A lassúsága tény, sajnos nem az elejétől láttam, és nem vagyok elég tájékozott az ügyben, hogy ki is volt a tegnapi vendég. Mondjuk a Nagy-Magyarországos orsszágjelzésben, nekem sikerült felfogni az "europer" álláspontját, mélységesen egyetértek vele, akármennyire is fáj nekünk magyaroknak trianon. Nem is értettem, hogy miért "forgatta ki" a szavait Alinda. Minden elismerésem szokás szerint mégis az övé, mert nem lehet egyszerű egy ilyen lassú beszédű,és szaggatott gondolkodású emberrel riportot készíteni. Alinda az én "intelektuális-szeretőm", féltékeny is rá az asszony: "Minek nézed annyit késő este az m1-t, te nem is szereted a szőke nőket?"- felkiáltásokkal riogat renszeresen. Ha minden szőke nő Alinda volna, szőkenős vicc sosem lett volna !
szegény Alinda nagyon meglepődött,leizzadt, nem volt könnyű eset az öreg. de jó beszélgetés volt. és megtudhattuk, hogy nem szereti ha lindának hívják :)
Én ritka feszült figyelemmel néztem a műsort, de a feszültséget nem az obszcenitás okozta, hanem az öreg furcsa labilitása, nem tudtam kiszámítani a reakcióit, észjárását - azt éreztem, hogy itt bármi megtörténhet, és ez jó volt.