Én eddig egy híres teniszezővel találkoztam személyesen - ő Nicolas Kiefer volt... :) Karlsruheban voltunk jópár éve sporttáborban nyáron, és ő volt az egyik "sztárvendég" sportoló - nem ám valami jó csajt hoztak volna... :)
Életemben egyszer drukkoltam Clijstersnek, a múltkor Sharapova ellen. Meg is verte az oroszt... :-) Ezek a belga csajok elég drabálisak, Kim is milyen méretes már... :-) Hantu nagyon aranyos, bár az arca szerintem annyira nem szép. Abszolúte Nastya-párti vagyok! :-)
Láttam, mész Roland Garrosra, ott aztán majd testközelből csodálhatod a jó csajokat... :-)
Bevallom, én nem szeretem. Oké, elismerem, hogy nem semmi, ahogy menetel, ráadásul nagyon szép, de egyszerűen nekem nem szimpi. Inkább Nastya, ő sokkal emberibb. :-)
A büntetőjog az jó! Kifogtunk egy szuper gyakorlatvezetőt, aki nem csak elmagyarázza az órai anyagot, hanem ad esetet és előadunk egy tárgyalást, kedden meg megyünk bíróságra. Csak az a baj, hogy mindegyiknek ilyennek kéne lennie.
Tavaszi diáknapok? Az biztos jó, nálunk ilyen nincs. Egyszer van Pázmány-nap, oszt kész...
A büntetőjogot kivételesen én is szeretem. A közgáz volt mind között eddig szerintem a legundorítóbb. Egyáltalán azt nekünk miért kellett tanulnunk? Ráadásul egy hihetetlen ellenszenves faszi tartotta, és nem tudom miért, de már az elején kiszúrt engem a tömegből és álladóan engem szórakoztatott.... Meg is szivatott a szigorlaton. Hát én sem vagyok egy olyan gátlástalanul agresszív valami, amilyen egy igazi ügyvéd, szóval sokszor nem is igazán értem mit is keresek ezen az egyetemen... Mondjuk most van mit csinálni, mert ápr. 11-30-ig tavaszi diáknapok vannak, ilyenkor jó az egyetemre járni... :)) Szerintem én is egy ilyen irodában fogok kikötni. Bizonyára nagyon fogom élvezni... :)
Ha mész gázszerelőnek, majd értesíts milyen, hátha még nekem sem késő pályát változtatni :)
Akkor már ketten vagyunk, én is utálom. Na jó, ez így nem igaz, az alkotmányjogot és a büntetőjogot még szeretem is, de a többi hidegen hagy. A polgárt egyenesen gyűlölöm és akkor a közgázról meg a jogelméletről még nem is szóltam...
Én sem tudom elképzelni magam ügyvédként, valószínűleg nem is lenne rám igény a pályán, mert nem vagyok kellőképp agresszív. Jobb esetben kikötök valami irodában és hivatásos aktatologató leszek, reggel 8-tól este 6-ig. :-) Rosszabb esetben megyek gázszerelőnek, ugye Máris szomszéd? :-)
És az, hogy a jogász diploma mitől normálisabb a többitől, erre még én sem jöttem rá... :-)
A véleményem röviden: utálom. :) Különben meg: "A joggal az a bajom, hogy kicsit (nagyon) unalmas, sok a sznob évfolyamtárs, és nem tudom, mit kezdek majd a diplomámmal."
Ennél jobban én sem tudnám megfogalmazni....
Én világéletemben újságírással szerettem volna foglalkozni (és egyébként foglalkozok is, de így sajnos csak hobbiszinten; az egyetem két lapjában írok, rádiózok, sportrendezvényeket szervezek, sporthonalpokat szerkesztek, statisztikázom - ez az én világom, de most már cseszhetem - már bocsánat... :(( de azt mondták muszáj vmilyen "normális" diplomát (azt még ezalatt a 3 év alatt nem sikerült megtudnom, hogy ez miért is normáis...) szereznem, és utána ettől én még lehetek újságíró... Hát nem tudom mi lesz. Én egyszerűen nem tudom magam elképzelni pl. ügyvédként. És bár eleinte még igen, most már egyre jobban nem is érdekel ez a szak... Vannak benne érdekes dolgok, de az a baj, hogy ez a kevesebb. Pedig itt ugye nagyon kéne tanulni és ez nem mindig megy :)
Én a BH-t csak nagyon régen néztem, akkor még gimibe jártak benne még asszem - szóval jó régen volt :) Ha ez a "Donnácska" az akire gondolok, hát őt soha ki nem állhattam. Aaron "a lányomat minden filmbe benyomom" Spellingnek a lánya nem? :)