Keresés

Részletes keresés

kicsi Emma Creative Commons License 2004.05.09 0 0 49821
Döby, köszönjük a bókokat! Lesznek majd saját almok tőlük, úgyhogy... :))

Akkora jégeső volt itt, hogy még ilyet nem is láttam!

Pedrus, Cicó és a többiek, akik szoktak ügyeskedni, csináltam szalvétatechnikával egy tálat, de kicsit még fehéresek maradtak rajta a szalvétadarabok (két hete csináltam). Túl kevés trutyival csináltam? Ha átkenem mégegyszer úgy jobb lesz? Bocsi az offért!

Cicó, meglestem a képeidet, elképesztő jó az uh!!! Nagyon szépen látszik rajta a baba! Mindig meglep, hogy milyen hamar kifejlődik mindenük és azután már szinte csak nőnek! :) A pocid is már egyértelműen látszik, még meg is lepődtem, hogy milyen nagy!

Döby, Szöszi, mikor láthatjuk már a kis porontyokat?

Előzmény: Döby (49818)
nettomazsola Creative Commons License 2004.05.09 0 0 49820
tudom, h a topik nem errol szol, bocs.
de hidd el, h 15 ev mulva ez a Ti problematok is lesz ... most meg hihetetlen, de nagyon hamar elrohannak az evek.

es az is szempont pl. h 20 evesen meg egeszseges (remeljuk) .... kesobb pl egy chemoterapia, baleset utan nem is biztos, h lehet gyereke!

Előzmény: Törölt nick (49817)
szöszibolha Creative Commons License 2004.05.09 0 0 49819
Sziasztok Lányok!

Csak röviden, mert Ember fut a kiscsajjal és nekem még hajat is kell mosnom...
Mazsi, ha valaki be akarja palizni a fiadat, az be is fogja. Elkötik, aztán mégis lesz gyerek. Lehet, hogy valaki mástól, és a fiadnak meg elmagyarázzák, hogy ezer esetböl egyben elöfordul és ö pont az az egy. Amig valaki nem akar gyereket, addig tegyen ellene. Ha a fiad rendszeresen, kihagyás nélkül és jól használja az óvszert, addig nem lesz apa. JA, és egy gyerek sokkal többe kerül havonta, mint az óvszer. :-)) de a teóriád érdekes...

Döby, mit csinál "Kisbüdös"? Képzeljétek, a mi Csöppségünk két napja egyedül és önállóan alszik a szobájában! Este kilenctöl reggel hatig.

Döby Creative Commons License 2004.05.09 0 0 49818
Emmácska,
Ezek a babákok egész eccerűen zabálnivalóak! Nekem a kedvencem a labrador, szeretnék is ilyet, de elvből mindig valami szerencsétlen sorsú keveréket hozok haza. ;-))) Talán eccer, beszerzek mégiscsak egy ilyen gyönyörűséget.. :-)))

Kingajudit,
Abszolút szívemből szóltál már ami a nézőpontot illeti. Bár én most fijús mama lettem, azért én is azon a véleményen vagyok, hogy mindkét nem megszívhatja egy szemét miatt. Én is láttam a környezetemben számító kiscsajt, aki direkt lett terhes és olyan srácot, aki sok év után hagyta ott a terhes barátnőjét, mert meggondolta magát a gyereket illetően, pedig együtt tervezték.. :-((
Egy a lényeg, nagyon meg kell válogatni, kivel kerül össze az ember..

Előzmény: kicsi Emma (49815)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.09 0 0 49817
Egyébként most végigolvastam még egyszer, amit írtál legelőször, hogy egy férfinak legyen joga spermát fagyasztani, aztán elköttetni az ondóvezetékét. Kicsit lassan jár hétvégén az agyam, de ezt hívom én falanszter-elmélkedésnek.

Ha elszakadok attól, hogy lányos anya, fiús anya, és ott maradok a ténynél, hogy gyermekvállalás, szerintem inkább attól kellene félned, hogy a meddőség ne érje el a gyerekeidet, és legyél azért nagyon hálás, hogy neked ezzel nem volt soha problémád. Én, mivel ezzel hadakozom egy jó ideje, semmi másért nem fohászkodom a jóistenhez, mint hogyha gyerekeim lesznek, akkor ezt ne kelljen átélniük. Hidd el, a meddőségi centrumokban jórészt nem negyven körüli, hanem 25-35 közötti párok üldögélnek egymás kezét szorongatva.

De ez a topic nem erről szól:)

Törölt nick Creative Commons License 2004.05.09 0 0 49816
És hány olyan lány van, aki magára marad a gyerekkel? Kétoldalú dolgok ezek, hidd el. Ha lányos anya lennél, akkor könnyen lehet, hogy azt ismételgetnéd a lányaidnak, hogy legyenek nagyon óvatosak a fiúkkal, mert csúnyán megjárhatják. Nem szabad ezt ilyen feketén és fehéren látni. Mondom, ez emberfüggő. Jelen pillanatban több elhagyott nőt ismerek gyerekkel, mint "bepalizott" férfit:((
Előzmény: nettomazsola (49814)
kicsi Emma Creative Commons License 2004.05.08 0 0 49815
Döby, köszönöm a bíztatást, az itteni negatív kirohanásaim ellenére igyekszem pozitívan hozzáállni, illetve nem is kell igyekeznem, mert egyszerűen nem hiszem el, hogy egyszer ne sikerüljön (illetve bocsánat, háromszor)! :)

Kiskutyákról tettem fel képet a tárhelyünkre, meglesheted őket
itt>

és itt>

Előzmény: Döby (49805)
nettomazsola Creative Commons License 2004.05.08 0 0 49814
rengetegen elnek vissza terhesseggel! ez regi "divat" .... rossz hazassagot egy gyerekkel "megmenteni".
de sajnos olyan is van aki poenra kinez egy gazdag fiut aki nem is kell, csak majd a gyerektartas.
undorito, de ez van!
szerencsere a fiaim nem gazdagok (egyelore!) igy meg ilyen veszelyben nincsenek ... de feltem oket nagyon.
Előzmény: Törölt nick (49813)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.08 0 0 49813
Én is hallottam ilyenekről, sőt, ismerek is ilyeneket. Nem vagyunk egyformák:)

Viszont tudod, az a szomorú, hogy ami drámai mértékben nő, az tényleg a férfi meddőség. És ezek a fiúk, már sokszor húszéves korukban is terméketlenek voltak. Hogy mi az oka? Ezekről konferenciákat lehet és szoktak rendezni...

Én azt gondolom, hogy a tabletta is megy ki a divatból (legalábbi az én közeli baráti körömben NINCS olyan lánynő, aki szedte/szedi). Lehet, hogy azért, mert mi vagyunk az első AIDS-megriasztottak, vagy mert mi már hallhattunk, olvashattunk az egészséges(ebb) életmódról.

Legyen persze lehetősége egy férfinak erre, de legyen egy nőnek is. Egy nőnek viszont nincs. Petesejtet még nem tudnak fagyasztani...

(egyébként meg aki a terhességével él vissza, az mindig nagyon rosszul jár előbb-utóbb, és ez nem nemek közti, hanem jellembeli kérdés)

Előzmény: nettomazsola (49812)
nettomazsola Creative Commons License 2004.05.07 0 0 49812
hat azert annyira nem felek, h ne merjem leirni, csak nem hiszem, h osztatlan sikerem lesz.
en 42 eves vagyok ... 3 tudatosan akart gyerekkel .. mind a 3 fiu. most 23-22-20 evesek.
mikor a legidosebb eloszor halalosan szerelmes lett .... (na voltak tortenetek .. hehe) akkor az elso ejszakajat elmeselte.... en vegigdrukkoltam (teljesen kesz voltam). akkor mondtam, h oke, a gumit eztan en veszem...
a kisfiam (akkor meg eleg fiatalka, de tobb esze volt, mint a lanynak ...) osszekapta a kislanyt es egyutt elmentek a nogyogyaszhoz es minden fogamzasgatlasi modszert vegighallgattak. aztan a fiam abban maradt magaval, h oke eztan is gumi, ne szedjen a kislny mindenfele hormonokat (jaj olyen buszke vagyok ilyenkor ra!)
nade a gumi koltseg tetemes volt ... en meg is kerdeztem, h biztos jol hasznaljak-e, mert ilyen nincs! de megnyugtattak, h van .... (regi szep idok ...)
aztan hatalmas szakitas - kibekules - hiszti ... es en kegyetlenul beszartam.
merthogy szerintem a tablettak es egyeb modszerek vilagaban egy fiu sokkal kiszolgaltatottabb mint egy lany (na most kapom az elso leszurast!) ismerek olyan lanyt aki igenis tudatosan direkt lett terhes egy ffitol aki nem akart gyereket ...
es ismerek olyat is akinek volt az elozo hazassagbol egy, es o is "nagyon akart meg" ... aztan megse lett ... es szegeny fiu biztos volt benne, h o a "hibas" hisz a nonek volt mar egy gyereke ... evekkel kesobb veletlen derult ki, h a no vegig gyogyszert szedett.

es akkor a fiaimnak eloadtam az en kis teoriamat;
minden ferfinek legyen lehetosege 20 evesen, amikor meg tuti, h egeszseges leadni spermiumot ... raktarozza - akar fizessen is erte - aztan kotesse el magat ... es akkor veszelytelenul (fiura-lanyra egyarant veszelytelenul) elhet ahogy akar (jo, tudom AIDS ...) es amikor TENYLEG AKAR gyereket (nem csak egy hirtelen fel-leindulas ... ) akkor szepen elmennek az orvoshoz.
o tudom, ez nem romantikus ... de romantikazni lehet elotte - utana, viszont gyereke csak akkor lesz, ha mind a ketten oszinten, komolyan akarjak.
es en akkor ezt meg is kerdeztem, de azt mondtak, h ilyen meg se Austriaban, se Magyarorszagon nincs, hanem kulonbozo orvosi indokok kellenek.
(na meg megmondom oszinten a fiaim is kicsit furan neztek ...)

Előzmény: Törölt nick (49811)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.07 0 0 49811
nekem jöhet mailen is, engem érdekel.:)
Előzmény: nettomazsola (49810)
nettomazsola Creative Commons License 2004.05.07 0 0 49810
majd leirom, h miert erdekel a dolog - ezert mar egy masik forumon leharaptak a fejem, de nem baj.
talan itt se fog tetszest aratni, mert meg mindenki babat akar ... de majd amikor attol retteg, h a kamasz gyereke hol "csinal" babat akkor meg fogtok erteni.
most mennem kell, majd legkozelebb.
Előzmény: Törölt nick (49809)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.07 0 0 49809
nem akárki, elég szigorúak a kritériumok, ebből a legkevesebb, hogy korhoz van kötve, de igen, már ó ideje létezik ez a dolog itt nálunk is.
Előzmény: nettomazsola (49808)
nettomazsola Creative Commons License 2004.05.06 0 0 49808
"Mit takar a spermabank kifejezés?

A spermabank olyan létesítmény, amely f? tevékenységként spermák mélyfagyasztását illetve mélyfagyasztva történ? tárolását végzi. Ehhez kapcsolódóan spermaanalízist is végeznek, amelynek során pontos képet kapnak egy férfi nemz?képességér?l. "

ha jol ertem akkor akarki - termeszetesen penzert - leadhat spermiumot fagyasztasra? semmilyen orvosi indok nem kell hozza?
egy egeszseges, fuggetlen ferfi bemehet es penzert taroltathatja a spermiumat? (VEGRE!!!!!)

Előzmény: Törölt nick (49803)
Döby Creative Commons License 2004.05.06 0 0 49807
Szijóóó!
Szóval ismerős a szitu? Akkor megnyugodtam.. ;-)) Már azt hittem csak enyém gyerek szeret szórakoztatni és tündér Veró nem csinált ilyeneket.. ;-) (most is 1 kézzel írok, mert kisbüdös itt szuszog a vállamon, de ez nem panaszkodás) ;-)))
Előzmény: Pedrera (49806)
Pedrera Creative Commons License 2004.05.06 0 0 49806
ehhhejjj, Döbike, az elején nálunk is ilyen volt ám :-))) amikor krumplit pucolni is csak úgy tudtam, hogy fél krumpli meghámoz, kezet mos, gyerekhez be, simisimi, újabb fél krumpli meghámoz, kezet mos, gyerekhez be... ugyanez palacsintasütéssel, teregetéssel, satöbbi :-)))

így visszagondolva igen vicces, bezzeg akkor...

Verocs 2 hónapos volt, amikor először utaztunk Vele haza a nagyszülőkhöz, akkor már elég jó kis rendszere volt és szépen aludt éjjel. És 3 hós volt, amikor először elmentem egy barátnőmmel moziba, este, amikor elaludt és 4 hós kora óta járok szerdánként teázni a csajokkal. Nincs az olyan messze!!!

Előzmény: Döby (49805)
Döby Creative Commons License 2004.05.06 0 0 49805
Sziasztok!

Gyorsan írok amíg még nyugi van, mert 10-12-ig egyfolytában ment a nyüglődés.. A fejem meg szétszakad úgy fáj. :-((

Eccsikém,
Dehogy vagyok én okos meg csini, csak a hasam teljesen visszament eredeti állapotába és ezért nem hitték, hogy 2 hete szültem. ;-))
Elolvastalak a felkészülősben.. Szerintem ne vacakoljatok, hanem durrbele álljatokn neki a gyerek dolognak, leszarva a pé-t és mindent. Csak spontán és önfeledt kufircot! :-))

Macskacicó,
Jóvanna, fox Te még hüjeségeket írni, amikor már kint lesz a pocaklakód! ;-)) Majd megismered az agyonhajszolt anya fílinget, amikor csak kapkodva tucc netezni és mindent tsinálni.. ;-))

Szöszikém,
Köszi a saját tapasztalatokat Larával meg a renccerrel. Nagyon örülnék ha kialakulna valami nálunk, mert így nem tudok semmit se tervezni. Mert mondjuk a vasalást és egyéb házimunkát félbe lehet hagyni, de tegnap este például vacsit főzni elég nehéz volt úgy, hogy állandóan elzártam a gázt a nyafi miatt, meg a plussz szopi miatt..

Kicsi Emma,
Ne csüggedj a rendszertelen mensi miatt, mert attól még nyugodtam megfoganhat babóka. Legalább már ezen ne szomorkodj.. Inkább kűdjé' nekem kutyusos képeket, mert azokat imádom!! ;-))

zsombolya Creative Commons License 2004.05.06 0 0 49804
köszönöm:)
Előzmény: Törölt nick (49803)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.06 0 0 49803
www.krio.hu

sok sikert:)

Előzmény: zsombolya (49802)
zsombolya Creative Commons License 2004.05.06 0 0 49802
sziasztok, ne haragudjatok, hogy idepofátlankodom, de a segítségeket szeretném kérni. Nem tudtuk Bp-en egy helyet, ahol viszonylag gyorsan elvégeznek spermavizsgálatot, nem baj ha pénzes.
Köszönöm a segítségeket és mindenkinek minél előbbi pocakosodást kívánok zs
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.06 0 0 49801
Halam, és mikor jössz kávézni?:)
Előzmény: hal9000 (49799)
kicsi Emma Creative Commons License 2004.05.06 0 0 49800
Van, köszi, az egyik legjobb a témában, csak sajnos sokan gondolják így és ezért kicsit nehézkes hozzá bejutni. De megvannak a módszereim... :)
Előzmény: nettomazsola (49798)
hal9000 Creative Commons License 2004.05.05 0 0 49799
Kinga drágám, annyira szeretem a felfogásodat!!!!
Előzmény: Törölt nick (49787)
nettomazsola Creative Commons License 2004.05.05 0 0 49798
van jo orvosod?

off -> nezz be a labradorosba!

Előzmény: kicsi Emma (49797)
kicsi Emma Creative Commons License 2004.05.05 0 0 49797
Döby nagyon ügyes vagy!!! Gratulálok!

Cicó, köszönöm, hogy drukkolsz a jó eredményért, én is nagyon! Megöl a kíváncsiság és az, hogy még ha megvan az eredmény is csak több hét esetleg egy hónap, mire bejutok a dokihoz és megmondja milyen lett, mert annyira be vannak telve az időpontok. :( Nagyon utálatos, hogy így húzódik, én meg persze közben hahálra idegeskedem magam. Na, jó, azért annyira nem, de olyan nehéz várni! Telefonon nem adnak tájékoztatást az eredményről, erre külön felhívták a figyelmet. :( A fene egye meg, hogy nem működik a tár, úgy megkukkantottam volna a pocidat! És, ugye, így Verot sem tudom megnézni.

Ecccsi, sajnálom! De még nincs veszve minden! Az egyezségünknek megfelelően én is megcsinálom a tesztet holnap reggel... ...mármint a tesztcsík másik felét. Merthogy félbevágtam és nem bírtam ki, hogy ne csináljam meg. Hát, kezet rázhatunk... Nekem holnap lenne esedékes a menstruációm, ha létezne ciklusom. Nem is az bánt, hogy most nem sikerült, hanem az, hogy mostantól megint tök bizonytalan minden. Mivel nincs mensi, nem tudom számolni a ciklust, így még reménykedni sem lehet. Bááááááá, eldugulok, mert teljesen elnegatívosítok itt mindent. Hja, én nem vagyok Kingus. :(

Előzmény: ecccsi (49796)
ecccsi Creative Commons License 2004.05.05 0 0 49796
Döbyke, GRATULA!!!

ilyen csinike és ilyen okos is voltál hogy nem hitték el Dávidot??:-)))
kösz a drukkot:-)

Bobus, Cicalekvár, mi van veletek??
drukkolok nektek!

Bóhácska, ez az apája fut Larával konkrétan hogy néz ki????
(tolja a babakocsit és úgy fut????)
(ötlet jegyezve, nálunk is be lesz vezetve!!)
Balcsi mikor???
ahogy meglett az útlevél?

én tesztelni ma egycsík, de azért holnap is... kicsi Emma, a te kedvedért is:-)
rájöttem hogy tulképp pénteken nem kellene megjönnie

Előzmény: Döby (49791)
Macskacicó Creative Commons License 2004.05.05 0 0 49795
oké, elküldtem:)
Előzmény: Angiszeged (49794)
Angiszeged Creative Commons License 2004.05.05 0 0 49794
lécci, lécci küld el Nekem mélben! Annyira kíváncsi vagyok RÁd:)
anya@kissvirag.hu ( ha nem tudnád;) )
Előzmény: Macskacicó (49793)
Macskacicó Creative Commons License 2004.05.05 0 0 49793
sziasztok anyukákok és leendő anyuk!

már csak egyedül vagyok kismami;) legalábbis akiről tudunk, vannak itt még potenciálisok ugyebár...
nem is tudom, hol kezdjem. egy ideig nem olvastalak benneteket, most meg már úgy le vagyok maradva, hogy behozni szinte lehetetlen.
kicsi Emma, gondoltam rád, remélem, minden oké, drukk az eredményhez 2,5 hét múlva. grat a keresztlányhoz, biztos nagyon édes:)) bizony, hihetetlen, hogy nőnek ezek a gyerekek;) a pocakom alul kigömbölyödött, feltolva ezzel a hájat, bezony. holnap kezdem a 14. hetet, eszméletlen!
Döby, grat a szigorlathoz, nagyon ügyes vagy, le a kalappal előtted, hogy bébi mellett megcsináltad!:) volt valami helyes elírásod, hogy Apa olyan jó fej volt, hogy csak a végén kért cumisüveget:))) vagy valamit félreértettem?;)
Bóhácska, nagyon örülök nektek! olyan jó téged olvasni, egészen felvidulok így meló után fél órával is. de még mindig nem láttam a leányodat, irgumburgum. ha azóta már tucc kisképet, levélben is küldheted, jó?:)
eccsike, olvastalak a másikon, drukk a surprise baby-ért, és gyógyulj meg mielőbb!
bobuska, olyan ritkán írsz! ugye nem temetkeztél munkába ennyire??? nehogy elfeledkezz a kistesó projectről!;))
tettem fel a tárra 2 pocakképet, bár úgyse működik, de azért megírtam:) na, jól összehablatyoltam itt mindenfélét, puszmákok nektek!

szöszibolha Creative Commons License 2004.05.05 0 0 49792
Halihó!

Kingus, elsöre olyan ritkán sikerül... legközelebb még jobban keresztbe teszem a szemeimet, jó?!

Döbykém, hát ügyes vagy! :-))) Dávid meg egy angyal.
Enyim kisangyal ma méltó nevéhez, egész nap bóbiskol meg vigyorog. Éjjel nem kér enni, fél tízkor legkésöbb "elzuhan" és reggel legalább hatig horpaszt, ma pl. háromnegyed hétig. El ne kiabáljam, de az elmúlt 1-2 hét már nem volt vele nehéz. Renccer, háát, még nemigen akad, de vannak fix pontok. Pl. egyszer alszik egy hosszabbat délelött (másfél-két óra), este fürdetés elött séta, mert különben vonyít ezerrel. 6-7 szer eszik, meg még megkapja cumiból az este lefejt tejecskét. Az nem sok, csak amolyan délutáni snack.
Tegnap kapott a tesómtól egy elemes hintát, isteni a dolog, azonnal imádta. 6 sebességes, 15 féle zenét játszik, programozható, meg teli van mindenféle kütyüvel, amiket nézegethet meg püfölhet kedvére.
Mostanában kezdi "csábítani" a látogatókat. Bájosan vigyorog meg "énekel" nekik, meg komoly dolgokat is közöl, hogy öööö, meg heööö. :-))
Olyan aranyos, agyon puszilgatom meg rágogatom, tiszta hülye vagyok. :-) Nem tudok betelni vele.
Magamra idö az úgy van, hogy hétvégén apája fut vele min. másfél órát, de inkább kettöt, addig én itthon emberi külsöt öltök, pl. hajat festek, meg epilálok, hjjja, régen ezt megtehettem munkaidö alatt... :-)))
Délután egyszer egy szopi alatt megnézek egy agyament sorozatot, ennyi nekem a napi agymosás adag. De ez kell. Soha nem néztem sorozatot, most lesem, mint Rozi néni az Isaurát. De nem baj, jön a nyár, oszt a Balatonon nincs tv direkte. (csak már jönne meg a Kicsike útlevele!)

Többiek, lécci néha járjatok erre is, nincs idöm átolvasni másik topikokba, de bezzeg kíváncsi az aztán vagyok! :-)))

Előzmény: Döby (49791)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!