En azelôtt ugy tudtam, h nem a ruha teszi az embert. Itt Fr.o-ban kiderült, h de igen. Sôt! Most màr nemcsak a ruha, hanem valakinek a fizimiskàja is szàmit nàluk ? Szànalmasak!
Az ilyen ribancokat meg bíróság által arra ítélném, hogy először mézbe ,majd libatollba hempergessék meg és keregessék végig csepel főutcáján, hogy a sok felheccelt féleszű meggondolja mielőtt a a férfi elen gyűlöletet szít. Magátról úgysem jön rá egyik sem...
Valamiket kérdeztem, erre te az én boldogságomról kezdessz el hablatyolni, mintha attól lenne valaki boldog hogy a nők agresszivitásának és butaságának magát aláveti...
Ezeket a negativ hireket a tv-ben is lehet làtni eleget. (Azért is dobtam ki a tv-met màr 1 éve.) Ugy hogy nem érdemes kinyitni a forumot, ha itt is csak ez van ...
Csak ugy kivàncsisàgbol: van valami ami téged örömmel tölt el ?
En nem erôltetek semmit és senkire. Nekem vannak bizonyos elveim, vilàglàtàsom és aszerint élek. Mint ahogy mindenki màs (te is) a sajàtjai szerint. Az érdekes az egészben, hogy ki hogyan éli meg ezeket: boldog-e, vagy elégedetlen. Te az utobbiak közé làtszol tartozni. :)
A cimek amiket adtak neki, hülyeség. S különben sem lehet az ilyesmit csak ùgy nézés alapjàn megtanulni, ugy, hogy alkalmazni is tudja az illetô. Szerintem ezt hosszu ideig gyakorolni kell. Vannak egyébként olyan tanfolyamok, ahol az önvédelmet tanitjàk. Annyi (pl. futò) nôt tàmadnak, erôszakolnak meg, majd sokszor meg is ölik ôket, itt Fr. o-ban gyakori, de volt màr otthon is eset.
No és ezt a partnere fejét és nemi szervét cipójével vagy valmi más hasonló tárgyal ütlegető, kínzó szatír? Ez a tapló gyökér milyen bbüntetést érdemelne?
Ezt milyen rúgással, vagy ütéssel semlegesítenéd?
Légy szíves íne magyarázd meg, pusztán az alkalmazott ütések célszerűségét elemezd. :-)))
Tudodaz eberi kultűrában több tízezer éve úgy van, és normális helyeken még mindig, hogy a férfi irányít és gondoóskodik a nőről, a nő pedig engedelmeskedik.
Ez működő model.
Az amit te eröltetsz az nem működő házassági model, az élet év tizedek óta bizonyította.
Nem is olyan rosszak ezek a mòdszerek. Csak az a baj, h ha az ember lànyàt vàratlanul éri a tàmadàs, vajon van-e annyi lelki ereje, h ezeket végigcsinàlja.
Szerintem ez a nô hülyeséget csinàl. Nem kéne összehàzasodnia ezzel a durva pasival (képviselô?). Ha ez egyszer megtörtént, ezutàn is meg fog történni. Aztàn egyszer csak belehal ô is a sérüléseibe. Sajnos sok nô megbocsàt és mentségeket keres a férje brutalitàsàra, mert szereti. Azt hiszi, h a dolgok még megvàltozhatnak. :(
Tévedsz! Ez a 2 nô tényleg miatta halt meg. Ismered egyàltalàn a történetet ? Marie az a baràtnôje volt, a magyar szàrmazàsu Krisztina pedig a (volt) felesége, 2 közös gyerekkel. Marie-nak behuzott egyet valami veszekedés közben, az nekiesett valaminek és abba halt bele. Krisztina pedig öngyilkos lett. A hapsi kapott valami 8 év börtönt (Marie miatt), abbol letöltött 3-at és kiengedték (azért mert egy celeb ?).
Abban is tévedsz, h nekem meggyôzôdésem lenne, hogy ha forditott a helyzet (ha a feleség bàntalmazza a férjet - mert ilyen is van) azt kevésbé itélem el. Egyenlô elbiràlàs alà esik mindkettô.
2013. november 6., szerda 15:02 | Ahhoz, hogy a nők ne essenek át odahaza egy atlétás vak komondoron, nem árt néhány alapvető fogással tisztába kerülni. Egy Balogh József-szerű erőszakoskodóra gondolva Janecskó Katával összeszedtünk három, nőkkel szemben gyakran alkalmazott támadásformát, és azt, hogyan kell ezek ellen védekezni. Ha megzavarodik olvasás közben, pillantson csak a megfelelő gifre, segíteni fog!