Sziasztok! Valaki tudna abban segíteni hogy multiméterrel mérve 0,04 Ampert mértem és hogy az jó e vagy sok és azért merül le az akksim kb 1 hét alatt :S pedig minden nap járok vele melóba...igaz nem sokat oda vissza 17 km ! Köszi előre is!
Tudnátok segíteni, hogy mi okozhatja az alábbi jelenséget 2009-es A4 b8 2.0 TDI (start-stop-os) esetében:
Meleg motorral megállva mikor újra akarom indítani, hosszan forgatja az önindítót de nem indul be...többszöri indításra sem. Várok pár percet és újrapróbálva indít. Nyáron csinált egyszer ilyet velem, már majdnem szerelőhöz vontattam, amikor mégis indult és azóta tegnapig nem csinálta. Pár próbálkozás után újraindult és most megint semmi baja, szépen indul.
Sziasztok! 1999-es 1.9 tdi 110LE faceliftes a4-es, belső terében nem világít a fűtő rács, ködlámpa kapcsolók, pohár tartó és a fényszóró magasságállítás háttér világítása. Úgy gondolom ennyi led nem mehet ki, biztosítéka ezeknek van-e? Ha igen, merre találom?
Belső keringetésen még nem próbáltam,kipróbálom meglátom mi lesz! :)
Hát tul képp majdnem egyik napról a másikra,volt egy kis tömítetlenség ami miatt mindig utánna kellett öntenem,és mielőtt elérte volna a min szintet a víz akkor kezdett el fűteni picit,bár akkor a termosztát sem volt jó még ! :)
Üdvözlök minden kedves fórumozót! Nekem egy 2001-es évjáratú Audi A4 avant típusú autóm van. Típusazonosító: 8D5 0FK Motor: 1.9 TDI 1896 köbcenti, 85 Kw. A5 Motorkód: AJM Váltókód: ---- EZP Alvázszám: WAUZZ8DZ1A150344 Ebben az autóban egy 5 fokozatú Tiptronic váltó üzemelt ami sajnos a vásárlás
után 5 nappal tönkrement. Érdeklődnék, hogy tudna-e valaki ehhez a típushoz való váltót, vagy esetleg olyat
amelyik kompatibilis vele? Felújítottat vagy esetleg nagyon jó állapotú bontottat.
Milyen lehetőségeim vannak? Esetleg át lehetne alakíttatni kézi váltósra?
Szia csináld ezt és tuti jó lesz :D nekem 1.6 van és ugyan ez volt a gond :) Szóval: mosd át a radiátorodat mert tele van trutyival meg vízkővel...Úgy csináld hogy leszeded a radiátorba menő 2 csövet és nagy nyomással (slag) vagy ilyesmivel én csak sima vizel ajánlom nehogy kilyukadjon a radiátor.... először az egyik csőbe nyomasd a vizet utána a másikba és ne sajnáld...amíg tiszta nem lesz....ilyen pirosos rozsdaszine lesz :)a csere kicsit macerásabb :) én kicseréltem mert az csak ideiglenesen jó megoldás!Remélem segítettem!