idemásolok neked egy viccet, most olvastam. hogy örüjjé....
Szôke nô száguld a kocsijával, de megállítja a rendôr:
- Hölgyem, Ön jelentôsen túllépte a sebességkorlátozást! Kérem a nevét!
Mire a szôke mérgesen:
- Igen?! És akkor engem hogy fognak utána hívni?
Macit nem veszek, túl drága a PC-t meg utánnamdobják, a kiváncsiakat a firewall (Norton) visszapinpongozza, nem ott lehet a baj, valmi más - most keresem.
Kissebb fogcsikban volt részem, az egyik HD-röl nem tudok ide irni valmiért, a másikról tudok - de nincs rajta firewall. Mivel 20:03-kor valki a 80.72.72.161 -röl érdeklödött a computerem belsö világa után, nem szivesen vagyok igy meztelen itt benn...
Ps: m2 a közszolgálati tévénosztalgia kettes csatornája.
Négy páncélos és a kutya: gyermekkori élmény, filmsorozat, szovjet csapatok mentén lengyel harcosok tankkal (102) szarrá verik a fritzeket. A parancsnokot Janeknek hívják. A sorozatban szereplő legjelentősebb színész: (fonetikusan írom): Frantyisek Piecska.
volt, vagy van egy olyan klub itt, hoyg CET Klub. Ott voltak vendégek ôk. Én is. Ôk mint űrhajósok, én meg mint én. Ennyi a rövid sztori.
Tyereskova istennô.
maradsz, aki voltál haver.
nem lebasazrintottalak, csak megkérdeztem tôled, miért basztatod velot?
miért? mert csípi a szemem és unalmas.
választ nem adtál, csak hogy ne óberkodjak.
na, enynit errôl kero. nem fogom veled újrakezdeni a harcot. azt csinálsz, amit akarsz, úgy hazudozol, ahogy a csövön kifér.
tôlem akármi módon gusztustalankodhatsz, megszokott tôled.
szevaaaaasz, a nicked jellemzôen nagyon szellemes.
:-D
Csöndes, különtermi fogcsikora. Hogy úgy mondjam, meghitt, megkapó, bájos, bensőséges, kifelé semmi hivalkodást nem mutató, szerény, de örömködésben serény.
Hä?
Szerintem korai még az üveg nyakát tekergetni, ej ráérünk arra még...
Megaztán magabiztos fölénnyel kijelenthetem, addig még a társulatot is több kémiai reakció érheti úgy hogy a maradék szubtansz nem biztos hogy születöképes lesz...
Én biztos hogy ott leszek, ha addig be nem gubalyodok...