Megköszönném! :) Sajnálom, hogy a Have you ever... nem Bryan, pedig milyen szépen hangzana az ő hangján, hogy Has amado una mujer de veras... de azért örülnék, ha elküldenéd, nem fog rosszat tenni a spanyol tudásomnak, ha kicsit rákoncentrálok a szövegére. :P
Igen! :) :) Ha gondolod elküldöm neked a számokat. :) És van egy meglepim: megtaláltam a Have you ever ... című alkotásnak a spanyol verzióját,bár nem Bryan énekli és 2:49 az időtartama. Ha gondolod ezt is szívesen mellékelem. :)
Spirit! Ezek szerint hazajöttél az újabb nyaralásból. Ezekről a dalokról még nem is hallottam... persze, nyílván az én felkészültségemben van a hiba... :P
Képzeljétek! Nagyon különleges felvételeket találtam!
Celine Dion & Luciano Pavarotti & Bryan Adams - All for love Celine Dion & Bryan Adams - Everything I do (I do it for you) Bryan Adams - Summer of '69 Dance remix :) :)
Egyébként én is azt tartom a legvalószínűbbnek,hogy valaki kicsit megkutyulta a dalokat,mert ahogy töltöttem le számokat én is újra láttam How do you talk to an angel-t, meg Right here waiting-et Bryan előadásában,ami persze nem igaz, sőt még Lady in red is volt. Letöltöttem,de persze egyik sem az volt,aminek hirdette magát. :)
Sziasztok! :) Szeretném a segítségeteket kérni. El tudná valaki küldeni nekem a Hey baby és a Hey Little Girl című számokat az annais@tvn.hu-ra?? Ahogy elolvastam a szövegüket,egyből megszerettem őket,holott még nem is hallottam. :)
Amúgy, a How Do You Talk...-ban, ha wikipedianak hinni lehet, egy Jamie Walters nevű fickó énekel, és a szám egy sorozathoz lett írva 1992-ben, amit végül mégsem készítettek el.
Ezt az "albumot" nem Bryan Adams ill. az ő kiadója adta ki, hanem valami kalózkiadvány, gondolom, aki összeállította a számokat, valamit összekevert...
Jujjj, köszi Robin, megtaláltam a felvételt, bár csak egy olyan van amin amin látszom,nah jó kettő, de a summer of '69on csak én látom hogy hol vagyok:D de az is nagyon izgi...és láttalak téged is:D:D:D Tök jó!!!!:)
én is fent vagyok a srácoknak szóló banneremmel... :))) Szerencsére annyira rossz a video minősége, hogy már nem olvasható el... :)) A rengeteg felvétel közül a Summer Of 69 van fent talán a legjobban, az egyik kivetítőről felvéve...
Az egyik ismerősöm mondta h a youtube-n talált kapcsolat koncertes felvételt amin 3szor is látszom.....de én sajnos nem találom, pedig sokféleképpen beírtam már a keresőbe....vagyis hát vannak felvételek de azok, mind olyan messziről vannak, én meg első sorban álltam...nem tud valaki vmit, hogyan keressek rá??????
Sziasztok! Holnap megint elutazom,ezúttal az uncsimékhoz. Mozgalmas nyaram van,de így a jó. :)
A számokat nem találtam meg,sajnos,úgyhogy a filmet minél hamarabb meg kell néznem. :) :)
Úgy tudom,hogy a Straight from the heart-ot írta valakinek,aztán végül az ő lemezére is rákerült. A Danubius honlapján rá is akadtam:
Első nagyobb slágere az 1983-as Cuts Like A Knife nagylemezen kapott helyet, bár a Straight From My Heart című dal három évvel korábban már megjelent Ian Lloyd lemezén is. A dal bejutott az amerikai top 10-es listába, és a további kislemezek is sikerrel futottak. :)
Sajnos nem láttam a filmet,talán valamikor meg tudom nézni. Az I'm not the man you think I am nekem is megvan,a többiről azonban még nem is hallottam. Megpróbálom megszerezni valahonnan,vagy legalább meghallgatni,hátha megtalálom youtube-on.
A film címe: Kubrick menet (Colour me Kubrick), és elm.ben a következő dalokat énekli benne BA: It's all about me Rely on me Too good to be true Gift of love és I'm not the man you think I am (de ez megvan)
http://www.imdb.com/title/tt0376543/soundtrack -> itt írja ezeket
http://www.jbhifionline.com.au/music/id/887934 ->ez csak két BA számot ír
Nos a Right Here Waiting eredetileg valóban Richard Marx száma még '89-ből,amit mellesleg rekordidő alatt, mindösszesen 20 perc alatt írt meg...Bár tény,én is észrevettem, h nem 1 helyen -pl letöltőprogramokon- Bryant írják ekőadónak; azonban nem tudom, h létezik-e 1általán ez a dal az ő előadásában is, mert őszintén szólva még én sem hallottam soha 1x sem...
És sztem a Shania Twain dalban sem ő énekel -nekem ugyanis megvan Shania Greatest Hits albuma, amin többek közt ez a dal is szerepel, de nincs feltüntetve, h Bryannak is köze lenne hozzá...meg amúgyis, sztem arról azért biztosan lehetett volna hallani, ha ők ketten duettet énekeltek volna...ugyanakkor az már számtalanszor eszembe jutott, h lehet, h ők még soha nem dolgoztak együtt...?Márcsak R.J. Lange kapcsán is...meghát, azt sem szbad elfelejteni, mindketten kanadaiak...:P
Egy januári chat-ben kérdezték, és Bryan azt mondta h nem ő írta az "I'll be right here waiting for you"-t. Bár az állandóan játszott dalainak a szövegére sem emlékszik szal ki tudja... ;))