb lenne, amely most  oly "vékonyka mezsgyén" mozog már, akár csak a sorozat nézettség. Sajnos.

Sumo fan Creative Commons License 2022.01.25 -1 2 22277

Ez a Dani teljesen terrorizálja a családját

Az egész mintha egyre kevésbé szólna arról, hogy segíti az anyját és a testvéreit. Én inkább egyfajta birtoklási vágyat veszek észre nála. Elgondolkodhatunk azon is, hogy mikor érdemes megbocsátani valakinek (pláne ha az a tulajdon apánk)

Előzmény: Orion2020 (22273)
ilci56 Creative Commons License 2022.01.25 -1 2 22276

Hűek maradtak magukhoz,már első nap milyen mocskot csináltak ez is nevetséges,hogy Brunó a szép nagy lakását ilyen törni zúzni vágyó pénztelen alakoknak adja ki miért nem maradt ott és a többi szobát jó áron normális embereknek kiadta volna?most ott szorong a kommunában az is.Ja a másik elmebeteg dolog ja nem baj,hogy a maffia a nyomában ennek a Szúnyognak mert meglopta őket nosza vegyük csak be a csapatba őt is nyugodtan lakjon ott hátha a maffia lecsap az albira.Bezzeg mikor Evelin azt a kétes ürgét odahozta Kristófot megbocsájhatatrlan bűn volt Joe szemében.hihetetlen milyen hülye életszerütlen dolgokat vesznek bele ebbe a sorozatba.Milánt szeretem meg minden de az se így müködik ha a rajongásig imádott szerelmemet elhajtom a betegségem miatt és csak röhögve gitározok meg sörözök tovább annyira nem betegedett bele a szakitásba .

Kokkin Creative Commons License 2022.01.25 -1 2 22275

Norbinak a kis újdonsült, jelentéktelen barátnője, akinek még a nevét se tudjuk, hogy befészkelte már magát az új lakásba...

Böszőke13 Creative Commons License 2022.01.25 -1 2 22274

Szó szerint! Apuka helyében már kissé megráznám, ébresztő , ne viselkedjen úgy mint egy kényúr, nézzen saját magába !

Előzmény: Orion2020 (22273)
Orion2020 Creative Commons License 2022.01.25 -2 2 22273

Ez a Dani teljesen terrorizálja a családját, még véletlenül se jut eszébe, hogy rajta kívül még van egy anya és két kisebb testvér a családban, nehogy véletlenül kellemes legyen a hangulat, mindig azt a kidülledt, elégedetlen pofáját kell bámulniuk.

Orion2020 Creative Commons License 2022.01.23 -2 1 22272

Meg aztán mennyit fogjuk hallani, hogy  "tünjél már el"...Hidegrázás...

Előzmény: gombóc63 (22271)
gombóc63 Creative Commons License 2022.01.23 -5 1 22271

Nem csak hogy el lehet, hanem el is fogják húzni:-(( a totál unalomig. Bár én is mint itt egyesek már most unom Danit.

Előzmény: Sumo fan (22270)
Sumo fan Creative Commons License 2022.01.23 -4 2 22270

Két újabb történetszál, amit akár hetekig is el lehet húzni:(kívánt rész aláhúzandó :-)

-Milán halálos beteg/téves volt a diagnózis, és nem beteg

-Dani kibékül/nem békül ki az apjával

Sumo fan Creative Commons License 2022.01.23 -4 1 22269

.Körmük szakadtáig ragaszkodnak a kommunákhoz,ennek Lli a fő szószólója

Persze, hogy ő az, hiszen egyedül kb. éhenhalna (bár most már ott van mellette Virág aki -egyelőre- örömmel játssza a szárazdajka-barátnő szerepet.

Előzmény: ancsamari65 (22265)
Törölt nick Creative Commons License 2022.01.22 -3 2 22268

Szerintem a szerkesztők és/vagy a történet írói nyomkodják. Mondjuk történetírás helyett.

Előzmény: ancsamari65 (22267)
ancsamari65 Creative Commons License 2022.01.22 -5 4 22267

Megjelent a mániákus minuszoló. Amikor valaki negatívumot ír az ÉNB-ről,rögtön elkezd minuszolni.Valami fanatikus rajngó lehet,csak azt nem értem,miért nem írja le akkor az ellenvéleményét,miért látja másképp.Nincs szókincse?Nem tud írni?Vagy szerinte minden úgy történik,ahogy a valóságban lenne?Vagy az értelmi színvonala addig terjed,míg rákattint a minusz jelre?Egy fórum attól jó,ha mindenki szabadon leírja a véleményét.

Orion2020 Creative Commons License 2022.01.22 -2 2 22266

Ezt én se értem, hogy lehet ekkora önző hülye ez a Dani és már unalmas, hogy kidülledő szemekkel és erekkel szökik neki az apjának. Miért nem érdemelne ő is egy második esélyt, nem beszélve a húgairól és az anyjáról, akik nem éppen úgy gondolkodnak.

Előzmény: ancsamari65 (22265)
ancsamari65 Creative Commons License 2022.01.22 -5 2 22265

Unom már,hogy Dani magából kivetkőzve,kidülledő nyaki erekkel ordibál az apjával.Azt veti a szemére,hogy 7 évvel ezelőtt elhagyta őket.Igen,muszáj volt bevonulnia a börtönbe,mert az anyja feldobta.Dani játssza a nagy tisztességest,amikor neki is voltak drogügyei.Amikor nem volt pénze,akkor elvállalta a a haverjai megbízását.Ezt elfelejtették a forgik,amikor Dani szájába adták azt a sok mocskolódást.A szerencsétlen ember tényleg a családján akart segíteni,csak nyilván rossz utat választott.

Abból meg lesz még gubanc,hogy odaköltözött Kornélékhoz,mivel Tonit még mindig szereti.A lány meg olyan ingatag.

Nem tudom,miért nem jönnek össze Evelin meg Roland,amikor annyira egymáshoz illenének.

Mesinek a karakterét meg teljesen szétrombolják.Bence mellett a szomszéd fiúval való affér után esetleg behoznak még neki egy leszbikus vonalat?Ahogy nézett Evelinre,meg dicsérte,hogy milyen szép.A szomszéd fiú elméletének elfogadása mellett már ezen se csodálkoznék.Szerintem Milánt meg ki fogják írni.Nem véletlenül találták ki rá ezt a nagy betegséget.

Tudni lehetett,hogy nem lesz semmi Evelin és Peti összeköltözéséből.Ez soha senkinek nem, sikerült a sorozatban,még Barbinak sem.Körmük szakadtáig ragaszkodnak a kommunákhoz,ennek Lli a fő szószólója.A 70-es években volt nagy divat,ha bevált volna,akkor ma mindenki abban élne.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!