A 20. Férf Kézilabda VB Németországban kerül megrendezésre, 2007. Január 19. és Február 4. között. A magyar válogatott Dániával, Norvégiával és Angolával került egy csoportba.
A 2006-os németországi foci vb után ismét egy teltházas, magas színvonalú rendezésben bízhatunk, ahol a több tízezres csarnokok is bevetésre állnak, Kölnön át Hamburgig!
Kiábrándítóan enervált játék volt, nem sikerült igazi küzdelemre késztetni őket. Meg sem izzadtak. Ha netán lekezeltek minket az elején, jól tették. Hit nélküli játékkal nyomtuk és nagyon bosszantó, hogy közepes teljesítménnyel is simán nyertek ellenünk. Kell(ene) a délszláv fanatizmus, mer akkor van lelke a csapatnak. Hit és bátorság nélkül olyanok voltunk, mint a fociválogatott.
Az a baj, ha szarok vagyunk és kikapunk, rögtön elővesszük a bírókat. Nem azt mondtam, hogy nem fújtak rosszul - a mi szemszögünkből: ellenünk - de enélkül is kikaptunk volna. Háromszor támadtunk a mínusz egyért, lövésig sem jutottunk el, mert eladtuk a labdát.
Vadkerti rohanásánál pedig Skala helyében nem a bírónál reklamáltam volna a faultot, hanem megkérdezem az eszement játékosomat, hová indult, amikor ilyen képességekkel berohant négy horvát közé.
Persze, mert sikerült minket korábban megtörni a kelleténél. Ezek úgy végigfújták volna a második félidőt, mint az izlandiak Zágrábban, ha szükség lett volna rá. A Gállal szembeni belülvédekezésnél, vagy Vadkerti leütésénél aki nem kapcsolt, hogy itt mi zajlik, az túl optimista. Ennyire égbekiáltót tévedni nem lehet. Csaltak. Ilyen egyszerű.
Jól hallottad, támadásban kaptunk ki! Ma az nem volt, hiányzott a tűz a csapatból. Ezt érezték a horvátok és a szlovénok is. Mi meg a szerb hiányát éreztük meg, többek közt.:-(
Ezt a Nagy Lacis felugrásos dolgot szerintem rajta kívül mindenki látja, és tudja. Csak sajnos Ő maga az, aki ugorhatna, de valamiért mégsem teszi meg. :(((
A horvátok nagyon jók, pár hónapja valami világversenyen , világ--valamin is csak győzelmekkel állva hagyták a mezőny, még azt hiszem a spanyolokat is legyőzték simán.
Nem láttam, csak hallgattam, de nekem az jött le, hogy nem ezen múlt. Nagyon sokat hibáztunk támadásban, miközben a horvátok sem hoztak 100%-ot + a védekezésünk sem volt rossz.
Igazából nem tudom eldönteni, hogy mi eleve nem pörögtünk erre a meccsre (ami érthető, mert a tegnapi sokkal fontosabb volt a mainál, és azt hoztuk), vagy pedig túlzottan tiszteltük a horvátokat. Kicsit olyan érzésem volt, hogy a horvátok is nagyon takarékon játszottak, mert igazából nem hitték el, hogy mi egyáltalán meg akarjuk őket verni.
A jk-k a tegnap Fehérváron látottakhoz képest kifejezetten korrektül fújtak. Ugye, minden relatív...
Így van. Borzasztó volt nézni a támadójátékunkat. Ezt a meccset még csak véletlenül sem azért vesztettük el, mert nem volt Puki. Kb. 2vel lett volna szorosabb, ha ő van. Vagy annyival sem. Azért buktunk, mert a középső embereinknek nem ment. Szóljon már valaki Nagy Lacinak, hogyha felugrik, ember nincs aki blokkolja.
Viszont a jvk a lehető legjobb ütemben nyúltak bele a meccsbe. Pont, amikor feljöhettünk volna.
Ja, és Skala ma is hozta magát. Egy normális edző időt kér, amikor már harmadszor támadhatunk a közte egyért. nem, ő mínusz ötnél teszi le a táblát, és elmondja ua-t, mint az első félidőben: húzzátok szét vagy össze a falat. Bravó...
Ezt a meccset el kell felejteni, ezt nem nyerhettük meg, a szlovén bírók ezt egyértelműen a tudtunkra adták, ahogy közel kerültünk. És ez sajnos demoralizálta a csapatot.
18 lőtt góllal még Angolát se vernénk meg, nem hogy a horvátokat. Átlövések nélkül nem lehet kézilabdázni. Ilyés egy 0, Nagy Laci szintén. Remélem összeszedik magukat, mert ha nem, ne várjunk továbbjutást. A két bíró is menjen a p....a
Na el kell ezt felejteni, úgyse gondoltuk komolyan, hogy ezt a meccset megnyerjük. Persze ki lehetett volna kapni szebben is, de akkor meg az lenne a baj, ahogy ismerem megunkat. Meg kell csapni az oroszokat, azt kész!
Az a vicc, hogy a helyzeteink megvoltak, csak nagyon balfaszok voltunk a befejezéseknél. Ma hiányzott az a tűz, ami a skandinávok ellen meg volt. Egy percig nem éreztem, hogy nyerhetünk. 17-15nél volt némi remény, de gyorsan elszállt, aztán a bírók végleg megtörték a csapatot. Úgy érzem, hogy tudat alatt az uccsó meccsre készülünk. Spanyolok ellen is ilyesmi meccs lesz szerintem. Aztán vasárnap all-in...
Persze, a bírók is megfújták a pályát a horvátoknak, de amikor volt sansz, akkor sem éltünk vele. Elképesztő mennyiségű ziccert hagytunk ki, naggyá tettük Jerkovicot, s sok labdát adtunk el. A támadójátékunk vérszegény volt, átlövés nélkül nem lehet nyerni. Az pedig ma nem volt. nagy Laci továbbra is alibizik, Ilyés egy darab szar támadásban a vébén, ma Diaznak és Mocsainak sem ment. Gál és Iváncsik gergő tartotta egy darabig a csapatot, és néha már fazéknak is voltak jó periódusai. De amíg a padról Vadkertik, Herbertek, Katzirtzok jönnek, addig nincs keresnivalónk a horvátok ellen. Akik ma nem játszottak jól...