Topictalálkozók szervezése,hirdetése,élménybeszámolók egy helyen;mindenki számára közérthetően és könnyen hozzáférhetően.
Tessék bátran hirdetni e topic létrejöttét a vasutas fórumokon!
Budapesttől Barcsig vettem meg a jegyet szentlőrinc-Sellye útvonalra(a pénztáros kipontozódott amikor elmondtam neki hogy merre kérem a jegyet:)) )
Barcsról visszaindulva a Bz-n szolgálatot tevő kaller hölgytől vettem jegyet Pécsig,Pécstől-Pestre pedig Nyunyuka vette meg elővételben az IC-re a jegyet így azt neki pengettem ki.
Hétfőn mennék arra, --mert csak ekkor érek rá--, ezért érdekelne a dolog... Ja még valami: a teljesárú jegyért mennyit kellett fizetnetek pest-pest viszonylatban?
Ha valakinek van fotóengedélye akkor hozhatja nyugodtan,legalább így elkerülhetők lesznek a nézetletérések azokkal akik belekötnek ebbe bár tudom hogy Pécs nem ilyen hely:)
Én ma 14:00-re kimegyek a Délibe a pénztárakhoz. Vagy esetleg tudna valaki az én nevemben küldeni egy SMS-t, hogy kellene egy pótjegy Pécstől Sárbogárdig?
Ha lehet, akkor nekem is vegyél IC-re jegyet, mivel rájöttem, hogy azzal érdemesebb haza mennem. Sárbogárdig mennék veletek IC-vel onnan 38413 és 9708.