Keresés

Részletes keresés

csipkefa Creative Commons License 2006.07.18 0 0 421
Igazgasd már össze a bötüket valahogy, hogy értelme is legyen:)))
Előzmény: Rézi néni (419)
DegeneraBocsinka Creative Commons License 2006.07.18 0 0 420

"Én nem sírnám vissza a fidesz hatalomgyakorlásának időszakát. Valami undor, amit megpróbáltak itt újólag meghonosítani. Az ötvenes években volt hasonló hatalmi kreatúra Rákosi részéről."

Kisfiam, te nem olvasod a híreket? Vagy csak véletlenül nem vetted észre, hogy micsoda központosításba kezdett Gyurcsány Ferenc?

Előzmény: Ross Tshont (375)
Rézi néni Creative Commons License 2006.07.18 0 0 419
T etök hülye vagy . Agayadra ment a pártokatás... Az ilyen kockafejűek miatt tartunk itt.
Előzmény: Ross Tshont (375)
horex Creative Commons License 2006.07.18 0 0 418

Kiss G.Eszter

Mirol beszélsz pontosan?
Ha lolvastad mire irtam megertened, de csak a betuket raktad ossze.

A patriotizmusra utaltam es utalt a topictárs is.

Arrol volt szo, hogy bár nem hazam ez nekem ezek utan, de mastol , foleg egy flegma, beképzelt, pénzéért mindent megkapó /gondolja ő/ idetantorgott izraelitol nem hagyom cikizni.
Igen, már másodszor elbuktam nala sok munkat, de ebben nem egyezek ki.
Kellemes kiterjedt izraeli kliensi köröm van, de egyik sem viselkett még ilyen szemét modon mint ő.
És nem csak velem, hanem szinte minden korulotte levo magyarral, már akitol nem függött. 12 éve ismerem, igy láttam minden oldalát.

Te mit valaszolnál egy kulfoldinek aki itt él, uzletel, és kozben allandoan a hulye maygar mentalitasrol frocsog. Mert frocsog, ha bárhol vagyunk, bármit intezunk, neki ugorjanak azonnal, és mi csak a hulye magyarok vagyunk.

by horex

Előzmény: Kiss G. Eszter (346)
horex Creative Commons License 2006.07.18 0 0 417

shadowcruiser
Koszontem

by horex

Előzmény: shadowcruiser (329)
lajafix Creative Commons License 2006.07.18 0 0 416
"csak  halkan  jegyzem  meg,  ma  Mo-on  a  férfiak  átlagéletkora  67 év,  s a  nőké  72 év.   mícsoda  "bízsnízs"!??"

Ebben benne vannak azok is, akik nem élték meg a nyugdíjukat.

Előzmény: breien (410)
horex Creative Commons License 2006.07.18 0 0 415

Ezért regisztraltal? Kis szorgos, nyomjal még sok ilyet es nyithatsz is topicot

Nem kell kijonnod az állomasra integetni :)

by horex

Előzmény: messelg (377)
lcoder Creative Commons License 2006.07.18 0 0 414
Mindenesetre anno annyival mindenképp jobb volt a FIDESZ helyzete hogy a fiúk bármi disznóságot csináltak a média fél évig tuti hogy azon csámcsogott. Még 4 év múltán is elõ-elõszedik azokat a kisebb disznóságokat amiket anno elkövettek. Fletóék ügyei meg egy-két napig címoldalon vannak majd eltûnnek a süllyesztõben. Azaz a ballib túlsúlyos médiának köszönhetõen Fletóék gyakorlatilag sajtókontroll nélkül kormányoztak - aminek itt a következménye.
Előzmény: Törölt nick (406)
Bimbum Creative Commons License 2006.07.18 0 0 411

Lehet, hogy nem szereti a banánt.

Tévedés. Az USA-ban egyáltalán nem jár automatikusan a szükséglakás és az élelmiszerjegy.

Előzmény: Janóbá (397)
breien Creative Commons License 2006.07.18 0 0 410

bocs,  de  ezt, nem   lehet  kihagyni.

"gyöngyszem"

csak  halkan  jegyzem  meg,  ma  Mo-on  a  férfiak  átlagéletkora  67 év,  s a  nőké  72 év.   mícsoda  "bízsnízs"!??

breien

Előzmény: breien (408)
breien Creative Commons License 2006.07.18 0 0 409

dícsérjük már mi is őket.

Csak  az  EU-s  joxabályok  1,1%-át  nem  "harmonizálta"  hazánk  az  ejusjognak.

Lehet  tippelni,  mi  az  az  1,1%?

kezdem  a tipp-et-

sztem,  éppen  az,  ami  a  politikusok  felelősségét,  felelősségvállalását,  annak  alkalmazhatóságát   szabályozza.

breien Creative Commons License 2006.07.18 0 0 408

elismerem  altó  én  is  haladni  akarok  a korral,  s  elfelejtettem  közölni  /  ma  ez  a  trendi,  hogy  elfelejtünk  lényeges  dolgokat közölni /  ,  hogy  műszakiakkal,  műszakiként    dolgoztam  csehekkel, s  nem  politikusokkal.  /   képzeld,  akkor  nem  is  politizáltunk,  mert  nem  érdekelt  a politika  bennünket.   igaz,  szidtuk  akkor  is  az  "agyament " politikusokat,  miért  kell  "titokban   dolgoznunk",  ti.  cocom  listán  voltunk  /

no akkor, a zindx összeállítása, msz. 2 000 mrdHuf, az az 10,2%!!

mond,  hogy  a túróba  lesz  ebből  2010-ben  €  Mo-on.

no, ez még tegnapról, s nem a csehek írták.  "Állapota  válságos:"Magyarország  lehet  Európa betege"  az  annnyyyátt!

nos,  itt  már   nem  csupán  kétszáz-háromszáz  mrd  Huf-ról  van  szó.

Tudod,   a cucializmus  sem   azért  bukott  meg,  mert  "loptak".

Sokkal  több  kárt  okoztak  az  országnak,  s  nekűnk  a  dilettantizmusukkal.

Sajnos,  az,  hogy  10%  fölé  vitték  a  költségvetési  hiányt,  csak  1et  jelent,  msz  "tombol  ismér  Mo-on  a dilettantizmus"

Látod,  a csehek,  erre  írták  azt,  msz.  "  a pokolba  Budapesten  keresztűl  vezet   az   út"

Tudod,  az  EU.  bármely  más  országában  az   a kormány,  aki   ezt  produkálta,   már  rég  a  "múlt"-at  jelentené.  no  látod,  ezért  kell-ene  már  beadni  a lemondásukat,  mivel  gőzük  nincs  arról,   hogyan  másszanak  ki   ebből  /  vagy,annyira  titkos  projektről  van  szó,   amit   180 évre  titkosítottak,  ugyanis  ez  is  trendivé  vált   itthon /

A  mostani  helyzet  semmi  jóval  nem  kecsegtet,  mert  min.  300  mrd  hiány  növekedést  fog  ez  a  "megszorító  csomag"  eredményezni  a  költségvetésnek,  még   az  idén,  max.  2007.  első  negyedévében .  /ezt  már  két  napra  rá,  hogy  nyílvánosságra  hoták,  leírtam  a  Fórumban -  ennyi  időbe   tellett  a  számításokat  elvégezni  a  nyilvános  adatok  alapján.  /

Elismerem,  még  rosszabb  is  lehet,  mivel  sok  olyan  adat  van  "titkosítva"  ami  ezután  bukik  ki  a "szekrényfiókból".

Kezedem  sejteni,  hogy   a kormány  beiktatása  előtt  a  min.  elnök  milyen  titoktartási  kötelezettséget  iratott  alá  a mostani  miniszterekkel.  no  mit  ne  mondjak,  sokba  kerűlhet  még  mindez  nekünk

breien

Előzmény: alto (388)
apple48 Creative Commons License 2006.07.18 0 0 407

"Demokráciában létezik független sajtó, ügyészség, bíróság..."

No persze, egy bizonyos határig, amig az én bajszomat lehet rángatni. Soroljam azokat a disznóságokat, amiket a demokratikus nyugaton követtek el büntetlenül?

Előzmény: lcoder (405)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.18 0 0 406
Lehet, hogy igazad van, ez esetben kizarolag Thurmert lehetett volna megszavazni:)
Előzmény: lcoder (405)
lcoder Creative Commons License 2006.07.18 0 0 405
Demokráciában létezik független sajtó, ügyészség, bíróság akik ezeknek a dolgoknak még akkor utánajárnak amíg nem évülnek el az ügyek. És ha a sajtó kideríti (méghozzá hitelt érdemlõen) hogy Gipsz Jakab lopott akkor az jó idõre elássa magát a választók elõtt. Eleve fel sem merül hogy valaki olyat válasszanak meg akirõl pontosan tudni lehet hogy milliárdokra tett szert legalábbis vitatható módon.
Előzmény: apple48 (403)
apple48 Creative Commons License 2006.07.18 0 0 404
laci=laca
Előzmény: apple48 (403)
apple48 Creative Commons License 2006.07.18 0 0 403
:-))) Szerintem tévedsz. Diktaturában igen, ott nem sokat lacifacáznának. De -tudod?- ez a demo rákfenéje. ((0
Előzmény: lcoder (402)
lcoder Creative Commons License 2006.07.18 0 0 402
Demokráciában igen. De ott a mi politikai elitünk már régen sitten ülne, nagyjából oldalfüggetlenül.
Előzmény: apple48 (401)
apple48 Creative Commons License 2006.07.18 0 0 401
Én nem azt mondtam, h lopnak, mert azt -egy demokráciában- illik bebizonyítani. A gazdasággal kapcsolatban meg, nyugtával dicsérd a napot.
Előzmény: lcoder (396)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.18 0 0 400

Itt is megkapja.Ha el nem kótyavetyéli.Én naponta látom a lumpenek hadseregeit.Leszázalékolva,pián él,ingyenkoszt,rokkantnyugdíj,önkormi lakás.

Persze vannak,aki abból a tizenezer semmi nyugdíjból részletre megveszik a lakást..aztán már akár el is ihatja..szépen kiveszik alóla,irány az utca.

Előzmény: Janóbá (397)
alto Creative Commons License 2006.07.18 0 0 399

Többszörösen téves állítások halmaza.

A néphagyomány pedig úgy szól valójában, hogy a politikusok lopnak, de bezzeg engem nem hagynak lopni. De ha nem látják, megteszem ám!

Hát ennek a világnak kéne véget vetni. A sunyi kis lopkovicsok világának.

Előzmény: lcoder (396)
Janóbá Creative Commons License 2006.07.18 0 0 398
Téged féltelek, mert neked nincs Altus Rt-d!
Előzmény: lcoder (394)
Janóbá Creative Commons License 2006.07.18 0 0 397

Most, hogy jól beebédeltem, úton vagyok az éhenhalás felé!

Egy történet: Megáll a teherautó a lámpánál. Egy hajléktalan kéreget. A sofőr kinyújt neki egy banánt, de a hajléktalan - nyilván az éhenhalás küszöbén - nem fogadja el.

Te elfogadtad volna, ha hajléktalan vagy?

Közel vagy vagy távol állsz a hajléktalan léttől?

Aludnál-e hajléktalan szállón, ahol tisztának kell lenni és nem szabad piálni?

Az USA-ban a szabadságjogok közé tartozik, hogy bárki - ha nem akar - akár egész életében ne dolgozzék. Szükséglakást kap, az ételhez meg bónokat! Legyen nálunk is ilyen?

Énekeld a sláger szövegét: Hol a hazám? Hátha válaszol valaki. Addig is meglátogathatod Kim Dzsong Il elvtársat! Persze gyalog, nem ám Mercédesszel!

lcoder Creative Commons License 2006.07.18 0 0 396
Persze, nálunk néphagyomány hogy a poltikusok lopnak, még közmondás is van rá: nyomtató lónak nem kötik be a száját. Nem is az a fõ gond a Fletóval hogy lop mint az állat, hanem hogy közben hazavágta a Megyó elftárssal karöltve a gazdaságot.
Előzmény: apple48 (395)
apple48 Creative Commons License 2006.07.18 0 0 395
Valszeg. De Orbán eftársat sem kell félteni, aki közpénzből hízott.
lcoder Creative Commons License 2006.07.18 0 0 394
Azért annyira ne féltsd a Fletó elftársat. Õ akkor sem lesz bajban amikor a fél ország már régen éhen halt.
Előzmény: Janóbá (393)
Janóbá Creative Commons License 2006.07.18 0 0 393

Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa!

Vajon Csernus doktor bevállalna-e benneteket kezelésre?

A cinizmus csimborasszója, ha valaki akkor is tud nevetni, ha a másik bajban van!

Jön még kutyára dér!

lcoder Creative Commons License 2006.07.18 0 0 392
Egy biztos: ekkora rakás szart mint amit ez a kormány produkált kormányzati tevékenység címén az elmúlt 4 évben talán csak a Rákosi pajtás elvtárs tudott volna felmutatni a magyar történelemben.
Előzmény: alto (388)
Leonard_Zelig Creative Commons License 2006.07.18 0 0 391
Még finoman is fogalmaztam. Gondolj bele, a csehek, akik legalább úgy ismerik a "közös múltunkat" mint mi, " a pokolba Budapesten keresztűl vezet az út " fogalmaztak tegnap. / dolgoztam cseh szakemberekkel együtt, s hidd el, nem túloztak /

Hát sok hülye cikket olvastam az elmúlt hetekben, de az idézett cseh cikk eléggé a topon van.

Ráadásul egy olyan ország szintén pártos sajtója, ahol 50-50%-on állnak a megválasztott párttömörülések és NINCS KORMÁNY:

Mi ez, ha nem az az elterelés, amire a Fidesz oly szívesen hivatkozik, mint a ballib média ármányára? Úgyhogy most ne hivatkozzanak egy bénakacsa ország bénakacsa cikkére.
piros alma Creative Commons License 2006.07.18 0 0 390

Magyarországon tisztességes politikus nem létezik.

Míg az egyik lop a másik csal.

Aztán fordítva

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!