Már megint / még mindig én. Kicsit visszaolvasgattam, és örömmel tapasztaltam, hogy Pete-ből filmes topic lett. :)
A Sólyom szerintem is nagyon jól megcsinált darab, de egy darabig nem szeretnék háborús filmet látni! De azt a két technikai Oscart nagyon megérdemelte.
Mr Lucas viszont rajtam nem fog tovább gazdagodni! A Baljós árnyakat kikérem magamnak, és ezek után a folytatást ki is hagyom tisztelettel.
A Trafficről azt hallottam, hogy valami lengyel cég (személy?) vette meg a közép-európai forgalmazásra a jogokat, és valami olyan brutális cineplexes áron akarja eladni, hogy senki nem hajlandó megvenni tőle. Hogy aztán ebből mi az igazság, azt nem tudom, de valami oka biztos van, hogy nem jutott el hozzánk. A magyar forgalmazás nem olyan rossz, a jobb dolgok azért előbb-utóbb ide is eljutnak.
Szasztok! Rég jártam errefelé (mármint az egész DK-ban), de most benéztem. Barátosném kint van Rómában, és látta Sampras meccsét, és azt mondta, hogy volt, hogy a közönség 2 percig tapsolt egy pont után, olyan csodákat csinált Pete, aztán meg a legbutább hibákat vétette sorozatban. Mantilla viszont egyenletesen jó volt.
Ja, most amúgy éppen zuhog Rómában, úgyhogy ki tudja, mennyi action lesz ma. Azért reméljük a legjobbakat!
Legalább levágta a szakállát. Amúgy szerintem ez egy szar fotó, de nagyon. És annak is örülök, hogy ilyen hozzáértôk írogatnak az origón.
"Nem lehet azt mondani, hogy nem hozott változatos mérko´´zéseket a Tennis Masters Series római állomásának keddi napja. A 2,5 millió dollár összdíjazású viadal elso´´ fordulójának eddigi legnagyobb meglepetését a spanyol Felix Mantilla szolgáltatta, aki 6:4, 6:7, 6:3-ra legyo´´zte Pete Samprast. "Semmi pozitívumot nem tudok kiemelni. Csalódott vagyok, mert nem nyertem. Kevés leheto´´ségem volt, azokkal sem tudtam mit kezdeni. Mantilla nagyon ero´´s játékos, aki ráadásul keveset hibázik" - értékelte produkcióját a 13-szoros Grand Slam-gyo´´ztes amerikai, aki úgy tu´´nik hiába váltott trénert, salakon képtelen sikert elérni."
Sosem lehet tudni, néha a legváratlanabb pillanatban érkezik a "felmentő sereg". Azért be lehet kerülni ismerős nélkül is, csak az naggggyon nehéz. Nekem tényleg szerencsém volt.
Szó szerint zöld(-fehér) lettél volna, ha felvesznek Győrbe, elvégre ott ilyen színben pompázik a helyi focicsapat. És mégis miféle teniszcikket alkottál? A válasz nagyon érdekel, de most musz elmennem aludni. Cirka öt óra óta leragad a szemem, s fejfájással is bajlódom, így kialszom magam. Jóccakát!!!
Hát, már nem emlékszem, hogy mi volt a suli neve, de Győrben volt, tehát nagyon zöld lettem volna, ha felvesznek, és utazhatok oda nap mint nap. Sportújságíró-képzés volt, mer' máshoz nem is nagyon értek, mint azt a múlt héten kifejtettem, tehát teniszcikket küldtem :) Végő soron érdekelne a dolog, de ahogy Te is írtad korábban: ebben a szakmában az dolgozik, akinek ismerőse van, és beviszik. A mi családunk heveny protekcióhiányban szenved kb. 70 éve, így nem valószínű, hogy felbukkal egy nagybácsi, akár írói, akár újságírói mivoltomban felkarolandó.
Az infók bármikor jól jöhetnek, úgyhogy be is kell gyűjteni őket. Szabad megkérdezni, melyik suliról volt szó? Mert még az sem mindegy. És miről írtál? Mert az sem mindegy. :-) Nem hinném, hogy elvitte volna őket a herzinfarkt, inkább csak missverständnis történhetett. Aztán ki tudja? Itt minden megtörténhet. Azért érdekel is a dolog, vagy maradsz az 50 oldalnál hosszabb terjedelmű írásoknál?
Tényleg érdekel. Ki tudja, mikor használhatja fel az ember az infókat :) Engem egyszer akartak rádumálni egy újságíróképző-sulira. A jelentkezéshez kellett mellékelni cikket is. Na, kiizzadtam egyet (azért izzadtam, mert ha 50 oldalnál rövidebb terjedelemben kell megnyilvánulni, akkor én meg vagyok lőve). Oszt beküldtem, und nem válaszoltak. Elolvasták, és olyan rossznak találták, hogy elvitte őket a szívinfarkty? Ennyi volt a pályafutásom újságírói berkekben, de persze érdekel, hogy hogy megy az.
Nem rossz kérdések ezek, sőt. Kíváncsiság tükröződik belőlük. Szóval nincs megszabva, ki mennyit dolgozik, de minél többet, annál jobb - több a fizetés. Én ált. 10-re megyek be, s ha nem vagyok ügyeletes, 5-fél 6 felé mindig eljövök.
Úgy is lesz,ez fix.Nem lehet,hogy mindig a végén bukjon el.Most felhozza magát,a Roland Garroson ütöget egy jót,aztán a szent gyepen visszaül a trónjára.
PETEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!