Elég lesz a nyüsztetésből Légy szíves foglalkozz más valakivel!
Nem lehet minden pofon mellé közlekedési rendőrt állítani (Rejtő Jenő) és nem kötelező minden hsz. mellé szmájlit rakni (fórumos újítás: á la Páti a játi).
Én nem tettem vigyori-t a "Nem fussa rá" hsz-om mellé. Azóta ezen nyafogsz, mint egy óvodás jányka, akinek meghúzták a copfját.
Ez az egész engem azért bosszant, mert szerintem nem helyes, ha olyasvalaki, akire a többiek tanítóként tekintenek, a szegénység-tudatosságot adja tovább. Csak ennek szerettem volna hangot adni. Elnézést a szekálódásért.
Értem én, hogy az alacsony közalkalmazotti fizetésekhez szegénység-tudat párosul. De ezen módodban áll változtatni, csak akarnod kéne. Pont ne neked kelljen már magyaráznom, aki festményeket is gyárt eladásra... :))
Láccik, hogy lány vagy. Mindig neked kell, hogy igazad legyen. :)
Mások kétszer-háromszor annyit fizetnek szuper jó objektívekre, mint én. Aztán cserélgetik alattuk az olcsó gépvázakat. Félmegoldás.
Na én fordítva csináltam. Vettem egy jó vázat és olyan üvegeket rá, amelyek nem drágák, de jól rajzolnak rajta. Ez is félmegoldás. De se nem drágább, se nem olcsóbb, mint az előző. Nekem így teccik.
Lassan kicsomagolhatnád a motyóból a humorérzékedet. :DD
Nem, mert akkor az lenne, hogy felpakolok egy csomót kettesével, aztán négy hétig nem jelenne meg semmi. Meg aztán kell is a késés, mert így egyszerre feltöltök majd kétheti anyagot, és nem kell minden nap netet hajkurászni, ami azért elég lehetetlen küldetés lenne amúgy is.
Nem az szúrja. Hanem az önsajnáltatás, ami mellette megy. :) Vagy ez olyan tanárias magatartás?? :))
De ha gondolod, rákezdhetek én is: Most hagytam ott a gépvázad árát az APEH-nél meg a Földhivatalnál meg a bankoknál különféle járulékok és ügyintézési díjak jogcímén. De bútorokra már nem fussa....
A kettőnk között csak annyi a különbség, hogy te választhattál volna olcsóbb gépvázat is, ha azt akartad volna, hogy másra is fussa - én meg nem, mivel a törvények által előírt díjak ennyik oszt kész.
Thaiföldön, Ko Lipén voltunk az elmúlt pár napban, most érkeztünk Krabiba, a blog pillanatnyilag azt hiszem 13 nap késésben van, de azt hiszem lesz ez még rosszabb is, ha elmegyünk Burmába.
Ha lúd... Gyerekek, egy 5D MkII-vel a hátamon utazgatok pár hónapja Ázsiában. Eddig összesen talán 10 nap esett az eső, és kétszer kellett dzseki. Beeeee!!! És ne baszogassátok Seemant, csak ha szólok!