A Bermuda Háromszög "rejtélyén pár ember igencsak meggazdagodott. Pl. Charles Berlitz. De elég csak szétnézni a hazai UFO stb........ "szakértők" között. Igen csak kényelmesen éldegélnek most nem akarok itt neveket írni, szerintem tudjátok kb. kikre gondolok. Az igazat megvallva, ezek az emberek a 90'-es évek elején jól felismerték hogy a para témák jó üzletnek bizonyulnak. Bocs az off-ért, de ez eszembe jutott a Bermuda Háromszög témájához kapcsolódva.
Igen, mindkét eset előfordulhat. Néha meg csak találgathatunk. Olyasmire gondolok, mint pl. Nagy Sándor halála. Lehet mérgezés, lehet alkoholizmus okozta májzsugor, de a legvalószínűbb, hogy malária. A képbe mindegyik belefér, de nem lehet eldönteni, mi volt a tényleges ok.
Igen, a jersey-i rdg képe is kapható bögrén, pólón, kulcstartón, mi több, süteményen is. De belátom, valamiből nekik is meg kell élniük.
Azért van még jó néhány rejtély, vagy legalábbis érdekes esemény.Ezek nagy tbbségében egyszerűen nincs elég információ a birtokunkban, lehet találgatni. Ez pedig elég érdekes időtöltés.
A gond az, hogy a pórnép számára felfogható igazi rejtélyek száma csekély. (vagy nulla)
Maradnak az álrejtélyek, amiket jól bevált klisék alapján gyártanak. Amióta az Andokban egy gleccser kiköpött egy 50 évvel korábban elnyelt kisrepülőt, azóta még csak túl sok fantázia sem kell ahhoz, hogy az ember a lehetséges eltűnési helyeket kiszúrja.
Amúgy az Alaszka-háromszög jó név, pont olyan kamu rejtélyt takar, mint a Bermuda-háromszög. Ráadásul ez az üzlet felfutóban is van, mert az utóbbi már évtizedekkel ezelőtt is felkapott kirándulóhely volt, az előbbit viszont újabban látogatják nagyobb számban, várható a "rejtélyek" (vagyis a balfék turisták baleseteinek) szaporodása.
Valamelyik este kapcsolgattam a tv-t, valami Hatoscsatorna nevű adón (életemben nem néztem) magyarázott valamit egy kibaxott randa nő. Mellette kiírva, hogy "Hihetetlen".
Nem állsz egyedül a bosszankodással, időnként én is azt teszem. Azért egy darabig még megveszem a Hihetetkent, el is olvasom, mert a megszokás nagy úr.
Tegnapi tévéműsor valamelyik, állítólagos ismeretterjesztő csatonán, megoldatlan rejtélyek címmel. Kinevezte Alaszka háromszögnek azt a területet, ahol húsz év alatt 3, azaz három kisrepülőgép tűnt el nyomtalanul. Az ég szerelmére, az a terület csupa hegy, erdő, gleccser, tó, patak. Még ha le is tudott szállni a gép, a bentülők egyike sem volt gyakorlott természetjáró, megfagyhattak vagy éhen is hallhattak útközben. Márpedig ekkora területen megtalálni egy holttestet képtelenség, úgyhogy olyan sok megoldatlan rejtélyt nem látok benne.
Enyhítő körülmény, hogy a film készítője sem fogta túl hosszűra.
Hogy őszinte legyek, főleg a te cikked, és még néhány írás miatt vettem meg az újságot. Jót írtál, lehetne már egy extra összefoglaló cikk. Megint rengeteg a felköhögött téma a magazinban, ördög koponya, ördög háromszög, guiness kísértetrekord stb.... Tényleg ennyire nem tudnak már újakat írni?
A december havi Hihetetlen magazin 72-74 oldalain Életben mardt őskövületek címmel van egy cikk a kriptidekről. Sok újdonságot nem mond. Számomra csak a Nahuelito volt újdonság, ez az élőlény az Argentinában lévő Nahuel Huapi tóban lakik, és 1922-ben bukkant fel elsőnek. Ha nem is ő, de a hír róla. Az állatkert szerette volna elfogni, vagy legalábbis bizonyítékot szerezni a létezéséről, de nem sikerült.
Bizarr küllemű mélytengeri halat fogtak Kanada északi partjainál. A szakértők először úgy vélték, hogy a Davis Strait közelében fogott nem mindennapi zsákmány egy goblin cápa, mely szintén a mélytengerek lakója. Jobban megvizsgálva a fogást, arra jutottak, hogy a szürke[...] Bővebben!Tovább »
Nyugi, a diliházat megúsztad, most az van bezárva, nem a dilisek.
Ha láttál valamit, és nem tudod bebizonyítani, hogy mi volt az, akkor te magad sem tudod, hogy mi volt, legfeljebb nem találsz rá ismert magyarázatot. Ha ezek után mégis kiállsz vele, és kötöd az ebet a karóhoz, akkor nyilván ki-ki vérmérséklete szerint reagál rá. Az ufóhívők a keblükre ölelnek, az ufótagadók megköpködnek, a szkeptikusok meg szétcincálják a beszámolódat, vagy a bizonyítékodat, ha esetleg van olyanod. Ilyen a világ. Aztán ha egyszer valakinek sikerül megcáfolhatatlan bizonyítékot mutatnia, ... na, az érdekes lesz.
Itt mindent bizonyitani kell,ha bizonyitod,megcáfolják az eredetségét,én láttam ufot 20 éve,mégse hiszi senki,bizonyitani nem tudom,rosszabb esetben még diliházba is zárnak...ennyi
Ugy látom pali barátom,Te csak kritikus vagy itt,nem értem mit vitatkozol itt,ha az egészben nem hiszel(mint én)szerintem csak unalmas óráidat töltöd itt.Inteligenciád látván ez kész pazarlás....
Esetleg feltehetnéd magadnak a kérdést, hogy miért hagytam figyelmen kívül.
Tudom, hogy az úgynevezett nyitott elmék az alternatívák szempontjából teljesen zártak, (eufémizmus) de legalább próbálkozhatnál.
Például:
- a ranch helye nincs bejelölve rajta
- amit azon a honlapon látok, azt fenntartással kezelem
És van még egy ok: konkrétan tudom, hogy a cattle mutilation esetek több államot érintettek, a térkép viszont csak ÉK-Utah eseteit tartalmazza (okkal, de attól még nem komplett)
nem ártana tájékozolódnod mielőtt kinyilatkozol...
Tele vagy jó tanácsokkal. Miért nem fogadod meg őket?