Keresés

Részletes keresés

camats Creative Commons License 2004.02.07 0 0 552
Jó, igazad van, már én is rájöttem, hogy gonosznak nevezte. Lehet, hogy azért lesz gonosz, mert nem követi Larten tanácsát, és a bosszú fogja éltetni.
Kedvenc részemmel búcsúzok:
"Nem vártalak benneteket ilyen hamar- mondta Mr Crepsley csevegő stílusban,....
- Nem akartuk megvárakoztattni....
-Miattam kár volt így rohannotok-közölte....-Én tökéletesen meg voltam elégedve ezek a rendőrök itt még meg sem születtek, amikor az ilyenekből én már ki tudtam bújni. Sohasem volt kérdés, megmenekülök-e, csak az, hogy mikor.
-Nagyon idegesítő tud lenni ezzel a fene okosságával-felelte Harkat szárazon....
- Hagyjuk itt, és jöjjünk vissza késöbb?
-Ne-felelte- Most is elmehettek éppen, ha itt vagytok........
hajlandó végre elindulni?
-Ideges vagy?-kérdezte csillogó szemmel.
......
-Másszatok lassan-szólt hátra- és vigyázzatok, nehogy szálka menjen a kezetekbe.
Aki a halvérű szót kitalálta, annak biztosan Mr Crepsley képe lebegett a szeme előtt.
Előzmény: IRISZKE (551)
IRISZKE Creative Commons License 2004.02.07 0 0 551
Nah...ha már ilyen idézgetős nap van , akkor én is idézgetek egy picit.Megtaláltam ,ahol azt mondja az Evanna,h...na mind1...inkább leírom...:)))

"-Az..a valami-ziháltam.-Mi volt az?
-A Rombolás Ura-hangzott a válasz.-Az Árnyak Magisztere.Az örök éjszaka eljövendő uralkodója.
-Olyan hatalamas volt,olyan gonosz!
-Az lesz-bólintott Evanna."
(stbstb ,tovább már tudjuk..mondjuk ezt is kéne:)) )...nah,kiderült , h igazam van és nem v'ok hülye....bár már kezdtem kételkedni,mert néhányan már mondták,h ezt meg honnan szedtem...hát a könyvből:))
Ó...ezt most kár volt,mert hiányzik az első rész.((((..basszus odaadtam vkinek egy hónapja és még mindig nem adta vissza:(((no mind1...nem v'ok ideges...miért is lennék?:))
Hát...én nem t'ok róla , h kapni is lehet...ha tudnék,akkor vszínűleg már megvettem volna:)))---nagyon régen:))
Elvileg most már meg kéne jönnie,mert azt mondrák ,h 3-4 hét és az már letellik lasan...szval....sztem kb. jöv.hét...remélem:))
Télleg?Ált.ban untatni szoktam az embereket...nem is t'om miért:))

Előzmény: camats (550)
camats Creative Commons License 2004.02.07 0 0 550
Itt egy kis részlet a múltból, amire szerintem minde jól emlékszünk. A kezdet:

- Segíthetek valamiben, fiúk? - szólalt meg valaki a hátunk mögött; ijedtünkben majd kiestünk a gatyánkból!
Amikor hátrafordultunk, egy hórihorgas embert láttunk, aki úgy nézett le ránk a magasból, mintha két patkányt látna. A feje majdnem a plafont verte. Hatalmas, csontos keze volt, a szeme pedig olyan sötét, mint a szén.
- Nincs túl késő ahhoz, hogy két ilyen kisfiú, mint ti vagytok, kint csatangoljon? - kérdezte. A hangja mély és rekedt volt, mint valami vén varangyosbékáé, a szája meg jóformán nem is mozgott beszéd közben. Jó hasbeszélő válhatott volna belőle.
- Mi... - kezdte Steve, de meg kellett állnia, hogy megnyalja a szája szélét, s folytatni tudja. - Mi a Cirque du Freak előadására jöttünk.
- Csakugyan? - Az óriás lassan bólintott. - Van jegyetek?
- Van - felelte Steve, és remegő kezével előkotorta a sajátját.
- Nagyon helyes - dörmögte az ember. Aztán felém fordult, és azt kérdezte: - Hát te, Darren? Neked is van jegyed?
- Van - mondtam, a zsebembe nyúlva. És ekkor megdermedtem. Tudja a nevemet! Steve-re pillantottam, és láttam, hogy egész testében reszket.
A magas ember elmosolyodott. A fogai feketék voltak és hiányosak, a nyelve pedig sárgásszürke.
- A nevem Mr. Tall - mondta. - Én vagyok a Cirque du Freak tulajdonosa.
- Honnan tudja, hogy hívják a barátomat? - kérdezte Steve merészen.
Mr. Tall nevetett, s olyan mélyen lehajolt, hogy a szeme egy vonalba esett Steve szemével.
- Sok mindent tudok - mondta halkan. - Tudom a neveteket. Tudom, hol laksz. Tudom, hogy nem szereted a mamádat és a papádat. - Arcát felém fordította, mire én egy lépést hátraléptem. Iszonyúan büdös volt a lehelete. - Tudom, hogy nem mondtad meg a szüleidnek, hogy ide akarsz jönni. És tudom, miként nyerted el a jegyedet.

camats Creative Commons License 2004.02.07 0 0 549
nem emlékszem, hogy evanna azt mondta volna, hogy gonosz lesz, de hát már igen rég olvastam, szal ideje belenézni újra.
Iriszke, engem nem untatsz, sőt én akkor unatkoznék, ha ti nem lennétek, és nem írogattnátok ide. A 10. könyvet mikor kapod meg? Csak megrendelni lehet angoloul, vagy boltban is kapható. Ha igen, hol?
Előzmény: IRISZKE (548)
IRISZKE Creative Commons License 2004.02.07 0 0 548
Ha elcseszik ,akkor igen..sajna erre nagy esély van:(No mind1...hátha mégse:))
Hát ha a Darren lesz,akkor gonoszságban majd jól össze kell szednie magát,mert azt mondták , h gonosz lesz...legalábbis Darren megjegyezte és Evanna azt mondta rá , igen,télleg az lesz(legalábbis így emléxem:) )...de miért lenne a darren az?Max csak akkor , h ha így tudja csak lrgyőzni Steve-et...sztem az lesz , h most elb*ssszák és majd sok-sok év múlva tudják csak legyőzni...és akkor taán kapna szerepet a vérkő is meg minden...most azért nem írom , h az Árnyak Ura is , mert hát az a 11.rész címe , ezért vszínűleg fog szerepelni benne...bár az eddigi infók alapján egyáltalán nem úgy néz ki ,mintha arról lenne benne szó...no mind1...majd jún.ban meglátjuk:)
Huh....befejeztem a szövegelést...bocs az untatásért:))

Előzmény: gyalogbagoly (547)
gyalogbagoly Creative Commons License 2004.02.07 0 0 547
Hali!

Szerdán az orvoshoz menet benéztem a Libribe és végre sikerült megvenni a könyvet.
Toffy - én is átálltam haldokló üzemmódra:((.

Szerintem Vancha meghal (sajnos), mert Evanna azt mondta, hogy hármuk közül csak egy él addig, hogy lássa a klán pusztulását.

camats Creative Commons License 2004.02.07 0 0 546
Gyalogbagoly, ha erre repülsz: folytattam végre valahára ott a történetemet, ahol abbahagytam. Nem tudom, mennyire emlékszel, mi volt korábban, ezért elküldöm az egészet, ha érdekel:)
camats Creative Commons License 2004.02.07 0 0 545
Végül is én is korábban tudtam már a haláláról, és nem volt szar, szóval neki se lesz az.
Én is úgy gondolom, hogy elcseszik a 4. esélyt, de akkor viszont mindenképpen Steve lesz az éjszaka ura?? Mert szerintem azt sem véletlenül hangsúlyozták, hogy lehet, hogy Darren lesz az éjszaka ura. De az mindenképpen rosszat jelent? Mert hát az éjszaka ura annyit tesz, hogy az éjszaka teremtményeit uralja, azok pedig a vámpírok, szóval nem biztos, hogy rossza lenne. Viszont azt nem értem, hogy Crepsley, és Vancha miért nem beszéltek soha az éjszaka uráról? Mert Evanna szavaiból ítélve az is valami jóslatféle, hogy egyszer eljön ez az úr, és ez elég komoly ahhoz, hogy egy vámpírhercegnek elmondják, nem?

Üdvözöllek újra köreinkben Toffy.:)

Előzmény: IRISZKE (544)
IRISZKE Creative Commons License 2004.02.07 0 0 544
Ha nem akarattl csináltad-márpedig nekem úgy tűnt-,akkor nem vagy bunkó!!!Hát: ő meg így járt...miért nem vette még meg:))
Hát...ha negyedcerre elcseszik,akkor tőle is búcsút inthetünk...márpedig sztem nem hiszem , h legyőzik,mert vmi az súgja , h még a vérkő is lesz benne vhogy...nem hiszem , h fölöslegesen annyit hangsúlyozták volna...nem?No mind1...majd kiderül...majd>((:((((
Akkor jó:))
Előzmény: Toffy (543)
Toffy Creative Commons License 2004.02.06 0 0 543
Na, bejelentem, métól vagyok 100%osan.
camats Creative Commons License 2004.02.06 0 0 542
Pedig, ha Gorantól lennél vámpír, egy kicsit olyan lenne , mintha testvérek lennénk, mert hát közös vér folydogálna ereinkben.:)
Én nem tom hol kóboroghat, mert haza még nem jött(itt lakik a pincénkben.
Ha mégis megtalálna, szólj.

Olyan bunkó vagyok. Egy csajnak, aki már olvasta a 9. könyvet, mondtam, hogy én most gyászolom Mr Crepsleyt, és egy másik csaj, aki még ott volt, fölkapta a fejét, hogy ki halt meg?
Mint kiderült, ő is ds rajongó, de még nem olvasta a 9.-et, és én akaratlanul elárultam neki a Larten halálát.:(
de szerintem az meg télleg túl Star Wars-os lenne, ha Darrenke nagy gonosz lenne, meg minden, úgyhogy ezt talán az író sem akarja.
Vajon Vancha meghal? Mert ő olyan "úgyis meghal" tipusu karakter, de most akkor mindenki meghal Darren mellett?

Előzmény: Veqfuritamma_Dzsulájska (539)
IRISZKE Creative Commons License 2004.02.06 0 0 541
Akkor gyógyulj meg toffy ,de sürgősen,mert már régen nem írtál:((
Előzmény: Toffy (540)
Toffy Creative Commons License 2004.02.05 0 0 540
Már megint beteg vagyok... Ezért nem beszélek igen sokat... :(
T.
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2004.02.05 0 0 539
Nem, sajnos nem jött még meg, lehet, hogy nem talál...Azt hiszem, keresek valaki mást, itt az interneten, már ajálnkoztak páran:)
Előzmény: camats (536)
IRISZKE Creative Commons License 2004.02.05 0 0 538
Jajj de kis gonoszkák vagytok:))Hát...nem t'om...Steve már nem lehet gonosz(legalábbis remélem...de ezt most le is kopogom:)) )...jajj..én akkor is kitartok Darren mellett és kész...:)

Igen , ezt már hallottuk,de nem baj...hátha vki elfelejtette:)))

Előzmény: camats (537)
camats Creative Commons License 2004.02.04 0 0 537
Ja, és most hallottam, hogy ha Harkat mulds nevét felcseréljük, Kurda Shmaltot kapunk.

boccs, ha ezt már mondta valaki.

camats Creative Commons License 2004.02.04 0 0 536
Szerintem is a végén Darren gonosz lesz. Evanna mondta neki, hogy vagy ő lesz az árnyak ura, vagy Steve.

Holnap a barátnőimmel(szintén rajongók) feketében megyénk suliba, Lartent gyászolni.
Dzsuli: Goran megérkezett már hozzád? Nekem azt mondta megnézi a véred, hogy jó vagy-e vámpírnak. Csak szerettném tudni, hogy félvámpír lettél-e, mrt a mentorom még nm jött vissza.:)

Előzmény: Veqfuritamma_Dzsulájska (534)
IRISZKE Creative Commons License 2004.02.04 0 0 535
Jah..ok...meg is lepődtem volna , ha van a nagyban , mert ott múltkor még csak a 6.ig volt...de nem is ott,szval:)))

Hát nem vagy vmi pozitív gondolkádású:))De mondjuk ez jó lenne:)))Nah...majd meglátjuk a 11,de inkább a 12be....:))

Előzmény: Veqfuritamma_Dzsulájska (534)
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2004.02.04 0 0 534
A szeged Plázában lévőre gondoltam, de lehet, hogy ott is...
Most jön el az uccsó esély, amira Mr Tiny annyira várt. Szerintem mindkettő lehetséges:
-vagy elbuknak, és akkor a vámpírvilág szép, lassú, gyötrelmes kipusztulását nézhetjük végig, mignem lesz valami a vérkővel, és föltámadnak:)
-Legyőzik a rohadék Stevet, de akkor Darren valszeg megzakkan egy kicsit, Lgonoszodik, és ő lesz az árnyak ura. ez is jó lesz:)

A történet legvégére is egy tippem. Darren magához tér valami 'ütős' dolog után, és rájön: de hisz én nem is mentem el a rémségek cirkuszába! (ez kicsit hülyeség, mert már sok ilyet láttunk:P)

Előzmény: IRISZKE (533)
IRISZKE Creative Commons License 2004.02.03 0 0 533
Na jó...talán van (1:) ) esélyül , h legyőzzék a VU-t,de sztem úgyis elcseszik,mert az nem lenne poén,ha már legyőznék...ámbár , ha a további kötetekre ki tudnak találni az író vmi izgalmas tmát,akkor lehet , h a 12ben legyőzik...de azért nem hinném...majd kiderül...úgy egy és fél év múlva:(
Uhhh...ennyire értehetetlenül magyarázok...no problem:)))
A nagy Alexandrába,ami a Bartókon van?
Előzmény: Veqfuritamma_Dzsulájska (532)
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2004.02.03 0 0 532
Csak ma tudtam elolvasni, da addig megfogadtam,hogy nem dugom be ide az orrom...
All in all: számomra a 8. marad a kedvenc, ebben kissé unalmas volt a sok üldözés. Néhány polyén tényleg ott van, főleg a: Ugye ettől még nem fogják lerontani a jegyeimet, ugye nem? Eddig nem értettem, hogy van pontosan az a Mikás dolog, de óriási szivatás (még inkább az lett volna, ha nem tudom előre)
bagoly: Az Alexandrában lehet kapni:)
gyalogbagoly Creative Commons License 2004.02.03 0 0 531
Nem tud valaki egy boltot, ahol lehet kapni azt a qrva könyvet? Mindenhol azt mondják, hogy még nem jelent meg.:((
camats Creative Commons License 2004.02.02 0 0 530
De végül is nem hiszem, hogy Steve sokkal jobb lenne, darrennél, sőt. Mert hát mindketten félvérek, és Darren már régebb óta benne van az éjzakai világban, szóval tapasztaltabb is. De azért a vámpírokban is van annyi tartás, hogy tisztességes küzdelemben akarják legyőzni őket, és hát akkor nincs csonkítás.

De még lehetek az:)

Előzmény: IRISZKE (529)
IRISZKE Creative Commons License 2004.02.02 0 0 529
Ok:akkor majd szólok neked ,ha megjön és elolvastam...ezt most nem t'om miért írtam le mégeccer:))
Oké...ha úgy nézzük elméletileg háromnak télleg több esélye van ,mint egynek,de a gyakorlatban:

a)ahogy mondod: megcsonkíthatják őket...meg is tették:((
b)hát a darrennel nem sokra mennek
c)nem t'ok v-t , de az eddigi "eredményességük"(vagy éppenséggel a hiánya) azt igazolja , h mégse olyan nyerők...

Hát...ezért nem lett belőled fantasy hős:))

Előzmény: camats (528)
camats Creative Commons License 2004.02.02 0 0 528
Nekem az teljesen jó, ha kölcsönadod, mert magyarul úgyis megveszem, és apám nem biztos örülne, ha kétszer kéne megvennie. És másoknak is jó lenne, ha kölcsönadnád, mert apámmal (aki angoltanár) együtt fordítanánk le, és le is írnám, szóval akit érdekel, annak magyarul el tudnám küldeni(már aki nem bírja kivárni, míg nálunk is megjelenik:)). Mert az eddigi fordításunk is megfelelt a magyar fordításnak, sőt, több volt benne, mint a magyarban, mert a szemetek csomó dolgot kispórolnak belőle.
De nem is értem miért győzködlek, hisz te már moindtad, hogy oda adod.:)
A könyvben az volt még nagyon durva, amikor mentek a barlanghoz, és a megtorlás barlangjának nevezték. Meg amikor délután nem engedték le őket a csatornába. Szóval mindent nagyon elterveztek előre. Én nem tudom, az ő helyükbe lementem- e volna. Bár nekik a küldetés a fontos.
Végülis, ha elgondoljuk, a vadászoknak több esélyük van, mert három vadász is megölheti a vu-t, de a vadászokat csak a vu ölheti meg. Szal 3 az 1 ellen. bár mondjuk megcsonkíthttják őket. Fúj. Ennyi elég is belőlem:))
Előzmény: IRISZKE (525)
IRISZKE Creative Commons License 2004.02.02 0 0 527
Ezt ismerőssel is eljáccották....akkkor menj máshova....biztos van még egy-két könyvesbolt felétek...
gyalogbagoly Creative Commons License 2004.02.01 0 0 526
Megnéztem a Libriben, de közölték, hogy még nem is jelent meg. Mikor mondtam, hogy már megjelent, az volt a válasz, hogy akkor még nem kaptak belőle. Csesszék meg!
IRISZKE Creative Commons License 2004.02.01 0 0 525
Hát igen..ez így télleg kicsit valószerűtlen , bár vannak olyan emberek ,akik ilyen sz*r helyzetekben is poénkodni szoktak...mondjuk én képtelen lennék rá,dehát ők vhogy megoldják:))

Jajj,kis türelmetlen:))
Ha megszeretnéd venni, megadom a címet , de szívesen kölcsön adom,feltéve , h megérkezik még ebben az évszázadban és ki t'om olvasni...de az hamar meglesz:))Megérkezni meg már elvileg 1-2 héten belül meg kéne...szval szívesen kölcsön adom,de ha az nem jó,megadhatom címet+tel.számot,ahonnan mi szedtük...

camats Creative Commons License 2004.02.01 0 0 524
Tényleg sokkal több a poén, nekem rohadtul tettszik, bár ettől egy kicsit valószerűtlenebb, mert ki az akinek életveszélyben mindig eszébe jut egy-két jó poén. Viszont ki akarja, hogy egy vámpíros könyv relis legyen?:)))

Íriszke: lehet egy kérdésem, és egy nagy kérésem?
Hallgatásod beleegyezésnek veszem:)
Szal: hogy lehet megszerezni a 10. részt angolul? A fene fog várni a magyarra.
A kérés pedig az lenne, hogyha nem sikerül megszereznem, és te már kiolvastad, nem tudnád kölcsönadni? Vigyáznék rá, meg minden, de télleg:)

Előzmény: IRISZKE (521)
IRISZKE Creative Commons License 2004.02.01 0 0 523
Az sz*r...hát: sok sikert...:))
Előzmény: Toffy (522)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!