Géza, azt hiszem a ma esti edzés megadta a választ a kérdésedre, szerintem volt értelme ott lennetek. remélem tanultatok is valamit. (már alig várom, hogy külön edzünk és dobálhassak)
Sajnos a meló miatt ezen a héten nem tudok menni edzeni :( Mindenkitől, főleg a faltól elnézést! Én is csak tegnap késő este tudtam meg. Mindenkinek jó edzést! GO WOLVES!
ma megint kint leszek a pályán 6 órától. Akinek tartozása van, vagy még nem fizetett augusztusi tagdíjat az hozza ma a pályához nekem. Aki nem tud ma jönni, az mindenképpen keressen meg telefonon (húsz-kilenc nyolcvan 2746) vagy emailben.
Aki még nem fizetett augusztusi tagdíjat (van még pár ilyen w2-es) illetve, akinek van elmaradása (ilyen is van), az megtalál ma a pályánál! Nálam kell kp-ban fizetni!!! Ha nem tudsz lejönni ma, hívj fel, mert 10-e elmúlt, és be kell fizetni a tagdíjakat!
Mindemellett, akinek van kedve, jöjjön le ma este hétre, kicsit dobálgatunk a pályán.
A Hamarosan kezdődő NFL szezonnal párhuzamosan, szeretnék indítani egy minimum 12 csapatos NFL Fantasy Ligát, magyar NFL rajongóknak, magyar időzónának megfelelő élő draftal.
Ha valakinek van eladó, használt, vállvédője az kérem jelezze felém. Akár réges-régi, törött, focizáshoz már nem használhatő darab is érdekel. Egy haverom jelmezt építene a felhasználásával..
én szemly szerint kimenyek Tryoutra de mikor kezdődik? 6.-án nem tudok menni...ha valaki elmondaná h mi volt azt megköszönném 26.-án meg ott leszek az mltc-n
2009. augusztus 2-án közgyűlést tartott az Egyesület tagsága. A megbeszélés fő témái a csapat jelenlegi helyzete és a jövőre vonatkozó tervek voltak. A közgyűlés úgy határozott, hogy 2009. augusztus 30-ra tisztújító és alapszabály-módosító közgyűlést hív össze, mindemellett a játékosok megfelelő tájékoztatása érdekében 2009. augusztus 6-án (csütörtökön) 18:30-kor csapatgyűlést tart a Rozsnyai utcai edzőpályán.