Feljelentjük tüzes fal-at. Átnéztem az irományait, több súlyos büncselekménnyel is vádolható. Kérem aki ismeri a nevét és a lakcímét írja meg a masser@vipmail.hu email cimre.
Te nagyon kedves, nem a szaggatott sz@rra vagyok büszke, hanem ha akkor nézted volna a közvetítést akkor azt láttad volna, hogy olyan emberek akikre büszkék lehetünk (te is) lépnek a mikrofonhoz sorban és mondanak 1-2 mondatot. Bár lehet, hogy a gyurcsány bulin is volt ilyen, azt nem követtem ennyire.
Én is ugyanezen elv alapján, de a mostanit meneszteném. Nem csak azért, mert nem értenek a munkájukhoz, hanem a két miniszterelnök (megyó,fletó) személye, (közel)múltja, háttere miatt.
maradjunk abban, hogy a rendőrség szégyellje magát, amiért vasárnap reggel 7-kor nem lépett fel erősen ezek ellen az idióták ellen, akik felébresztették az egész környéket lehetetlen bömbölő zenékkel.
Amúgyis elképesztő cirkusz van itt a Parlament környékén. Arra azért kiváncsi lennék, hogy miből finanszírozza ez a szegény igaz magyar fidesz ezt a többszáz milliós vircsaftot???
Bp pedig egyébként sem tolerálja ezeket az erődemonstrációkat. 4 éve se jött be.