Keresés

Részletes keresés

Lecso11 Creative Commons License 2005.04.17 0 0 72
Akkor inkább már Kiefer... :)))
Bár a másik vendég Oliver Kahn volt...
Előzmény: Dr. Máris (71)
Dr. Máris Creative Commons License 2005.04.17 0 0 71
Egy jó NDK-s úszót!:-)))
Előzmény: Lecso11 (70)
Lecso11 Creative Commons License 2005.04.17 0 0 70
Én eddig egy híres teniszezővel találkoztam személyesen - ő Nicolas Kiefer volt... :) Karlsruheban voltunk jópár éve sporttáborban nyáron, és ő volt az egyik "sztárvendég" sportoló - nem ám valami jó csajt hoztak volna... :)
Előzmény: MERLINN (68)
Dr. Máris Creative Commons License 2005.04.17 0 0 69

Én csak akkor drukkoltam Clijtersnek amikor Heninel játszott GS döntőt.

Sajnos a Garrosra nem megyek idén, de tavaly voltam.

Elsősorban Capriati, Dokic és Molik párti vagyok!:-)

Előzmény: MERLINN (68)
MERLINN Creative Commons License 2005.04.17 0 0 68

Életemben egyszer drukkoltam Clijstersnek, a múltkor Sharapova ellen. Meg is verte az oroszt... :-) Ezek a belga csajok elég drabálisak, Kim is milyen méretes már... :-) Hantu nagyon aranyos, bár az arca szerintem annyira nem szép. Abszolúte Nastya-párti vagyok! :-)

Láttam, mész Roland Garrosra, ott aztán majd testközelből csodálhatod a jó csajokat... :-)

Előzmény: Dr. Máris (67)
Dr. Máris Creative Commons License 2005.04.17 0 0 67

Én Henint, Clijsterst és Venus Williamst nem szeretem. Ráadásul Venus egy köcsög autogrammot sem ad.

Nastya szimpatikus, akárcsak Hantu! :-)))

Előzmény: MERLINN (66)
MERLINN Creative Commons License 2005.04.17 0 0 66

:-)

Bevallom, én nem szeretem. Oké, elismerem, hogy nem semmi, ahogy menetel, ráadásul nagyon szép, de egyszerűen nekem nem szimpi. Inkább Nastya, ő sokkal emberibb. :-)

Előzmény: Dr. Máris (65)
Dr. Máris Creative Commons License 2005.04.17 0 0 65

Az biztos:)

Nem a fő kedvencem de szimpatikus volt amikor tavaly a Roland Garroson láttam.

Előzmény: MERLINN (64)
MERLINN Creative Commons License 2005.04.17 0 0 64

Ez betetőzné a szlovák-magyar barátságot... :-)

Te amúgy szereted Sharapovát? Mindenki odavan érte, Maria így, Maria úgy...

Előzmény: Dr. Máris (63)
Dr. Máris Creative Commons License 2005.04.17 0 0 63
Remélem Hantuval játszol majd párost!:-)
Előzmény: MERLINN (62)
MERLINN Creative Commons License 2005.04.17 0 0 62
Hajjaj! A világelsőségre pályázok, nem engedek oda holmi Sharapovát... :-)
Előzmény: Dr. Máris (61)
Dr. Máris Creative Commons License 2005.04.17 0 0 61

Nagyon helyes! Lesz itt még topic!:-)))

Előzmény: MERLINN (60)
MERLINN Creative Commons License 2005.04.17 0 0 60
Várjál, már megyek is le a pályára!! :-)
Előzmény: Dr. Máris (59)
Dr. Máris Creative Commons License 2005.04.17 0 0 59

Így nehéz lesz a topic megnyitása a sztárfotókkal! :-))

Sűrgősen el kellene kezdeni az edzéseket!:-)

Előzmény: MERLINN (58)
MERLINN Creative Commons License 2005.04.17 0 0 58
Mostanában nem. Kb két éve volt utoljára ütő a kezemben. Szerintem ma már a labdát se találnám el. :-)
Előzmény: Dr. Máris (57)
Dr. Máris Creative Commons License 2005.04.17 0 0 57
És szoktál teniszezni?
Előzmény: MERLINN (56)
MERLINN Creative Commons License 2005.04.17 0 0 56
Ahhoz előbb meg kéne tanulni rendesen teniszezni :-)
Előzmény: Dr. Máris (54)
MERLINN Creative Commons License 2005.04.17 0 0 55

A büntetőjog az jó! Kifogtunk egy szuper gyakorlatvezetőt, aki nem csak elmagyarázza az órai anyagot, hanem ad esetet és előadunk egy tárgyalást, kedden meg megyünk bíróságra. Csak az a baj, hogy mindegyiknek ilyennek kéne lennie.

Tavaszi diáknapok? Az biztos jó, nálunk ilyen nincs. Egyszer van Pázmány-nap, oszt kész...

Jó, majd szólok. :-)

Előzmény: Lecso11 (53)
Dr. Máris Creative Commons License 2005.04.17 0 0 54

Az aktatologatásnál és a gázszerelésnél mindenképp élvezetesebb!:-))

Akkor adjunk fel hírdetést, hogy istennőhöz méltó fotós kerestetik?:-)

Előzmény: MERLINN (52)
Lecso11 Creative Commons License 2005.04.17 0 0 53
A büntetőjogot kivételesen én is szeretem. A közgáz volt mind között eddig szerintem a legundorítóbb. Egyáltalán azt nekünk miért kellett tanulnunk? Ráadásul egy hihetetlen ellenszenves faszi tartotta, és nem tudom miért, de már az elején kiszúrt engem a tömegből és álladóan engem szórakoztatott.... Meg is szivatott a szigorlaton.
Hát én sem vagyok egy olyan gátlástalanul agresszív valami, amilyen egy igazi ügyvéd, szóval sokszor nem is igazán értem mit is keresek ezen az egyetemen...
Mondjuk most van mit csinálni, mert ápr. 11-30-ig tavaszi diáknapok vannak, ilyenkor jó az egyetemre járni... :))
Szerintem én is egy ilyen irodában fogok kikötni.
Bizonyára nagyon fogom élvezni... :)

Ha mész gázszerelőnek, majd értesíts milyen, hátha még nekem sem késő pályát változtatni :)
Előzmény: MERLINN (51)
MERLINN Creative Commons License 2005.04.16 0 0 52

Hát persze. Majd összeszedünk egy istennőhöz méltó fotós brigádot. :-)

Egyébként tényleg nem lehet rossz profi teniszezőnek lenni, utazás, sport, pénz, rajongók...

Előzmény: Dr. Máris (49)
MERLINN Creative Commons License 2005.04.16 0 0 51

Akkor már ketten vagyunk, én is utálom. Na jó, ez így nem igaz, az alkotmányjogot és a büntetőjogot még szeretem is, de a többi hidegen hagy. A polgárt egyenesen gyűlölöm és akkor a közgázról meg a jogelméletről még nem is szóltam...

Én sem tudom elképzelni magam ügyvédként, valószínűleg nem is lenne rám igény a pályán, mert nem vagyok kellőképp agresszív. Jobb esetben kikötök valami irodában és hivatásos aktatologató leszek, reggel 8-tól este 6-ig. :-) Rosszabb esetben megyek gázszerelőnek, ugye Máris szomszéd? :-)

És az, hogy a jogász diploma mitől normálisabb a többitől, erre még én sem jöttem rá... :-)

Előzmény: Lecso11 (50)
Lecso11 Creative Commons License 2005.04.16 0 0 50

A véleményem röviden: utálom.
:)
Különben meg: "A joggal az a bajom, hogy kicsit (nagyon) unalmas, sok a sznob évfolyamtárs, és nem tudom, mit kezdek majd a diplomámmal."

Ennél jobban én sem tudnám megfogalmazni....

Én világéletemben újságírással szerettem volna foglalkozni (és egyébként foglalkozok is, de így sajnos csak hobbiszinten; az egyetem két lapjában írok, rádiózok, sportrendezvényeket szervezek, sporthonalpokat szerkesztek, statisztikázom - ez az én világom, de most már cseszhetem - már bocsánat... :(( de azt mondták muszáj vmilyen "normális" diplomát (azt még ezalatt a 3 év alatt nem sikerült megtudnom, hogy ez miért is normáis...) szereznem, és utána ettől én még lehetek újságíró... Hát nem tudom mi lesz. Én egyszerűen nem tudom magam elképzelni pl. ügyvédként. És bár eleinte még igen, most már egyre jobban nem is érdekel ez a szak... Vannak benne érdekes dolgok, de az a baj, hogy ez a kevesebb. Pedig itt ugye nagyon kéne tanulni és ez nem mindig megy :)

Előzmény: MERLINN (45)
Dr. Máris Creative Commons License 2005.04.16 0 0 49

Persze!:-)))

Csak akkor a fótokat el kellene előbb készíteni!:-)

Előzmény: MERLINN (48)
MERLINN Creative Commons License 2005.04.16 0 0 48
Akkor az egyéni sportágakban is nyitsz nekem dicsőítő topikot és teletömöd a szexi fotóimmal? :-)
Előzmény: Dr. Máris (47)
Dr. Máris Creative Commons License 2005.04.16 0 0 47
Még mehetsz! Vagy menjél teniszezőnek!:)
Előzmény: MERLINN (46)
MERLINN Creative Commons License 2005.04.16 0 0 46

Hát... az a baj, hogy iszonyú túlképzés van... Miért nem mentem gázszerelőnek? :-)

Majd meglátjuk.

Előzmény: Dr. Máris (42)
MERLINN Creative Commons License 2005.04.16 0 0 45

Az hát. Utálom is nagyon. Ezennel virtuálisan fejbe van rúgva ma is.

És önnek mi a véleménye szeretett tanulmányainkról? :-)

Szegeden van az Összehasonlító Jogi Intézet, Badó Attilával az élen, ha jól tudom. Na oda megy tőlünk pár ember majd valamikor egy kis eszmecserére.

Előzmény: Lecso11 (43)
fokhagymabors Creative Commons License 2005.04.16 0 0 44
ha nem tudod, mit lehet vele kezdeni, kérdezz engem bátran! :-D
Előzmény: MERLINN (41)
Lecso11 Creative Commons License 2005.04.16 0 0 43
Én a BH-t csak nagyon régen néztem, akkor még gimibe jártak benne még asszem - szóval jó régen volt :)
Ha ez a "Donnácska" az akire gondolok, hát őt soha ki nem állhattam. Aaron "a lányomat minden filmbe benyomom" Spellingnek a lánya nem? :)
Előzmény: MERLINN (37)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!