nekem ugy van, hogy ha megnyomom a nyomtatas gombot, a legordulobol kivalaszthato a konkret nyomtato vagy a mentes pdf-kent opcio. talan inkabb igy ertette
Meg tudja valaki mondani, hogy ebben a jokepessegu george-ban, hogyan tudok tranzakciot visszakeresni nev alapjan?
Illetve, ha ez megvan, akkor hogyan tudom ezen tranzakciokat pdf-be lementeni? A regi feluleten volt erre lehetoseg. Most csak nyomtatasi, meg exportalasi lehetoseget talaltam.
A Magyar Államkincstárnál nyiss értékpapírszámlát. Ingyenes, és lejárat után a kiutalás is az. A bankok az értékpapírszámlán tárolt összegtől függő számlavezetési díjat is kérnek, plusz a kiutalás sem ingyenes.
Arról nem is beszélve, hogy amilyen megbízhatatlanul működik a George én nem bíznék rájuk ilyen tevékenységet.
Ahhoz kell(ene) legyen befektetési számlád is, nem? Van már neked olyan?
Állampapírt nemigen éri meg banknál venni és tartani, mert havi fenntartási díja van a befektetési számlának, miközben az Államkincstár ezt ingyen nyújtja.
Szerettem volna állampapírt venni ezen a george-os felületen. Elsőnek regisztrálni kellett, nagy nehezen eljutottam az utolsó felületig, ahol nem enged rámenni az utolsó megerősítés gombra, az ott lévő két szerződést pedig nem tudom letölteni, hogy elolvassam, gondolom az lehet a feltétele az elfogadásnak.
Próbáltam mozzila és chrome böngészőben. Valaki tudja mi lehet a baj? Vagy egyáltalán megéri ezen keresztül állampapírozni vagy befektetni akármibe?
Hivatalos supportnak már nem is próbálok írni, mert csak a sablonszöveg jön, tele a hócipőm (trágárabb szót helyettesítve) ezzel az új george rendszerrel, régi androidos telefonom miatt lassan már csak emulátorral fogok tudni online fizetni, röhej az egész.
Befektetőnek igaza van abban, hogy szabálytalan, de a keresztbe digitalizálás kényelméért cserébe tudomásul kell vennie a tulajdonosnak, hogy a kockázat innentől az övé. Ezen túlmenően azért nem büntetik vagy tiltják a bankok a többszörözést, mert ami az ügyfélnek praktikus, az közvetve nekik is jó: több tranzakció, nagyobb forgalom = több jutalék.
Elég nagy hülye, aki azt gondolja, hogy a banknak kártalanítania kellene olyan tranzakció után, amit olyasvalaki kezdeményezett, akinek szándékosan adtam oda a kártyát.
tudod hány olyan eset van, ahol az ex-barát/barátnő/feleség/szerető olyan tranzakciókat végez, amit a számla/kártyabirtokos utólag kifogásol? szerinted ilyen esetekben a Bank fog kártéríteni? ami törvényi kötelezettsége lenne el nem ismert tranzakció esetén
de szerintem ezt már túl is tárgyaltuk meg off is szóval ennyi
szerintem ezt baromira tulreagalod. ahhoz, hogy a kartya digitalizalhato legyen, kodokra, jovahagyasra van szukseg. ha ezeknek valaki a birtokaban van, rendkivul kicsi a visszaeles eselye
tenyleg ki mondja meg, hogy hany telefonod lehet? senki. ilyen korlatozasokat nem veletlenul nem tettek a banki rendszerekbe, pedig bizonyara gond nelkul be lehetne allitani, hogy egy adott kartyaszam csak egyszer legyen digitalizalhato. de ilyen nincs, es nehogy mar egy bank bele merjen szolni abba, hogy egy hazaspar mit enged meg a masiknak es mit nem
nem engem kell győzködni, én lesz@rom hogy te hogy használod a kártyádat, majd a bankot győzködd, ha egy panaszod csuklóból elutasítják azzal, hogy nem szerződés szerint használtad a kártyád - ha az ujlenyomattal feloldott telefon az asszony kezében van, az egy részedről elfogadott és elismert tranzakció, nem hivatkozhatsz majd erre, ha kár ér...
mindegy én itt abba is hagyom láthatólag nem vagy befogadó fél a falnak meg nincs kedvem beszélni
Ugyan mi még Citiről jöttünk, de nálunk is közös a számla. Mindenki külön intézi a dolgokat. Sőt csak a közös folyószámla megjelenik mindkét telefonon.
Addig látta a MAX hitelkártya számlát is, amig volt társkártyája. De nem látta az én egyéb számláimat. Ugyanígy neki is van egy másik folyószámlája, azt meg én nem látom.
az teljesen mindegy, ha a bankkártyát nem a tulajdonosa használja az szerződésszegés, ilyen esetben a bankkártya-adatait kiadod egy harmadik félnek a digitalizációhoz (a feleségednek), innentől kezdve a Banknak nem kötelessége megtéríteni az ebből adódó, visszaélésből eredő kárt
Már ugyan miért? Mi határozza meg, hogy kié a telefon? Az, hogy kinek a nevére szól a készülék vásárlásakor kapott számla? Hogy kinek a nevén van az előfizetés? Nálunk a család összes előfizetése az én nevemen van, most akkor melyik bankkártyát melyik telefonba szabad betenni? És ha kiveszem a SIMet? Kölcsönadhatom a telefonomat családtagnak?