Keresés

Részletes keresés

Don glattfelderos Creative Commons License 2013.11.11 0 0 7419

És most már mindenki megpróbálhatja.

Te is nicsela !

Don glattfelderos Creative Commons License 2013.11.11 0 0 7418

Don glattfelderos Creative Commons License 2013.11.11 0 0 7417

.

Don glattfelderos Creative Commons License 2013.11.11 0 0 7416

Don glattfelderos Creative Commons License 2013.11.11 0 0 7415

.

Don glattfelderos Creative Commons License 2013.11.11 0 0 7414

Don glattfelderos Creative Commons License 2013.11.11 0 0 7413

.

Don glattfelderos Creative Commons License 2013.11.11 0 0 7412

Menoi Creative Commons License 2013.11.11 0 0 7411

Sziasztok!

Tours környékén élő magyarokkal szeretném felvenni a kapcsolatot. Ha bárki tud segíteni az e-mail címem szolnokiniki@freemail.hu

Előre is nagyon köszönöm!

pannaszofi Creative Commons License 2013.11.10 0 0 7410

Szia,

vannak bizony itt magyarok:-)))

Mi 25 km-re lakunk Bordeaux-tól.

Ha van kedved írj a mail címemre!

Előzmény: Törölt nick (7398)
Don glattfelderos Creative Commons License 2013.11.08 0 0 7409

Jó sokan ülnek börtönmben, hamis vád miatt, ahol ártatlan kislányok, és feleségek bevádolták a férfiakat.

Ártatlan kislányok...Megőrülök.

Most majd még  az következik hogy diákcsíny. :-(

Megyek és borogatom a  homlokomat.

Előzmény: nicsella (7408)
nicsella Creative Commons License 2013.11.08 0 0 7408

Tudatlan (16 éves! ) kislàny. Feltûnôsködni akart. Mert ezt làtja a tv-ben. Nem az ô hibàja.

Előzmény: Don glattfelderos (7405)
nicsella Creative Commons License 2013.11.08 0 0 7407

En azelôtt ugy tudtam, h nem a ruha teszi az embert. Itt Fr.o-ban kiderült, h de igen. Sôt! Most màr nemcsak a ruha, hanem valakinek a fizimiskàja is szàmit nàluk ? Szànalmasak!

Előzmény: Don glattfelderos (7404)
nicsella Creative Commons License 2013.11.08 0 0 7406

Nem csak erre a témàra gondoltam. Hanem ugy àltalàban a megnyilvànulàsaid alapjàn alakult ki bennem bizonyos vélemény az életàllapotodrol. ;)

Persze lehet, h ez a megérzés (kép rolad)  torz, mert csak  ezt az arcodat mutattad idàig a forumon, s valojàban egész màs vagy... (?)

Előzmény: Don glattfelderos (7402)
Don glattfelderos Creative Commons License 2013.11.07 0 0 7405

http://index.hu/belfold/hirek/2013/11/07/csak_kitalalta_hogy_meg_akartak_eroszakolni/

Az ilyen ribancokat meg bíróság által arra ítélném, hogy először mézbe ,majd libatollba hempergessék meg és keregessék végig csepel főutcáján, hogy a sok felheccelt féleszű meggondolja mielőtt a a férfi elen gyűlöletet szít. Magátról úgysem jön rá egyik sem...

Előzmény: nicsella (7401)
Don glattfelderos Creative Commons License 2013.11.07 0 0 7404

http://index.hu/kulfold/2013/11/07/hatso_helyisegbe_dugta_a_ronda_vendegeket_a_luxusetterem/

Ez meg mennyire idegesítően pitiáner szarrágó, tipikus békazabáló mentalitás.

Don glattfelderos Creative Commons License 2013.11.07 0 0 7403

Szóval, először csak beszéljünk a gyepálásról, aztán majd kivesézheted az én boldogságomat is.

Mindent csak szép sorjában.  :-)

Előzmény: nicsella (7401)
Don glattfelderos Creative Commons License 2013.11.07 0 0 7402

Ügyesen terelsz.

Valamiket kérdeztem, erre te az én boldogságomról kezdessz el hablatyolni, mintha attól lenne valaki boldog hogy a nők agresszivitásának és butaságának  magát aláveti...

Hááát...

Előzmény: nicsella (7400)
nicsella Creative Commons License 2013.11.07 0 0 7401

Ezeket a negativ hireket a tv-ben is lehet làtni eleget. (Azért is dobtam ki a tv-met màr 1 éve.) Ugy hogy nem érdemes kinyitni a forumot, ha itt is csak ez van ...

Csak ugy kivàncsisàgbol: van valami ami téged örömmel tölt el ?

Előzmény: Don glattfelderos (7397)
nicsella Creative Commons License 2013.11.07 0 0 7400

En nem erôltetek semmit és senkire. Nekem vannak bizonyos elveim, vilàglàtàsom és aszerint élek. Mint ahogy mindenki màs (te is) a sajàtjai szerint. Az érdekes az egészben, hogy ki hogyan éli meg ezeket: boldog-e, vagy elégedetlen. Te az utobbiak közé làtszol tartozni. :)

Előzmény: Don glattfelderos (7396)
nicsella Creative Commons License 2013.11.07 0 0 7399

A cimek amiket adtak neki, hülyeség. S különben sem lehet az ilyesmit csak ùgy nézés alapjàn megtanulni, ugy, hogy alkalmazni is tudja az illetô. Szerintem ezt hosszu ideig gyakorolni kell. Vannak egyébként olyan tanfolyamok, ahol az önvédelmet tanitjàk. Annyi (pl. futò) nôt tàmadnak, erôszakolnak meg, majd sokszor meg is ölik ôket, itt Fr. o-ban gyakori, de volt màr otthon is eset.

Előzmény: Don glattfelderos (7395)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.07 0 0 7398

Szia érdekelne hogy még itt laksz-e Bordeaux-ban,mi 3 hónapja költöztünk ki,vagy vannak-e itt élő magyarok?Szép napot!

Előzmény: Anita_Bordeaux (543)
Don glattfelderos Creative Commons License 2013.11.07 0 0 7397

No és ezt a partnere fejét és nemi szervét cipójével vagy valmi más hasonló tárgyal ütlegető, kínzó  szatír?  Ez a tapló gyökér milyen bbüntetést érdemelne?

Ezt milyen rúgással, vagy ütéssel semlegesítenéd?

Légy szíves íne magyarázd meg, pusztán az alkalmazott ütések célszerűségét elemezd.  :-)))

http://www.liveleak.com/view?i=4d2_1339372459

Előzmény: nicsella (7393)
Don glattfelderos Creative Commons License 2013.11.06 0 0 7396

http://index.hu/kultur/cinematrix/2013/11/06/feminista_karikat_kapnak_a_filmek/

További uszítás.

Tudodaz eberi kultűrában több tízezer éve úgy van, és normális helyeken még mindig, hogy a férfi irányít és gondoóskodik a nőről, a nő pedig engedelmeskedik.

Ez működő model.

Az amit te eröltetsz az nem működő házassági model, az  élet  év tizedek óta bizonyította.

Ennyi.

Előzmény: nicsella (7392)
Don glattfelderos Creative Commons License 2013.11.06 0 0 7395

Látom, neked isbejön a dolog...

1. A fojtogatós tapló

2. A ruhahúzogatós-tapizós szatír

3. A pofozós kretén

Én még javasolnék párat. Menj hogy tegyene be ezekről is képeket, hogy megtranulhasd...

pl.

4. Válok. Nekem kell a lakás és a két gyerek. Ő meg menjenb a picsába - tapperolós 

segbekúrós

6. Megcsalt a szemét egy büdös kurvával - tapperolós szopatós

7. Már nem szeretem, mert a szomszéd Jóskának nagyobb van. Tapperolós 

mellbemutyizós

Javaslom harcold ki, hogy mutassanak be még néhány erőszakos szemkinyomós, tökönrugós, kiherélős  receptet,  hogy jól összeverhesd életed párját.   :-))))

Előzmény: nicsella (7393)
Don glattfelderos Creative Commons License 2013.11.06 0 0 7394

Bocs, de most is mentséget keresel ennek a nőnek.

Egyszerűen az a helyzet, hogy a legtöbb nő összevissza cselekszik.

Döntései mögött nem logikát hanem az állatvilágból ismert ösztönöket kell keresni.

Itt mi humán viszonyk között ezt udvariasan mosolyogva  úgy szoktuk nevezni, hogy

női megérzés. :-))

A nőnek szüksége van az irányításra, csak a tisztelt propagandisták úgy döntötték

hogy szétverik a családokat.

A nők töbségének észt nem tudtak adni, de nem is akartak, hanem az ösztöneiket

kavarják meg.

Ez ahülye picsa meg nyilván bosszúból bevallotta, hogy hites élettársa gyepálta meg.

Aarra nem godnolt, hogy utólag már ne vonhatja vissza a feljelentést.

Ösztön, egyszerű állatias bosszúállási ösztön.

Mondhatta volna a korházban, hoy átesett a vak komondoron...:-))

Előzmény: nicsella (7392)
nicsella Creative Commons License 2013.11.06 0 0 7393

Nem is olyan rosszak ezek a mòdszerek. Csak az a baj, h ha az ember lànyàt vàratlanul éri a tàmadàs, vajon van-e annyi lelki ereje, h ezeket végigcsinàlja.

Előzmény: Don glattfelderos (7390)
nicsella Creative Commons License 2013.11.06 0 0 7392

Szerintem ez a nô hülyeséget csinàl. Nem kéne összehàzasodnia ezzel a durva pasival (képviselô?). Ha ez egyszer megtörtént, ezutàn is meg fog történni. Aztàn egyszer csak belehal ô is a sérüléseibe. Sajnos sok nô megbocsàt és mentségeket keres a férje brutalitàsàra, mert szereti. Azt hiszi, h a dolgok még megvàltozhatnak. :(

Előzmény: Don glattfelderos (7387)
nicsella Creative Commons License 2013.11.06 0 0 7391

Tévedsz! Ez a 2 nô tényleg miatta halt meg. Ismered egyàltalàn a történetet ? Marie az a baràtnôje volt, a magyar szàrmazàsu Krisztina pedig a (volt) felesége, 2 közös gyerekkel. Marie-nak behuzott egyet valami veszekedés közben, az nekiesett valaminek és abba halt bele. Krisztina pedig öngyilkos lett. A hapsi kapott valami 8 év börtönt (Marie miatt), abbol letöltött 3-at és kiengedték (azért mert egy celeb ?).

Abban is tévedsz, h nekem meggyôzôdésem lenne, hogy ha forditott a helyzet (ha a feleség bàntalmazza a férjet - mert ilyen is van) azt kevésbé itélem el. Egyenlô elbiràlàs alà esik mindkettô.

Előzmény: Don glattfelderos (7384)
Don glattfelderos Creative Commons License 2013.11.06 0 0 7390

Hogyan védekezzünk a férfiak brutalitása ellen?

2013. november 6., szerda 15:02 | Ahhoz, hogy a nők ne essenek át odahaza egy atlétás vak komondoron, nem árt néhány alapvető fogással tisztába kerülni. Egy Balogh József-szerű erőszakoskodóra gondolva Janecskó Katával összeszedtünk három, nőkkel szemben gyakran alkalmazott támadásformát, és azt, hogyan kell ezek ellen védekezni. Ha megzavarodik olvasás közben, pillantson csak a megfelelő gifre, segíteni fog!

http://index.hu/belfold/2013/11/06/hogyan_vedekezzunk_a_ferfiak_brutalitasa_ellen/

A cikk megnevezi a:

1. A fojtogatós tapló2. A ruhahúzogatós-tapizós szatír3. A pofozós kretén

ezzel a cikk ki is meríti, hogy miért verik meg otthona  nőket,

Újabb agymosás nektek.

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Előzmény: nicsella (7383)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!