Péntek semmi, szombat semmi, vasárnap délutánig semmi alkohol, már majdnem elbőgtem magam... De aztán elmentünk a mennyasszonyommal a Várkertbe Bohémia Fesztiválra, és hirtelen felindulásból megittam hét korsó kiváló minőségű csapolt Pisnert, na ez a bíztató, ha az ember vasárnap is képes bármire...
Megy a postás be a kapun, viszi a levelet. Látja, hogy a kutya el van engedve. - Nem kell tőle félni! - mondja a gazda - Most lett kiherélve, bágyadt még. - Nem is attól félek, hogy megbasz, hanem, hogy megharap!
A mai Napóban meganyilatkozik sztárcsatárunk, Irányi Laci.
Ha szerdán találkoztok vele, mondjátok meg neki, hogy azért, ha kap egy felkérést, hogy szerepeljen a Legyen ön is milliomosban és garantálnak neki 50 millás főnyereményt, mivel ő nem adja az arcát hozzá csak nyugodtan ajánljon be engem. Én adom..
Milán azt üzeni: bekaphatjátok! és a bajermüntyhen egy szar
én meg nem fogom látni me dógzom, mint egy igavonó barom
hát ez az ultrahang nem akármi, tényleg mindent látni, de má monyák, hogy nézzük meg a 4d-t me az-az igazi. hát bammeg én tuti nem vagyok rá kiváncsi, me a másétól is rosszul lettem....kész horror...és semmi köze a gyerekhez, csak egy formáját változtató amőba.... de az ultra az más...az tényleg korrekt...
szal minden pecset elvárok feb. 15-én este egy hatalmas beba-ra!