A mostani kiírásban az volt, hogy az előző kiírás 4 elődöntőse és 2 szabadkártyás csapat (ez a francia és a szerb volt) automatikusan résztvevője ennek a döntőnek. 12-en pedig selejtezős párharcból jutnak ide.
Szóval a tuti bennmaradást az elődöntő jelentené :)
Itt a szett végén elvitte Zsombit a hév. 4:5-nél adogatott, és három labdamenetet is elrontott úgy, hogy a ritörnt követő ütésből már nyerőt akart ütni.
Az a helyzet, hogy játékban simán partiban van Zsombor. Viszont a fontos pontoknál látszik az ausztrál rutinja. Két olyan adogatójátékot nyert már meg, ahol Zsombinak bréklabdái voltak (egymás után is).
Zsombi meglepte a meccs elején Millmant, sajnos itt a második fogadó game-ben 5 BP-ot is hárított az ausztrál, és így 3:0 helyett "csak" szimpla breakelőny van.
Griekspoor helyett mégis inkább Molcan jobb ellenfél lett volna, a holland valami extrém győzelmi szériában van, 4 CH tornát nyert egymás után, ha jól tudom 25 meccses veretlen szériában van (utoljára Djokovic verte a USO-en)... és maradt is ezzel a győzelemmel.
Nem szégyen kikapni tőle, de Molcan sokkal inkább verhető lett volna, láttam játszani a belgrádi II-es salaktornán... meg vannak a gyenge pontjai.
Ja és Tallon holland, tehát Griek- és nem Greek-, bár a jelentése ugyanaz: görög.
Bocs megígértem többet nem írok,de nem bírok a véremmel.Ez olyan,mint amikor Serenanak bemondták a lábhibát Cljesters ellen,mert ilyen szituációban nem mondjuk,mert íratlan szabály,az is tuti,hogy keddre,de lehet szerdára teszik Zsombi meccsét.Bár ha nagy csibészség volna Zsombiban,ami nem lesz,feladná döntőt.Lásd Federer aki jól összebalhézott Londonban Wawrinka ellen az elődöntőben,hogy aztán a döntőt feladja.És 2 nap alatt rendezték viszonyukat Stannal,és megnyerték a Davis kupát.De egyszer Nadal is,amikor már jó taktikával játszott Fed már ellene,Indian Welsben,vagy Miamiban ki sem állt ellene.De nyerje meg a döntőt,és akkor megint hülyét csináltam magamból.Bár 30% rá a kamat,hogy a holland nyer,ami lássuk be,másfél órára,nem is olyan rossz.