Minden, ami a jogtiszta iGO navigációs szoftverrel kapcsolatos. A warezolásnak, illetve a warez linkek közzétételének ebben a topikban tiltás a következménye.
MIELŐTT MEGKÉRDEZED:
- iGO Primo kizárólag eszközre telepítve került és kerül forgalomba, telepítős változatban nem.
- Az iGO8 által támogatott készülékek listáját a http://www.igomyway.com/hu/support oldalon találod.
- A térképfrissítések a http://www.naviextras.com oldalon érhetők el.
- A navigációs készülékekkel kapcsolatos kérdéseidet a szomszédos szaktopicokban tudod feltenni.
Ne röhögtess.... mikor és melyik navigáció működött/működik úgy, hogy te add meg milyen formában fizeted a díjköteles utat???
Az osztrák szakaszokon se fogja megkérdezni a navi, hogy 10 napos vagy éves matricád van-e? Fizetős és kész... az, hogy te hogy fizeted, az már nem a navi program dolga... (mint ahogy a táblák figyelése sem egyelőre...)
A térkép....... ja. De az Igo is fogja tudni használni rendesen? Tervezés után kiírja milyen matricákat vegyél vagy a beállításokban betudod pipálni, hogy milyen matricád van?
Nem a legjobb fórumot választottad, de ha már itt vagy: vegyél egy térképes (na jó, manapság már nincs is másmilyen) Garmint, a TopoGuide Hungary-t + tuhu egész jó eredményt ad. A környezetvédőkkel meg ráérsz hadakozni később is :)
....következzék egy kis magyarázat neked és a többi "baszok fizetni a szoftverért, majd letőtöm a cuccot a netről" felhasználónak.
...... .... Összefoglalva, egy hatalmas katyvasz alakult ki a hardver és op-rendszer piacon. Hogy ez kinek a hibája, abba ne menjünk bele, de az NNG nem véletlen nem folyt bele az Androidos fejlesztésbe az elején. Nem akarta a support kapacitásának 99%-át a hozzád hasonló kérdések megtippelésével tölteni... Igen MEGTIPPELÉSE, mivel a "teló" elég spongyola megfogalmazás. Fogalmunk nincs, milyen szoftver verziót, milyen vason futtatsz, és még egy halom dolgot nem tudunk.
Te és természetesen az esetleges vásárló viszont azt várnád, hogy választ adjanak a kérdésedre... ismered a viccet, hogy "hány éves a kapitány"?? Mert kb. ezt kérdezted. Plusz megfejeled a dolgot azzal, hogy a tudj isten milyen készülékről lopott szoftvered mellé, még esetleg egy skint is használsz (99,9%-ban biztos vagyok benne), ami pedig végképp lehetetlenné teszi a GYÁRI MŰKÖDÉS ismerete alapján a hiba okának megtalálását.
Kb. mintha egy sufnituning szervizben agyon gányolták volna a kocsidat, aztán bevinnéd a márkakereskedésbe, hogy mondják már meg miért van furcsa hangja, de a motorháztetőt nem nyithatják ki.... hogy is képzelik???? Hiszen ez egy márka kereskedés... mi az, hogy nem gyógyítanak kézrátétellel és nem tudnak hallás és elmondás alapján diagnosztizálni???
Remélem a továbbiakban érthető, ha ilyen kérdésekkel (itt legalább is) nem foglalkozunk. Ahogy szoktam írni: "ott kérdezz, ahol loptad..."
2 . nem mondja, rendesen az utcaneveket idézem szó szerint, amit mond (nem röhögni) ts eror a da a m te felé se tse ili st va ve de e felé és még sorolhatnám a hülyeségeket, amiket mond, de szerintem ez a kettő bőven elég. Vocalizer tts van rajta és a hozzá tartozó Nuance.
3.Valahol olvastam, hogy a sys-be lehet írni különböző dolgokat. Gondolok itt a bluetoothra a zenelejátszóra meg a többire. Ezeket hova és mi módon kell?
4. hol lehet állítani, hogy navigálásnál egy alacsonyabb nézőpontot adjon, nem a menüben gondolnám, hanem a sysben lehet, és mit kell, ha igen?
Előre is, köszi, mindenkinek. Nem vagyok kezdő androidos de ez kicsit kifogott rajtam.
Sziasztok! Nekem SD kártyáról működik az IGO. Csak egy országot szeretnék használni. Nyilván akkor annak az országnak a fájl-jait kell a mappákban hagyni. ( Contetnt – Building – Map – Poi.)
Az lenne a kérdéseim, hogy a Map mappában találtam olyat, hogy FYROM.fbl, WestEUMAJOR. fbl, és Basemap.fbl.A POI mappában van FYROM. poi.
A Fyrom, aWestEUMAJOR, és a Basemap ezek mik lennének?
A mappákban ezek benne kell, hogy legyenek, ahhoz, hogy tökéletesen működjön az IGO?