Én is segítséget szeretnék kérni. Az a gondom, hogy letöltöttem az Alföld 6.4.1-et, feltelepítettem minden "függőséget", amit a leírásban találtam, majd szépen sorban az Alföld pályákat is feltelepítettem. Mindez tegnap volt, és este sikerült is játszanom, bár kifagyott amikor Mc-Tiszai pu.-ra beértem. Ezután újraindítottam, szerettem volna egy Nyugatiból induló IC-t vinni, de betöltés közben kifagyott, itt abbahagytam.
A lényeges dolog, hogy ma szerettem volna elindítani a játékot, és egyszerűen nem sikerül. Az első töltés után elkezd hibaüzeneteket feldobálni, szinte az összes acthu-s mozdonyról, járműről, olyan szöveggel, hogy "Error reading train database Line:xxx" és végeláthatatlan sorban jönnek az üzenetek, az összes acthu-s járműről. Szerintetek mi a baj? Kitöröltem a mappát, bemásoltam újra, és ugyanez.
Üdv mindenkinek tud valaki segíteni?Minden javítást felraktam az alföld 6.4-hez de még mindig kifagy a játék a nyugati kijáratánál és így egy csomó actot nem tudok megcsinálni.van esetleg valami megoldás vagy jobb ha letörlöm az egészet?Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni.
Látom olvasás még mindig nem megy. Ami pirossal van meg jelölve az új letöltés. Jobban olvasd el a lista le írását és rá jössz mindenre. Nem dísznek írtam le.
Javítottam benne az STM-HU 5 km/h-s belépését, valamint a sebességtúllépés miatti vészfékbeavatkozás is automatikusan old, legalábbis szándékaim szerint. :)
Már jó a TS. Az alföldből meg jó a 6.1 is. Nem tudjátok, hogy a MÁV EC packot hol lehet letölteni? A CAF-okat, DWA-kat letöltöttem, viszont találtam egy másik CAF packet is (nem a feritosat). Ez elméletileg tartalmazza a Bcmz-t meg a Dms-t is, viszont nekem csak a wag fájlok jönnek le. A texteket meg a modelleket honnan kell letölteni?