Az egyik nem akar regisztrálni (Igen Péter, kb. 3 percet vesz el az ember életéből a regisztráció, de ha neked nem fontos Szűcs Judit, akkor engem többé ne keress. Hüp-hüp), a másik meg napóleonkodik.
Kib...tt hosszu az a regisztracio... Latjatok, kicsiben is erzekelhető, hogyan es kik miatt hanyatlik ez a nemzet. Önkritikus vagyok. Mer itt csak azok gyöznek, kik összefogni kepesek. Hat Szücs Judit gyözelme reszemröl megbukott a regisztracion, bocs...
Az origon van egy slágerszavazás. Azt gondolom, hogy olvasótáboros összefogással a magasba röpíthetjül Szűcs Judit Táncolj még című számát! Gy.K: Nándi válogatás CD-jének alfája és omegája e dal.
Andras, Gabi, masfel evtizeddel ezelött kapcsoltok es ti lehettetek volna a Vissza a jövöbe c. halivudi film producerei es akkor most Miamiban lenne minden olvasotabor...
Folyamatos befejezett jövő, avagy éljen a predestináció! András személyében új prófétát avatunk és búcsújáró hely lesz a szülőháza, az agávé pedig mágikus kegytárgy amit szeptember 2-án mindenki feldíszítve az ablakba rak, hogy reggel egy borítékot találjon az ablakban, melyben megírta Andris a jövőjét szanszkrit nyelven....
Ezek szerint a táborvezetőség ismert legalább egy idegen nyelvet.
Hú de jó lesz, Andris susimelcsiben, jelenidőben megálmodja a mi jövőnket, ami már egyébként a múlt. Eistein fetámadt!!! (és tologatja Stephen Hawking kerekesszékét)
Mi lesz, ha Andris azt álmodja, hogy a éppen a múltban álmodja az ezt megelőző múltat, ami a még idősebbek jövője. Vaóóó
Emlékszel, volt egy Breakfast Time felíratú pólóm és mikor piszkosul éheztünk egy kiránduláson, felszólítottál, hogy legyek olyan kedves fel-alá sétálni a vezetôség elôtt úgy, hogy jól olvasható legyen a felhívás. Aztán ettünk vajaskenyeret, némi paprikával megbolondítva. :)
Ancsa! A szöveg nélküli kép valamivel nagyobb (klikkelj rá!). Sajna ez a maximum, amit ki bírtam hozni belôle. Na jó, ha lesz idôm, nekifutok mégegyszer.
Ági tényleg így néz ki, csak 30 kilóval kevesebb...
Az a világot jelentő zabolai kistehenes deszka 2002-ben volt ám! Maradandó élmény volt az a tábor is... :) De a másik képet igazán feltehetnéd nagyobban, mer nem látszik senkiből semmi, és a szemtelenül fiatal újkori táborlakók nem tudnak vihogni tisztelt vezetőik régi önmagán! (Na eztet is jól megfogalmaztam)
Szépjóreggelt! No attól a képtől nekem is fura álmaim lettek, lidércnyomás by süni, és beázott a faház tehát mindenki hozzon minimum két hálózsákot és egy tartalék sártat nyáron. Nem vicc! Valakit visz a víz lefelé...
Majd megálmodom hogy a biciklikkel mi lesz, addig ne szervezz Sanyi!