Sziasztok!
A koncert tényleg szuper volt (szavakkal leírhatatlan),amúgy pont a legutolsó alkalomra sikerült jegyet szerezni ami mindíg különleges ,így még szerencsém is volt.
Az Optimistique-moi is jó szám, bár én nem tudok rosszat mondani Mylene-től. Szerintem nagyon szép nő és nagyon jó a hangja is. Nem vagyok férfi, de mégis ezt kell mondjam. :)
Bár az "optimistique-moi" is fantasztikus... Nagyon jó vége van, hogy "kiszabadul" a cirkuszból... Az élet is egy nagy cirkusz, csak több benne a vadállat és a bohóc ;-)
Amerikai Mylene Farmer??? :) Ez jó. Csak mert Mylene-re szokták mondani hogy a francia Madonna. :) Ezt a hasonlóságot Anastacia-val észrevette már Giorgo Volli is. :)
Hát, sz hard, ez elég furcsa így angolul olvasni. :) Nekem jobban bejön még mindig a francia. :) Képzeld, barátnőmmel megyek Párizsba augusztus végén, megy ki Madonna koncertre, én meg csak elkísérem. Még egy alkalom hogy mehessek ki. Párizs mindent megér. :) A Madonna koncert is a Bercy stadionban lesz, mint ahol Mylene is fellépett. :)
Csak Neked...Csak Most...Csak Itt... (csak eredetien:-))
INNAMORAMENTO
You who didn't now how to recognize me Ignorant of my life, this monastery, I have In front of me, a door half open on a "perhaps" Even if I have to start all over.
You who didn't believe my solitude Ignorant of it's cries, it's hard angles, I have In my heart a string a miniscule Moon filament That sustains there, a diamond that is wearing out But that nonetheless loves
I didn't choose to be so But it's there, the Innamoramento Love, death, perhaps To suspend time for a word Everything expands and gives in to all It's there, the Innamoramento All it's being is imposed to us To find at last perhaps an echo
You whou didn't see the other side of.. My memory of condemned doors, i have Inside me the treasures of the past The hutful years Please believe me, it has to cease
I who didn't see the sky, I've In front of me a door ajar, but The unknown has killed more than one heart And it's soulmate One awaits ot, one waits for it, one even flees from it even, yet one loves..
(mondjuk, nagyon így sem értem, de állítólag az "Innamoramento", mint olasz kifejezés egy újonnan született szerelmet jelent... a dal talán erről szól: mely érzéseket tárni fel a másik számára... de lehet, hogy tévedek :-( )
Sebaj, én épp ezt szeretem benne: elvont képi világ (minden száma más és más -és itt nem csak a "cenzúrázott" videóira gondolok), és zene tökéletes összhangban... Végre megvan az 1995-2006 közötti összes videója (így már ezt a hiányosságomat is pótóltam, habár az az előtti videói nekem nem nagyon jönnek be, ezért nem is szerzem be őket /ez csak magánvélemény, de én 1988 előtt nem igazán éltem :-)/
Videót tekintve pedig most nekem ez jön be:
"Souviens-toi Du Jour" (Piromániásoknak nem nagyon merem ajánlani :-P )
Na szerintem is ember legyen a talpán, akármilyen nemzetiségű, aki megérti Mylene szövegeit. :) Ez természetesen nem rosszindulat, csak tény. Annyira elvont dolgokról énekel, néha annyira összezavarodnak a mondatai, hogy alig érthetőek tényleg. :)
Szia!!!! magyar - 3 matek - 3 ( v. 4 !!!! - nagyon könnyű volt -MÉG NEKEM IS :-p) töri - 2 ( :-( - marha nehéz volt) angol - 3 (v. 4... de inkább 3)
(csütörtökön még jön az informatika... de az nem vészes! :-))
/nekem az angol jobban bejön, mint a francia (szövegileg), mert az angolt értem, a franciát nem... bár szerintem Myléne-nek így is eléggé "elvont" szövegei vannak/
Nem tudom, hogy érdekel-e ez valakit, de felteszem: (Dans Le Rues De Londres... OH, SORRY. IN ENGLISH, PLEASE!)
In the Streets of London
Reduce life to... simple formulas Is impossible, you see it's infinitely nuanced It's like a letter written backwards... Running through my head A crazy world that wants to be born
But you know, her soul is beautiful In the streets of London I used more light than I needed to see God has plans for her And the streets of London will blow on the mysteries of another time... Virginia
I put my life off to An abandoned later time Simply to live Try to reach a humanity Scraps of earth Watched me disappear And among the stones I lived and I hoped, you know
Az általad említett klipek (még) nem jelentek meg külön DVD-n, leszámítva a Les Mots-t, ami az azonos című best-of album long box kiadásához járt, bónuszként.
Még az is messze van :-( ... Nem tudod, jelent meg olyan DVD-je, amin a "Les Mots" "C'est Une Belle Journée", vagy a "Pardonne-Moi" rajta van? ... És a mostani klippek? Az "Avant Que L'ombre..." extra változatán lévő klip csak a "fuck them all"... hol a többi? (állítólag azok külön-külön elérhetők DVD-n?)
Nem tudom , hogy miért nem... Sajnálhatjuk, bizony. Új hír? Talán van: L'AMOUR N'EST RIEN... a 10. a (www.allcharts.org)-on /a 33. helyről szökkent fel/
Szia. Sajna én semmi újat nem tudok Mylene-ről, te tudsz valamit? Miért nem Pestre koncertezni??? Annyi klippet forgatott már itt, akkor miért nem jön? :(
Szia sz hard! Én lennék a legboldogabb, ha jönnél velem Mylene Farmer koncertre, mert az azt jelentené hogy lesz újra koncertje. Giogo-tól azt hallottam, hogy talán 2010-ben lesz, talán...:(