BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MI IS MINDEN CSŐDÖRNEK KANCÁNAK ÉS KISCSIKÓNAK!A PINCÉRNŐ MÉG OTT DOLGOZIK CSAK LEFOKOZTÁK :A PULTBÓL NEM JÖHET KI ÉS SEMMI OLYANNAL NEM FOGLALKOZHAT AMINEK VALAMI KÖZE VAN A SZÁMOKHOZ!!!
Sziasztok! Én még a héten tudok köszönteni, a saját számítógépről (én vettem) Boldog Karácsonyí ünneppeket kivánni ! Előre is Isten éltesse Radó Laci Legkisebb Fiát!
csatlakozom! jó volt a hely, kaja is, a pálinka is, kár hogy mi siettünk.. de tényleg köszi Bálint a szervezést, a Viktóriába akár vissza is térhetünk egy következő bankett idején, persze csak akkor ha nincs 5 másik társaság és hallunk is valamit az elnöki beszédből :D:P amivel persze csak foszlányokat hallva, is mélységesen egyetértettünk ;) üdv!
Szevasztok Lovak! Jó mulatást mindenkinek az évzáró bulihoz! Én sajnos nem tudok ott lenni,ezért igyatok helyettem is :-). További sok sikert a szezonhoz. Ha 23.-án este lesz ivászat szoljatok, addígra hazaérek! Üdv: Sanya Linzből!
Lány: - Az EDS Hungary EMEA North-Central HUB Központjában az ABN AMRO Team-hez tartozó Workplace Services - Service Deskjén vagyok Chat Support Agent. És neked?