"Én nem sírnám vissza a fidesz hatalomgyakorlásának időszakát. Valami undor, amit megpróbáltak itt újólag meghonosítani. Az ötvenes években volt hasonló hatalmi kreatúra Rákosi részéről."
Kisfiam, te nem olvasod a híreket? Vagy csak véletlenül nem vetted észre, hogy micsoda központosításba kezdett Gyurcsány Ferenc?
Mirol beszélsz pontosan? Ha lolvastad mire irtam megertened, de csak a betuket raktad ossze.
A patriotizmusra utaltam es utalt a topictárs is.
Arrol volt szo, hogy bár nem hazam ez nekem ezek utan, de mastol , foleg egy flegma, beképzelt, pénzéért mindent megkapó /gondolja ő/ idetantorgott izraelitol nem hagyom cikizni. Igen, már másodszor elbuktam nala sok munkat, de ebben nem egyezek ki. Kellemes kiterjedt izraeli kliensi köröm van, de egyik sem viselkett még ilyen szemét modon mint ő. És nem csak velem, hanem szinte minden korulotte levo magyarral, már akitol nem függött. 12 éve ismerem, igy láttam minden oldalát.
Te mit valaszolnál egy kulfoldinek aki itt él, uzletel, és kozben allandoan a hulye maygar mentalitasrol frocsog. Mert frocsog, ha bárhol vagyunk, bármit intezunk, neki ugorjanak azonnal, és mi csak a hulye magyarok vagyunk.
Mindenesetre anno annyival mindenképp jobb volt a FIDESZ helyzete hogy a fiúk bármi disznóságot csináltak a média fél évig tuti hogy azon csámcsogott. Még 4 év múltán is elõ-elõszedik azokat a kisebb disznóságokat amiket anno elkövettek. Fletóék ügyei meg egy-két napig címoldalon vannak majd eltûnnek a süllyesztõben. Azaz a ballib túlsúlyos médiának köszönhetõen Fletóék gyakorlatilag sajtókontroll nélkül kormányoztak - aminek itt a következménye.
elismerem altó én is haladni akarok a korral, s elfelejtettem közölni / ma ez a trendi, hogy elfelejtünk lényeges dolgokat közölni / , hogy műszakiakkal, műszakiként dolgoztam csehekkel, s nem politikusokkal. / képzeld, akkor nem is politizáltunk, mert nem érdekelt a politika bennünket. igaz, szidtuk akkor is az "agyament " politikusokat, miért kell "titokban dolgoznunk", ti. cocom listán voltunk /
nos, itt már nem csupán kétszáz-háromszáz mrd Huf-ról van szó.
Tudod, a cucializmus sem azért bukott meg, mert "loptak".
Sokkal több kárt okoztak az országnak, s nekűnk a dilettantizmusukkal.
Sajnos, az, hogy 10% fölé vitték a költségvetési hiányt, csak 1et jelent, msz "tombol ismér Mo-on a dilettantizmus"
Látod, a csehek, erre írták azt, msz. " a pokolba Budapesten keresztűl vezet az út"
Tudod, az EU. bármely más országában az a kormány, aki ezt produkálta, már rég a "múlt"-at jelentené. no látod, ezért kell-ene már beadni a lemondásukat, mivel gőzük nincs arról, hogyan másszanak ki ebből / vagy,annyira titkos projektről van szó, amit 180 évre titkosítottak, ugyanis ez is trendivé vált itthon /
A mostani helyzet semmi jóval nem kecsegtet, mert min. 300 mrd hiány növekedést fog ez a "megszorító csomag" eredményezni a költségvetésnek, még az idén, max. 2007. első negyedévében . /ezt már két napra rá, hogy nyílvánosságra hoták, leírtam a Fórumban - ennyi időbe tellett a számításokat elvégezni a nyilvános adatok alapján. /
Elismerem, még rosszabb is lehet, mivel sok olyan adat van "titkosítva" ami ezután bukik ki a "szekrényfiókból".
Kezedem sejteni, hogy a kormány beiktatása előtt a min. elnök milyen titoktartási kötelezettséget iratott alá a mostani miniszterekkel. no mit ne mondjak, sokba kerűlhet még mindez nekünk
"Demokráciában létezik független sajtó, ügyészség, bíróság..."
No persze, egy bizonyos határig, amig az én bajszomat lehet rángatni. Soroljam azokat a disznóságokat, amiket a demokratikus nyugaton követtek el büntetlenül?
Demokráciában létezik független sajtó, ügyészség, bíróság akik ezeknek a dolgoknak még akkor utánajárnak amíg nem évülnek el az ügyek. És ha a sajtó kideríti (méghozzá hitelt érdemlõen) hogy Gipsz Jakab lopott akkor az jó idõre elássa magát a választók elõtt. Eleve fel sem merül hogy valaki olyat válasszanak meg akirõl pontosan tudni lehet hogy milliárdokra tett szert legalábbis vitatható módon.
Most, hogy jól beebédeltem, úton vagyok az éhenhalás felé!
Egy történet: Megáll a teherautó a lámpánál. Egy hajléktalan kéreget. A sofőr kinyújt neki egy banánt, de a hajléktalan - nyilván az éhenhalás küszöbén - nem fogadja el.
Te elfogadtad volna, ha hajléktalan vagy?
Közel vagy vagy távol állsz a hajléktalan léttől?
Aludnál-e hajléktalan szállón, ahol tisztának kell lenni és nem szabad piálni?
Az USA-ban a szabadságjogok közé tartozik, hogy bárki - ha nem akar - akár egész életében ne dolgozzék. Szükséglakást kap, az ételhez meg bónokat! Legyen nálunk is ilyen?
Énekeld a sláger szövegét: Hol a hazám? Hátha válaszol valaki. Addig is meglátogathatod Kim Dzsong Il elvtársat! Persze gyalog, nem ám Mercédesszel!
Persze, nálunk néphagyomány hogy a poltikusok lopnak, még közmondás is van rá: nyomtató lónak nem kötik be a száját. Nem is az a fõ gond a Fletóval hogy lop mint az állat, hanem hogy közben hazavágta a Megyó elftárssal karöltve a gazdaságot.
Egy biztos: ekkora rakás szart mint amit ez a kormány produkált kormányzati tevékenység címén az elmúlt 4 évben talán csak a Rákosi pajtás elvtárs tudott volna felmutatni a magyar történelemben.
Még finoman is fogalmaztam. Gondolj bele, a csehek, akik legalább úgy ismerik a "közös múltunkat" mint mi, " a pokolba Budapesten keresztűl vezet az út " fogalmaztak tegnap. / dolgoztam cseh szakemberekkel együtt, s hidd el, nem túloztak /
Hát sok hülye cikket olvastam az elmúlt hetekben, de az idézett cseh cikk eléggé a topon van.
Ráadásul egy olyan ország szintén pártos sajtója, ahol 50-50%-on állnak a megválasztott párttömörülések és NINCS KORMÁNY:
Mi ez, ha nem az az elterelés, amire a Fidesz oly szívesen hivatkozik, mint a ballib média ármányára? Úgyhogy most ne hivatkozzanak egy bénakacsa ország bénakacsa cikkére.