Keresés

Részletes keresés

wohwoi Creative Commons License 2007.01.25 0 0 3094
Van ilyen. Kikaptunk. Tartok tőle, lesz is még, ha nem szívják fel magukat a fijjúg!
Most aztán hajrá spanyolok, hogy a dánok végképp kiessenek!
Wagner Lopez Creative Commons License 2007.01.25 0 0 3093
Diaznak volt három belemenése, ellőtt ötöt a semmibe és eladott úgy hat labdát.
Előzmény: mecso (3091)
don kámízi Creative Commons License 2007.01.25 0 0 3092
Új vagyok itt, úgyhogy először is sziasztok

Kiábrándítóan enervált játék volt, nem sikerült igazi küzdelemre késztetni őket. Meg sem izzadtak. Ha netán lekezeltek minket az elején, jól tették. Hit nélküli játékkal nyomtuk és nagyon bosszantó, hogy közepes teljesítménnyel is simán nyertek ellenünk. Kell(ene) a délszláv fanatizmus, mer akkor van lelke a csapatnak.
Hit és bátorság nélkül olyanok voltunk, mint a fociválogatott.

Hajrá magyarok

mecso Creative Commons License 2007.01.25 0 0 3091

Komolyra fordítva a szót:Fazekason semmi nem múlott.

A sporik jókor nyultak bele a meccsbe a horvátok szempontjából.

Nem lehetne a következő meccsünkre olyan sporit kérni, aki meg a mi nyelvünket érti.

Ez volt az a szlovén páros, akiket korábban is a szívünkbe zártunk?

Császár Gabi mit csinált ma?Legutóbb ő volt a király a horvátok ellen, nem lehetett volna többet játszatni, és szólni neki, hogy többet válalkozzon?

A mai napon szerintem Fazekas és Diaz pörgött csak megfelelő hőfokon.

Lesz ez még jobb is, semmi baj srácok, egy ország szorít értetek.

Szombatra a dokik rendberakják a srácokat fizikálisan, Skala pedig fejben.

HAJRÁ MAGYAROK! 

Wagner Lopez Creative Commons License 2007.01.25 0 0 3090

Az a baj, ha szarok vagyunk és kikapunk, rögtön elővesszük a bírókat. Nem azt mondtam, hogy nem fújtak rosszul - a mi szemszögünkből: ellenünk - de enélkül is kikaptunk volna. Háromszor támadtunk a mínusz egyért, lövésig sem jutottunk el, mert eladtuk a labdát.

Vadkerti rohanásánál pedig Skala helyében nem a bírónál reklamáltam volna a faultot, hanem megkérdezem az eszement játékosomat, hová indult, amikor ilyen képességekkel berohant négy horvát közé.

Előzmény: Marcus Aurelius (3085)
Frizuravarjú Creative Commons License 2007.01.25 0 0 3089
Kínos meccs volt, de benne volt a pakliban.
A céljainkat nem szabad elfelejteni, gyerünk tovább!
abandona Creative Commons License 2007.01.25 0 0 3088
ez így is van
Előzmény: Vagdalthús (3086)
ik Creative Commons License 2007.01.25 0 0 3087

A végeredmény - már - nem a bírókon múlt. Ám 17-15-nél belenyúltak a meccsbe rendesen! És egy horvát csapatnak ennyi bőven elég volt...

Jobbak az azért látszott, ám talán ennyivel nem...

Van egy lehetőségünk a revansra, a döntőben! Ha - persze - a horvátok eljutnak odáig...:-)

Előzmény: Wagner Lopez (3076)
Vagdalthús Creative Commons License 2007.01.25 0 0 3086
Ahogy hallottam, Fazekas most védett a legjobban.
Előzmény: abandona (3052)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2007.01.25 0 0 3085
Persze, mert sikerült minket korábban megtörni a kelleténél. Ezek úgy végigfújták volna a második félidőt, mint az izlandiak Zágrábban, ha szükség lett volna rá. A Gállal szembeni belülvédekezésnél, vagy Vadkerti leütésénél aki nem kapcsolt, hogy itt mi zajlik, az túl optimista. Ennyire égbekiáltót tévedni nem lehet. Csaltak. Ilyen egyszerű.
wohwoi Creative Commons License 2007.01.25 0 0 3084
Jól hallottad, támadásban kaptunk ki!
Ma az nem volt, hiányzott a tűz a csapatból. Ezt érezték a horvátok és a szlovénok is.
Mi meg a szerb hiányát éreztük meg, többek közt.:-(
Előzmény: Vagdalthús (3079)
Vagdalthús Creative Commons License 2007.01.25 0 0 3083

Igazad lehet, csak épp ez elég rizikós játék... mindent egy lapra feltenni.

Viszont a lényeg, hogy a cseheket meg a dánokat előzzük meg.

Előzmény: enndru (3068)
mecso Creative Commons License 2007.01.25 0 0 3082
Szerintem a spanyol meccsre rápihentünk.A cél a csoport másodok helye, hogy Puki majd a vb-döntőn fogja ki a horvátok szemét.
TamZoli1 Creative Commons License 2007.01.25 0 0 3081
Ezt a Nagy Lacis felugrásos dolgot szerintem rajta kívül mindenki látja, és tudja. Csak sajnos Ő maga az, aki ugorhatna, de valamiért mégsem teszi meg. :(((
Előzmény: Csbalázs (3074)
peace03 Creative Commons License 2007.01.25 0 0 3080
A horvátok nagyon jók, pár hónapja valami világversenyen , világ--valamin is csak győzelmekkel állva hagyták a mezőny, még azt hiszem a spanyolokat is legyőzték simán.
Vagdalthús Creative Commons License 2007.01.25 0 0 3079
Nem láttam, csak hallgattam, de nekem az jött le, hogy nem ezen múlt. Nagyon sokat hibáztunk támadásban, miközben a horvátok sem hoztak 100%-ot + a védekezésünk sem volt rossz.
Előzmény: Marcus Aurelius (3072)
nicko Creative Commons License 2007.01.25 0 0 3078
azért simán eldöntötték amikor feljöhettünk volna x-re és nem vaciláltak sokat amikor kettős emberhátrányba küldtek minket..
lalá Creative Commons License 2007.01.25 0 0 3077
-Jessz!
Előzmény: josepapa (3069)
Wagner Lopez Creative Commons License 2007.01.25 0 0 3076
Továbbra is úgy érzem, nem a bírókon múlt
Előzmény: Marcus Aurelius (3072)
FaberK Creative Commons License 2007.01.25 0 0 3075

Igazából nem tudom eldönteni, hogy mi eleve nem pörögtünk erre a meccsre (ami érthető, mert a tegnapi sokkal fontosabb volt a mainál, és azt hoztuk), vagy pedig túlzottan tiszteltük a horvátokat. Kicsit olyan érzésem volt, hogy a horvátok is nagyon takarékon játszottak, mert igazából nem hitték el, hogy mi egyáltalán meg akarjuk őket verni.

A jk-k a tegnap Fehérváron látottakhoz képest kifejezetten korrektül fújtak. Ugye, minden relatív...

Csbalázs Creative Commons License 2007.01.25 0 0 3074

Így van. Borzasztó volt nézni a támadójátékunkat. Ezt a meccset még csak véletlenül sem azért vesztettük el, mert nem volt Puki. Kb. 2vel lett volna szorosabb, ha ő van. Vagy annyival sem. Azért buktunk, mert a középső embereinknek nem ment. Szóljon már valaki Nagy Lacinak, hogyha felugrik, ember nincs aki blokkolja.

Viszont a jvk a lehető legjobb ütemben nyúltak bele a meccsbe. Pont, amikor feljöhettünk volna.

Előzmény: Wagner Lopez (3067)
Wagner Lopez Creative Commons License 2007.01.25 0 0 3073
Ja, és Skala ma is hozta magát. Egy normális edző időt kér, amikor már harmadszor támadhatunk a közte egyért. nem, ő mínusz ötnél teszi le a táblát, és elmondja ua-t, mint az első félidőben: húzzátok szét vagy össze a falat. Bravó...
Marcus Aurelius Creative Commons License 2007.01.25 0 0 3072
Ezt a meccset el kell felejteni, ezt nem nyerhettük meg, a szlovén bírók ezt egyértelműen a tudtunkra adták, ahogy közel kerültünk. És ez sajnos demoralizálta a csapatot.
Furi(FTC) Creative Commons License 2007.01.25 0 0 3071
18 lőtt góllal még Angolát se vernénk meg, nem hogy a horvátokat. Átlövések nélkül nem lehet kézilabdázni. Ilyés egy 0, Nagy Laci szintén. Remélem összeszedik magukat, mert ha nem, ne várjunk továbbjutást. A két bíró is menjen a p....a
peace03 Creative Commons License 2007.01.25 0 0 3070
Ráadásul a horvátoknál mindig van egy újabb jó kapus, most Jerkovic védett nagyon  jól, ha éppen Losert sérült.
josepapa Creative Commons License 2007.01.25 0 0 3069

Ő legalábblőtt gólt...

Na el kell ezt felejteni, úgyse gondoltuk komolyan, hogy ezt a meccset megnyerjük. Persze ki lehetett volna kapni szebben is, de akkor meg az lenne a baj, ahogy ismerem megunkat. Meg kell csapni az oroszokat, azt kész!

Előzmény: lalá (3063)
enndru Creative Commons License 2007.01.25 0 0 3068
Az a vicc, hogy a helyzeteink megvoltak, csak nagyon balfaszok voltunk a befejezéseknél. Ma hiányzott az a tűz, ami a skandinávok ellen meg volt. Egy percig nem éreztem, hogy nyerhetünk. 17-15nél volt némi remény, de gyorsan elszállt, aztán a bírók végleg megtörték a csapatot.
Úgy érzem, hogy tudat alatt az uccsó meccsre készülünk. Spanyolok ellen is ilyesmi meccs lesz szerintem. Aztán vasárnap all-in...
Wagner Lopez Creative Commons License 2007.01.25 0 0 3067
Persze, a bírók is megfújták a pályát a horvátoknak, de amikor volt sansz, akkor sem éltünk vele. Elképesztő mennyiségű ziccert hagytunk ki, naggyá tettük Jerkovicot, s sok labdát adtunk el. A támadójátékunk vérszegény volt, átlövés nélkül nem lehet nyerni. Az pedig ma nem volt. nagy Laci továbbra is alibizik, Ilyés egy darab szar támadásban a vébén, ma Diaznak és Mocsainak sem ment. Gál és Iváncsik gergő tartotta egy darabig a csapatot, és néha már fazéknak is voltak jó periódusai. De amíg a padról Vadkertik, Herbertek, Katzirtzok jönnek, addig nincs keresnivalónk a horvátok ellen. Akik ma nem játszottak jól...
peace03 Creative Commons License 2007.01.25 0 0 3066

Egy ilyen bombaerős horvát csapattól nem szégyen kikapni. Szerintem ők nyerik a VB-t .

Minden elismerésem a magyar csapatnak, megérdemlik a szurkolók bizalmát, ezt a csapatot lehet szeretni.

nicko Creative Commons License 2007.01.25 0 0 3065
12

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!