Keresés

Részletes keresés

Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.03.08 0 0 1072
jaj, dehogyis. :-) Csak jelezni akartam, hogy ha jót akarsz nekem, akkor legközelebb...tudod. :-) Mindenkinek vannak bogarai, nekem a spoiler az. De teljes mértékben felvállalom! :-D
Előzmény: Mrs Fred Weasley (1071)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.03.08 0 0 1071
Úúúúú, bocs...
Most utálsz?

:)))
Előzmény: Candy Perfume Girl (1070)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.03.08 0 0 1070

Euz nem így megy, az amberi szem meg agy nem így működik! Vagy csak az enyém nem... :-)

Az a  helyzet, hogy azt kérdezted, láttam-e az új részt, és igen, azt láttam, ezért simán tovább olvastam, mert nem gondoltam, hogy a promóról fogsz írni, ezért szaladtam bele abba, amibe nagyon nem kellett volna.

Előzmény: Mrs Fred Weasley (1069)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.03.08 0 0 1069
Montam, hogy ne olvasd tovább!:D)
Előzmény: Candy Perfume Girl (1068)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.03.08 0 0 1068

Naná, hogy néztem, de promót nem, vázzz!!!! Azokat soha nem nézem meg, mert tudom, hogy spoilereznek benne, mint állat.

(...)

Fredné, ha nem jön be, ne nézd, senki nem kényszerít rá, ezt most a saját érdekedben mondom (meg kicsit az enyémben is), most egyrészt ellőttél nekem valamit, másrészt ez tényleg nem az a sorozat, amibe be lehet kapcsolódni a 3. évad 11. részénél.

Előzmény: Mrs Fred Weasley (1067)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.03.08 0 0 1067
Lostot néztél már tegnapról?

Ha nem, ne olvass tovább!!!!

Én nem nézem ezt a sorozatot, de komolyan, én már hülyét kapok, hogy hova csavarják már????!!
Most ez a húzás, hogy kiderül, hogy valakik ketten testvérek...bazz
Előzmény: Candy Perfume Girl (1064)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1066

Hát Kamerkát az összes lehetséges módon megszégyenítette. "Nem akartam, hogy úgy halj meg, hogy nem tudod, milyen érzés." :P Vázz.

A gyűrött ingjeiért én oda vagyok! Olyan, mintha éppen most jött volna ki az ágyból. Ráadásul babarózsaszín és babakék, LOL. :-)

na, de ez...aaahhh...mindent visz:

számomra elképesztő, mekkora akaratereje van ennek a nőnek :-D
Előzmény: BloomingB (1065)
BloomingB Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1065

Nem, nem zsabós..:DD Csak olyan kicsit- majd nézd meg- annyira halál gyűrött, amilyen má régen volt... :DD

Azért Kamera mekkorát csalódott House-ban a végén; ha másért nem, ezért jó volt ez a rész. Bár engem nem zavar a nyálzása, de azért Kádba merüljön bele Ház, ne Kamerába!

Viszont annyira szexin csókolt ez a pasi... jááááj!

Előzmény: Candy Perfume Girl (1063)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1064
Pontosan, ez kicsit sem volt vicces, pedig állítom, valami elbaszott módon poénnak szánták, hogy Greg még erre is képes, hogy droghoz jusson...de azért vannak dolgok, amik túlmennek minden határon.
Előzmény: Mrs Fred Weasley (1061)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1063

Zsabós ing..... :-DDDDD

*elképzeli*

Neeem, szerintem nem az vót, de tény, hogy vicces lett volna! Csak gyűrött volt, mint mindig, mert vasalmi nem szokott.

Ugye, mekkora szar volt ez az epizód? Most túl messzire mentek, enynire nem lehet játszani az emberek idegeivel, hogy tök komolyan elhitetik, hogy rákja van...lehet, hogy én vagyok a hülye, hogy totálisan bekajáltam, de ez van, a frász kerülgetett. Egyébként tényleg tök fölösleges rész volt, nem sok értelme volt. A smár meg... pfff....3 hete emiatt voltam tök idegben, mert persze benne volt a promóban, szóval már akkor behánytam, de tényleg nem ez volt a legszörnyűbb az epizódban, hanem ez az egész szarakodás a rákkal. Ki írta ezt a szart?

De azért nem dobnám a szemétbe az egész epizódot, mert:

-Csésze: "I'm sorry you're dying. And I'm gonna hug you. Anything to say?" :-) Imádnivaló volt! erre meg Greg azt mondja , hogy "well if you're going to grab my ass too, don't start something you can't finish" :-DD

-Foreman: "you were right. I don't like you!!!" Ó dehogynem. :-)

-Wilson: "maybe you should call a FRIEND", és enyhén hangsúlyosan önmagára mutat. Láááva!

-Cuddy, Cuddy, Cuddy. Láv. :-) Ez a perverzállat hogy megfogta már a seggét! Gátlástalanul! :-D Na meg azok az összenézések, és az "I need you"...aaahhh, majd elolvadtam. Azért bevallom, még egy iylen szar résznél is elég rendesen le tudtak venni a lábamról. :-)

"Call the Make A Wish Foundation."

:-DDDDDDDDDDDD

Ez a nő...csúcs.

Előzmény: BloomingB (1058)
Pelle381 Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1062
Szakácsi Sándor:(((((((((((( úgy sajnálom!  Nagyon szerettem a hangját, Houseszinkron nélkül is!:(
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1061
Ezen akadtam ki én is!!!
Már majdnem sírtam, pedig én aztán nem is vagyok rajongó, meg semmi, de olyan szomorú volt az egész...
Basszák meg, ez nem volt vicces!!!

Szakácsi Sándor?????
neeeeeeeeeeem... :((((((
Előzmény: Candy Perfume Girl (1050)
BloomingB Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1060

Ja és Kád is állati volt.

BloomingB Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1059

egyébként Csésze és Világítószemű Foreman tényleg édesek voltak ebben a részben! De főleg Csésze drága! Kisz cukim, ahogy adott egy hug-ot... nekem ííííís.

BloomingB Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1058

:D Hi, young Hugh!

Nya, megnéztem én is ezt a részt. Öh. Hát. Télleg valaki betépve írhatta... elég felesleges rész vót szerintem.

Candy, már tudom, min akadtál ki annyira :DDDD De szexi volt Greg AKKOR, amikor, csak nem azzal kellett volna ezt, akivel.

Azt néztem végig, hogy az ingje zsabós, vagy annyira gyűrött?:D

Előzmény: Candy Perfume Girl (1057)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1057

Na, valami poén ebből a szar epizódból azért. :-) Nem lövök el semmit, de ez LOL:

Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1056
És mindezt a rohadt Americal Idol miatt. Legalábbis ezt írják a FOX honlapján, csesszék meg. Én úgy, de úgy utálom ezeket a szüneteket, szerintem sokkal humánusabb az, amit idén már egy csomó sorozat csinál, hogy egy nagy szünet van, de előtte és utána megszakítás nélkül mennek az epizódok. Persze úgy vannak vele, hogy a House-t jobban lehet szüneteltetni, mert nem kapcsolódnak annyira szorosan a részek. De attól még a fangirl már tikkel, mert elvonási tünetei vannak, vázz!!!
Előzmény: BloomingB (1055)
BloomingB Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1055

Ja, hogy most lesz 3 hét szünet? Brühühüüüüü! Jáj még csak a fele jött le- *körömrágás*

Ált. meg szoktam várni hozzá a magyar feliratot, de most tuti nem várok szombatig!

Előzmény: Candy Perfume Girl (1054)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1054
Azt ne tedd! :-) Gondolj arra, hogy most ez a rész után 3 hét szünet. Á, csesszék meg, ez akkora szemétség! Na de jó hír is van ám, akármilyen hihetetlen: most a 3 hetes szünet után a maradék 9 részt a 3. évadból már megszakítás nélkül adják!!!! Ez azért tényleg bíztató, ennek lehet örülni.
Előzmény: BloomingB (1051)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1053
Most olvastuk, szomorúak is vagyunk nagyon. :-((
Előzmény: Youwine (1052)
Youwine Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1052

elhunyt House magyar hangja, Szakácsi Sándor

:(

BloomingB Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1051

Bázeg nekem meg olyan lassan jön, hogy kib*szom az ablakon a laptopomat.

Najó, mégsem.Most már jól felhúztatok!!!!

Előzmény: Candy Perfume Girl (1050)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1050

És persze a végére húztak egy oylat, hogy jaj nem is, csak Greg úgy tesz, mintha, én meg legszívesebben megdobálnám a képernyőt...

Grrrrrr.....

Hát rohadjanak meg, akkor is szar volt, így ráhozni a frászt a rajongókra, én totál bevettem, már rémeket láttam, hogy miylen lesz így a 4. évad... Greg meg egy méretes fasz, néha elég nehéz szeretni ezt a karaktert, még nekem is, pedig ha én iylet mondok...állatok, ne merészeljenek még egyszer iylen részt írni, mert így nem lehet játszani az emberrel! 4 jelenet ért valamit az egészben, a többi mehet a szemétbe, melyik állat írta ezt betépve?

Jól felbasztam magam, egyedül Cuddynak, Wilsonnak, Foremannek meg Csészének köszönhető, hogy megmentették az epizódot, az ő bizonyos jeleneteik voltak az a 4 élvezhető jelenet, azok tényleg nagyon jól voltak, de akkor is...ez egy rohadt nagy szemétség volt a rajongók felé.

(már a promó alapján tudtam, hogy ezt az epizódot rühellni fogom, és kiderült, hogy még nem is azt utáltam benne legjobban, amit gondoltam)

Előzmény: Mrs Fred Weasley (1047)
BloomingB Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1049
szerintem délutánra már meg tudom nézni - most indítottam el a csorgatást- bár elég lassan csorog... :-SSSS
Előzmény: Mrs Fred Weasley (1046)
BloomingB Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1048

JÉZUS MÁRIA SZENT JÓZSEF.

Mijez a nagy húbazz?! Rossz húbazz vagy jó húbazz?!

Előzmény: Mrs Fred Weasley (1047)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1047
Ilyen a világon nincs!
A sorozat írói bazz...
aki ilyet kitalál bazz.....

Kész vagyok
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.03.07 0 0 1046
Nézem az új részt.
Most írtam Candynek is.

Húúúbazzz....
Még egy másik húbazz is, de az első...az már nem is húúbazzzzz, mert azt nem lehet űberelni.......
://///////

Nézzétek meg gyorsan, valakivel meg kell beszélnem!

Mééééé nem néztem eddig? :(
FeanorB Creative Commons License 2007.03.02 0 0 1045
én is lengetem a ponponokat Wilson szexjelenetéért, banyeeeek állati lenne, ha vmi dögös pipi rázizzenne, aztán jól megfogná a...nyakkendőjét, és behúzná vmi takarítószertárba :DD
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.03.01 0 0 1044
Csajok, ehhez a mozgalomhoz nekem is csatlakoznom kell! HOT szexjeleneteket Wilsonnak!!! Írjanak már be valami dögös csajt a sorozatba csak neki, mert én is látni akarom action közben! :-D
Pelle381 Creative Commons License 2007.03.01 0 0 1043
ugye, hogy ugye!!! Wilson18+ mozgalom:-DDD
Előzmény: BloomingB (1042)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!