jaj, dehogyis. :-) Csak jelezni akartam, hogy ha jót akarsz nekem, akkor legközelebb...tudod. :-) Mindenkinek vannak bogarai, nekem a spoiler az. De teljes mértékben felvállalom! :-D
Euz nem így megy, az amberi szem meg agy nem így működik! Vagy csak az enyém nem... :-)
Az a helyzet, hogy azt kérdezted, láttam-e az új részt, és igen, azt láttam, ezért simán tovább olvastam, mert nem gondoltam, hogy a promóról fogsz írni, ezért szaladtam bele abba, amibe nagyon nem kellett volna.
Naná, hogy néztem, de promót nem, vázzz!!!! Azokat soha nem nézem meg, mert tudom, hogy spoilereznek benne, mint állat.
(...)
Fredné, ha nem jön be, ne nézd, senki nem kényszerít rá, ezt most a saját érdekedben mondom (meg kicsit az enyémben is), most egyrészt ellőttél nekem valamit, másrészt ez tényleg nem az a sorozat, amibe be lehet kapcsolódni a 3. évad 11. részénél.
Én nem nézem ezt a sorozatot, de komolyan, én már hülyét kapok, hogy hova csavarják már????!! Most ez a húzás, hogy kiderül, hogy valakik ketten testvérek...bazz
Nem, nem zsabós..:DD Csak olyan kicsit- majd nézd meg- annyira halál gyűrött, amilyen má régen volt... :DD
Azért Kamera mekkorát csalódott House-ban a végén; ha másért nem, ezért jó volt ez a rész. Bár engem nem zavar a nyálzása, de azért Kádba merüljön bele Ház, ne Kamerába!
Viszont annyira szexin csókolt ez a pasi... jááááj!
Pontosan, ez kicsit sem volt vicces, pedig állítom, valami elbaszott módon poénnak szánták, hogy Greg még erre is képes, hogy droghoz jusson...de azért vannak dolgok, amik túlmennek minden határon.
Neeem, szerintem nem az vót, de tény, hogy vicces lett volna! Csak gyűrött volt, mint mindig, mert vasalmi nem szokott.
Ugye, mekkora szar volt ez az epizód? Most túl messzire mentek, enynire nem lehet játszani az emberek idegeivel, hogy tök komolyan elhitetik, hogy rákja van...lehet, hogy én vagyok a hülye, hogy totálisan bekajáltam, de ez van, a frász kerülgetett. Egyébként tényleg tök fölösleges rész volt, nem sok értelme volt. A smár meg... pfff....3 hete emiatt voltam tök idegben, mert persze benne volt a promóban, szóval már akkor behánytam, de tényleg nem ez volt a legszörnyűbb az epizódban, hanem ez az egész szarakodás a rákkal. Ki írta ezt a szart?
De azért nem dobnám a szemétbe az egész epizódot, mert:
-Csésze: "I'm sorry you're dying. And I'm gonna hug you. Anything to say?" :-) Imádnivaló volt! erre meg Greg azt mondja , hogy "well if you're going to grab my ass too, don't start something you can't finish" :-DD
-Foreman: "you were right. I don't like you!!!" Ó dehogynem. :-)
-Wilson: "maybe you should call a FRIEND", és enyhén hangsúlyosan önmagára mutat. Láááva!
-Cuddy, Cuddy, Cuddy. Láv. :-) Ez a perverzállat hogy megfogta már a seggét! Gátlástalanul! :-D Na meg azok az összenézések, és az "I need you"...aaahhh, majd elolvadtam. Azért bevallom, még egy iylen szar résznél is elég rendesen le tudtak venni a lábamról. :-)
Ezen akadtam ki én is!!! Már majdnem sírtam, pedig én aztán nem is vagyok rajongó, meg semmi, de olyan szomorú volt az egész... Basszák meg, ez nem volt vicces!!!
egyébként Csésze és Világítószemű Foreman tényleg édesek voltak ebben a részben! De főleg Csésze drága! Kisz cukim, ahogy adott egy hug-ot... nekem ííííís.
És mindezt a rohadt Americal Idol miatt. Legalábbis ezt írják a FOX honlapján, csesszék meg. Én úgy, de úgy utálom ezeket a szüneteket, szerintem sokkal humánusabb az, amit idén már egy csomó sorozat csinál, hogy egy nagy szünet van, de előtte és utána megszakítás nélkül mennek az epizódok. Persze úgy vannak vele, hogy a House-t jobban lehet szüneteltetni, mert nem kapcsolódnak annyira szorosan a részek. De attól még a fangirl már tikkel, mert elvonási tünetei vannak, vázz!!!
Azt ne tedd! :-) Gondolj arra, hogy most ez a rész után 3 hét szünet. Á, csesszék meg, ez akkora szemétség! Na de jó hír is van ám, akármilyen hihetetlen: most a 3 hetes szünet után a maradék 9 részt a 3. évadból már megszakítás nélkül adják!!!! Ez azért tényleg bíztató, ennek lehet örülni.
És persze a végére húztak egy oylat, hogy jaj nem is, csak Greg úgy tesz, mintha, én meg legszívesebben megdobálnám a képernyőt...
Grrrrrr.....
Hát rohadjanak meg, akkor is szar volt, így ráhozni a frászt a rajongókra, én totál bevettem, már rémeket láttam, hogy miylen lesz így a 4. évad... Greg meg egy méretes fasz, néha elég nehéz szeretni ezt a karaktert, még nekem is, pedig ha én iylet mondok...állatok, ne merészeljenek még egyszer iylen részt írni, mert így nem lehet játszani az emberrel! 4 jelenet ért valamit az egészben, a többi mehet a szemétbe, melyik állat írta ezt betépve?
Jól felbasztam magam, egyedül Cuddynak, Wilsonnak, Foremannek meg Csészének köszönhető, hogy megmentették az epizódot, az ő bizonyos jeleneteik voltak az a 4 élvezhető jelenet, azok tényleg nagyon jól voltak, de akkor is...ez egy rohadt nagy szemétség volt a rajongók felé.
(már a promó alapján tudtam, hogy ezt az epizódot rühellni fogom, és kiderült, hogy még nem is azt utáltam benne legjobban, amit gondoltam)
én is lengetem a ponponokat Wilson szexjelenetéért, banyeeeek állati lenne, ha vmi dögös pipi rázizzenne, aztán jól megfogná a...nyakkendőjét, és behúzná vmi takarítószertárba :DD
Csajok, ehhez a mozgalomhoz nekem is csatlakoznom kell! HOT szexjeleneteket Wilsonnak!!! Írjanak már be valami dögös csajt a sorozatba csak neki, mert én is látni akarom action közben! :-D