Első körben az is segítene, ha nem jelentkezne senki, hogy mondot egy-két nevet akinek "L"-es kétcsattosa van és én majd edzésen beszélek velük.:) nah mind1 .
Hallotam,hogy sok elkapó kétcsattos vállvédőt kapott,én sajnos RB-ként egy csattosat kaptam.:( A lényeg ha van valaki akinek "L"-es kétcsattos vállvédője van és elcserélné egycsattosra légyszives keressen meg az edzésen, vagy a csabazero@t-online.hu e-mail címen(akár fel is vehet msn-re).A nevem:Szabó Csaba(1990-es) Tényleg sokat segítene!!! Előre is köszönöm!!
A vasárnapi touch focira (ha lehet) jöjjön el a lehető legtöbb receiver. Szeretnék Veletek gyakorolni még egy kicsit, pár trükköt, apróságot megmutatni, és úgy egyáltalán, segíteni hogy a jövő hét jól menjen.
Nah akkor legközelebb hívjál mert visszamentem és vettem még egyel nagyobbat, az 5 cm széles, és 900 Ft darabja, és ha nem baj akkor már nem megyek vissza kicseréltetni mert a végén kiröhögnek milyen hülye vagyok :P:D
De már tom h legközelebb a 600Ft-s kell neked :D
Még átöltözés előtt megoldhatnánk a dolgot mert akkor ebőől a money-ból kifizetném a maradék tartozásomat ami vmilyen játékos akármihez kell (nem is tudtam hogy ilyet is be kell fizetni :S) és akkor tiéd a 100 Ft borravaló :P:D
Amúgy ha bármi ilyesmi van akkor nyugodtan szólj előtte, megadom a telószámom, edzésnapokon ha megbeszéljük előtte, autóval el tudok jönni és bármit elhozni ha kell.
Helo szebi72! Nekem L-es egy csattos válvédőm van és ha megtalálsz szivesen kölcsönadom egy próba erejéig a többit meg tárgyald le mással:) Szal ha kellek akkor Szabó Csabát(1990-es) keresd vagy csabazero-t:P
A többieknek meg azt üzenem ,hogy jöjjenek az RB-k és mutassuk meg az elkapóknak, hogy is kell játszani!!!:P
UI:Egy két falembernek nagyon örülnénk>gyertek minnél többen sokat lendítenétek a játék színvonalán!!!
Sziasztok! L vagy XL méretű vállvédő és sisak méretpróbában segítsetek légyszi! Peti mondta, hogy rángassak le valakikről és próbáljam fel! Segítsetek, mert így sosem derül ki a méretem és nem lesz szerelésem! Köszi
Még a szerdai edzésen adtam oda valamelyikőtöknek egy M-es bike sisakot schutt állvédővel. Légyszíves a pénteki edzésre hozd le mert kéne. Dávid vagyok majd engem keress.