Ha azt az oldalt nézzük, hogy az idei szezonban a nagycsapatok ellen jól szereplünk, van esélyünk. Ha sikerülne ma győzni, akkor ismét 2 pontra lenne a bentmaradás. Én minden esetre bízom a csapatban. Állítólag Drogba és Seva játéka is kérdéses, szerintem a Pool elleni BL meccs előtt nem kockáztatják a játékukat.
Régóta imádom a WHUFC-t, régóta olvasom a fórumot most úgy döntöttem írok is! A megnyert meccsek után hatalmas reménysugár töltötte el a szívemet...iszonyatosan bíztam abban hogy le tudjuk győzni a Sheffield et és nagyon közel kerülünk a bentmaradáshoz!!! Nemsikerült egy világ omlott össze bennem....ám...talán..még egy utolsó esély ha legyőzzük a Chelsea-t!!!! isoznyatosan enhéz lesz de talán!
A Fórum vezető szmeélyiségei közül valaki emailben vagy akár itt publikusan is adjon nekem egy msn címet lécc mert van egy jó ötletem csak enm akarom elkiabálni (kikiabálni) itt a fórumon!
Üdv!
I'm forever blowing bubles, pretty bubles on the air!
Na egy reménnyel kevesebb... a szezon egyik legfontosabb meccsét buktuk el. Nagy kár érte, mert úgy gondolom, játékoskeret alapján mindenképpen jobbak vagyunk, mint a Sheffield, sajnos ez tegnap nem mutatkozott meg. Azért nem hiszem, hogy van még 1 ilyen csapat: WHU-Arsenal 1-0, Arsenal-WHU 0-1, WHU-MU 1-0 illetve WHU-Wigan 0-2, WHU-Watford 0-1, Charlton-WHU 4-0, Sheffield-WHU 3-0
Sajnos most csökkentek nagyban az esélyeink, de talán még nem reménytelen a helyzet. Remélem ma a Wigan és a Charlton sem szerez pontot. Szerdán a Chelsea ellen nagyon nehéz lesz, viszont az Everton, a Wigan, a Bolton meccseket mindenképp hozni kell, és talán a MU az uccsó fordulóban már nem fogja úgy odatenni magát bajnokként mint a Roma ellen kedden :-) Minden esetre hatalmas harc lesz a kiesés erkelüléséért, szerintem a Watford tuti kieső, aztán a másik két helyre még sokan kerülhetnek. Talán az utóbbi évek legkiélezettebb kiesési harca következik a PL-ben.
Ha a hátralévő öt meccsből négyet megnyernének (a sorsolás alapján nem lehetetlen), csak öt ponttal gyűjtenének kevesebbet, mint tavaly. Szerintem elsősorban pechesebbek a sok hajrában kapott gól miatt, egyébként érdemben jobb focit játszanak, mint például a Sheffield vagy a Charlton.
Sztem a Fulhamen az edzőváltás sem segít, kiégett csapat, a Watford egyértelmű, a Charlton és a WHU most már lendületben maradnak végig, a Wigan nagyon trutyi, a Sheffieldben sokkal több lelkierőt látok, mint bennük.