Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Király! 4 millió euró nem kis pénz, kérdés, hogy mennyiért lesz kapható? Bár azaz igazság, hogy én inkább külön használom azt a pár programot, amit használok. :-))
Elkészült az a program, amelynek célja, hogy készítői univerzális emulátort hozzanak létre, amelynek köszönhetően elavult fájlformátumokat kelthetnek ismét életre. Ezáltal a rég elveszettnek hitt szoftverek újra elindíthatóvá válnak - számolt be az ICTPress infokommunikációs hírügynökség.
A program 4 millió euróba került. A kutatók reményei szerint a "mindenre jó" emulátor akár régi játékokat, webszájtokat, multimédiafájlokat is elindíthat, így ezek nem vesznek kárba.
A tervek szerint az emulátor szoftverét rendszeresen frissíteni fogják, így az újabb és újabb formátumok is folyamatosan bekerülnek a támogatottak listájába.
A Hordozható Emulációs-környezet Megőrző (Keep) nevű projektnek az a célja, hogy a szoftver felismerjen, megnyisson és futtasson mindenféle fájlformátumot - akár egészen a hetvenes évekig visszamenőleg is.
Az egyszerű szövegfájlokkal persze nem lesz semmi problémája a Keepnek, ám az igazi érdekesség, hogy emellett lehetőség lesz majd olyan régi játékprogramokat is feltölteni, amelyek esetleg támogatás nélkül maradtak az évek során.
Persze a játékok területén eddig is elérhető volt majdnem minden régebbi gép- és szoftvertípus saját emulátora, csak éppen külön-külon szoftverek kellettek hozzá.
A Keephez hasonló univerzális, azaz a mindenféle formátumot futtatni képes program azonban még nem létezik...
ÜDV! sziasztok! egy kis segítséget szeretnék kérni az itt lévő tisztelt társaságtól!Van egy Glofish x800 am,d e angol, magyar nyelvet tudok rá varázsolni valahogyan???
Nekem is meg van a 3.1-es is, sőt a Word 6.0, meg az Excel 5.0 is. Ha akarod akkor a következő talira kiírom neked. :-)) Esetleg ZX Spectrum játékok is vannak. :-)
már nincsen sajna már régóta floppymeghajtóm :( (mondjuk, annyira nem is hiányzik. bár legalább olyan jó móka volt használni a floppyt, mint a c64 hatodkézből másolt kazettáit, ha áldoztál egy fekete kakast, és a bolygók együttállása is kedvezett, akkor minden adatodhoz hozzáfértél. Ha nem, hát nem..... Image fájlban azért megvan a 3.1 nekem is, ki tudja, mikor lesz rá szükség :D)
Az lenne a kérdésem, hogy a mio c250-hez használt transfer hack, és tört mio map használható-e a c720 (vagy710) -on? A bluetooth funkció megmaradna benne? Mert azon most valami miomap 3.11 -es szoftver verzió van.
A nyáron Litvánia,és Lettország navigációra lesz szükségem.Nem nagyon értek ezekhez a letöltés játékokhoz,(már a skin-nél elakadtam)és nem szeretném elrontani a gépem(720)Ezért inkább szakemberre bíznám a térkép telepítést.Tud valaki nekem árat,és helyet(Budapest) javasolni a nyűgömre?
Sziasztok! Van egy MOOV200-as készülékem és nem jön össze az h normálisan unlockoljam meg!!! Vki segitsen h pontosan hogyan kell-(letöltöttem a 10fileból állo cuccot) köszi előre is
Aki lusta, megérdemli! Hát én elmulasztottam a folyamatos követést, ezért a novembertől máig tartó 4 hónapot csak 4 hét alatt tudtam behozni (ehhez nem keveset hozzátett az őszi vihar :-| is). Mire VISSZAOLVASTAM, addigra a topik elhalványult.
Még be-benézek ide, mint a nagyok (bocs, de úgysem tudnám őket korrektül felsorolni). Azonban mára megérett a kíváncsiságom és lecseréltem - na nem a C720/832-t, hanem a kukkolás (és talán a kérdezés) színhelyét, ott megtalálható vagyok. Köszönöm a fórumlakóknak (még a gépkezelőnek is :-), hogy olyasmit tanultam meg, ami érdekes, korszerű és közvetlen hasznunk származik belőle (hogy mást ne modjak, mint réges-régen: nem előzünk vakon ott, ahol a kijelzőn ökör*****zás látszik).
Szia Janimanó! Ha szépen megkérlek, nem tudnál segíteni a MIO 520 ra a legujabb IGO-8 ast hol tudnám letőlteni, és persze hozzá a legujabb térképeket is? Előre is köszi.
Az FTP-nkre már nem lehet csatlakozni, de kattints a nevemre, majd az ott található weboldalra. Ott regisztrálj a fórumra és meg tudsz mindent, amit szeretnél. Elsőként figyelmedbe ajánlanám a FAQ topicot. Olvasgasd és ott minden le van írva. Ha közben elakadsz, akkor a megfelelő topicban megkérdezed és valamelyikünk segít.
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy mi úton módon lehetne Igo-t rakni a gépecskére? Ami egy C720-as. A C710-re sikerült, de ott ugye vannak olyan plussz gombok ami a 720-ról hiányzik. Olvasgattam az ftp-tekről is lehet esetleg csatlakozni valahogy. Előre is köszi! Üdv