Fürödtem, hajatmostam, kenceficéztem, kutyát megetettem, és még mindig 55% a képek.
Pedig gozillával jön. Úgyhogy vissza tanulni, míg ez úton van. Pedig úúúgy izgulok!
Krap édes, hazavágod a gépem? Nekem ez egy év alatt se jön le! Még Lio haja is lekonyul, mire ideér az a kép. :-)))
Hihetetlen, "már" 5%ig eljutott. Ennél már az is jobban megérte volna, ha személyesen lemegyek és megnézem azt a bulit élőben. :-))
Köszönöm az élménybeszámolót. Bár Vandát már nyüstöltem telcsiben az este, úgyhogy részletesen tudok mindenről. :-))))) pl tudom, ki hol aludt, és ki hol nem aludt. :-)))))) Nem kell ám semmi rosszra gondolni. :-))) Mondd krap, milyen volt a szunya a fotelban? :-))) És Lio szivem, mi a fenét tudtatok ti reggel tizig csinálni? :-)) Oké, inni, de reggel tizig???
Hát ezért nem mentem, ha még Endi laptopja se ment, akkor én se. :-))))
Jujj, képeket nézem, remélem megfejtem a kódot. :-) Örök hálám érte! :-)))))
Megjottem ...
Vica es Vanda tarsasagaban epsegben (nem kispalya ;)) hazaertem. Nagyon jooo buli volt ... ambar a Breczo Brother elegge osszezippelte a bulit. Meghogy en nem vagyok ember ... ezek pentek estetol szombat delelott 10-ig buliztak ... persze este a KO nem csak kokot utotte, mert ok is beestek az agyba. Igy kenytelen voltam en is aludni mert a BB buli az eloz hajnalban lehetetlenne tette az alvast .. pedig gondolkoztam a RAK-on ... :)
A Baccardit meg azert vettem mert szombat estere semmi nem volt innivalo ... igaz vasarnap reggelire meg kellet kostolni :))) de csak rumos tea helyettesito rumos kola kepeben .....
Ha valaki az elmult napokbna irt ide nekem valami kerdest akkro irja ujra :))))
Lia Kedvesem ... nagyon sajnalom hogy nem voltal .. Notebook volt eleg ... Pentek este hadzsyet szombaton krapuet nyustoltuk . .ambar ez utobbi igencsak meguszta a terhelest. :)) Igy en nem vittem .. meg tudtam hogy te nem leszel .. :(
Hamarosan (osszel) szervezunk egy ujabb kissebb (pecs) es egy nagy(keszthely) bulit :)))
Persze a kics es a nagy a letszamra ertendo :)) Nem pedig a hangulatra :)))
na mara ennyi ... csoda hogy nem hajnalban irok ide :)))
Lio: Upsz, a képek már úton vannak a világhír felé :))
Lia: a képek a .....krapi/buli.zip ha nem értenéd sebaj még nekem is zavaros egy kicsit :))
Padre: holnap jövök :)) Reszkess :)) Jó volt a buli sajnáljuk, hogy kihagytad.
a_girl: hát igen Te is hiányoztál
Na most megyek rágom rovább a körmömet. Izgulok a hugicámért. Amilyen szerencsétlenül alakult az útja rá fér egy kis szorítás.
Élek! :))) Tegnap még nem volt biztos hogy túlélem. Öcsémmel reggel 10-ig nyomtuk a bulit :))) Persze az utána lévő órák már nem voltak ilyen kellemesek... Alig tudtam fentmaradni a Ko-Ko meccsig.
Ez az Andrew nem ember, ez már biztos. Szombaton képes volt Baccardit venni, sőt vasárnap hajnal 10-kor ivott is belőle! :))
Szóval király volt, csak egy napra tömörítettük a bulit :)) Van sok kép, majd Krapi intézi őket. Krapulax:
Az alsógatyás, felállóhajú másnap reggeli képemet tilos megmutatni. Vagy már későn szóltam? :))
Na száradok tovább..
Na igen, asszem ma igen erősen kimaradok valamiből. :-( Vagy ti lesztek egy élménnyel szegényebbek? :-)))))))))))
Koccintsatok rám is, én itthon görnyedek egy újabb gyöngyirás felett. Aztán fotókkal tűzdelt mp-re pontos részletes beszámolót kérek. Na és persze az aktuális pletykákra is kiváncsi vagyok. :-))))
Lio, sajnálom, hogy szived szerelmével nem sikerül találkoznom. De ki is az, aki kimarad minden buliból? Méghogy a lejtőn vagyok. _ÉN_ minden nyári programra igent mondtam, vagy nem? :-)))
Vanda, hivj fel mesélni, mi volt tegnap a lánybulin! :-))))
Endi, ha nem viszed a notebookod, hogy fogom én online követni az eseményeket? :-)) Meg egyébként is, vannak nők, akik a notebookos pasikat csípik. :-)) Vagy te az ilyeneket nem szereted? :-)
Padre kedves, csak nem az új fehér paripáddal történt vmi? És te megúsztad egyben? Bár a hangod oké, de ki tudja, mennyi gipsz van rajtad.
A_girl, levelet köszi, majd megemésztem. Zöldkártya rendben, esőkabát már nehezebb ügy. :-)
Krapulax: ugye nem rám gondoltál mint fogfájós? Majd azt nézd meg hogy én nem ihatok... :)))
Lia:Na ja! Ez az első. De most hogy elindultál a lejtőn.. :))) Majd mi elédállunk :)))
Andrew: A NET a számítógépek összekapcsolásából eredő... :)) Kérdezd inkább a szöszt! :)))
Ja és jelentkezem az ivászatra! Nem kell mindent elhinni amit a Krapulax mond! :)) Na jó lehet hogy a kék keddist azé látta! :)) Kell csinálnunk isot Kazinak! Na majd úgy hajnalban, amikor már jól nem látunk semmit :))
Padre: Szia! :)) Mingyá írok neked is, csak most nem jelent meg a hozzászólásod :))
meg vagyok átkozva .............meg vagyok átkozva........
na jóreggelt kedveseim:)))
Mától azaz tegnaptól sopronba többet nemmegyek az fix!!!!!
eddig 2 kocsi halt ki alattam az odauton...........
elsőnek elment a váltója a másodiknak a kormányműve....
hm majdnem találkoztam feljebbvalómmal:))) á szerintem vigyázott rám:))
kezdem utálni a szállitast is:(=(((
a notebookrol valszeg legyalulom a milleniumot es 98 at rakok fel
nemtudom a rencert 82% folé vinni:(((
igy a filmek nemmennek rendesen:((((
jaaa acer travelmate 202 650/64/ 5
és nemmegy a beép modeme!!!!!!!!!
kova help!!
na pussz kislányok:)))))
mondtam már hogy szeretlek titeket?:))))))
Rajottem valamire .. notebookot meg sort nem viszek magammal :))). Csak whiskeyt meg magamat.
Notebookot minek .. orulok ha nem latok gepet. Sort meg nem szeretem .. ezert inkabb whiskey :)))
Ismet eltalatam a jo idopontot az irasra :))
Karpu: a Caddyst nem hivtas el a bulira ? :))
Ha mas nem majd valahonnan meg szerzunk embereket ... ambar nem a letszam a lenyeg a jo bulihoz :))
Csuhas meg fix valami novel "b@szelget" gyonas kozben :))
Ma nagyon termékeny voltam:
Kigúvad a szemem de készen van a szakdolim :))
Igaz jó sok 5letet loptam, de hát műszaki téren nem igazán lehet saját kútfőből meríteni.(csak ezt a vizsgabizottság is bevegye :)))
Ráadásul "találtam" egy komplett polcrendszert a garázsba :))
Ja és a caddy-st is láttam :))
Lia: tök jó a kajálós kép Te meg Lió fehérben Vanda meg Én feketében. (még, hogy az angyalok fehérben vannak :)))Szerintem tuti lett :))
Kova: ezennel megvettem az 5leted:)) Innom kell hiszen bánatos vagyok, annyian visszamondták a bulit, hogy csak na. Ehh ez a szerelem mindig bekavar.:)))
Valaki rugdossa oldalba a csuhás barátunkat, nagyon csendes mostanában. Csak nem elaludt a gyóntatófülkében? :)))
Helloka! Mi az, h én minden buliból kimaradok? Ez az első, amire nem megyek! Én nem vagyok ám olyan, mint a_girl, aki mindig lemondja. :-)))))) És én meg se ígértem, h megyek!
Mesélj Endi, milyen cyber-randiaid vannak? :-)) Jól haladsz? :-)))
Bár biztos nem nőztél tegnap éjjel, mert én nem voltam fenn a neten. :-)))))))))) Más nőre meg gondolom rá se nézel. :-)))))))))))) Köszönöm, h drukkoltál. Akkora össznépi drukk volt nekem, h szerintem minden hétfőn vizsgázó átment ebben az országban. :-)))
Lia: Na mondd csak hova is kell lépni, hogy a Vanda lehessen a hálótrsam? :)) Ő nem mondta le! Mondhatni Ő a legmegbízhatóbb ilyen téren. Mert ugye Te és a_girl kimaradtok minden buliból:)
Andrew: Segítek én inni, mert a fogfájós úgysem ihat :))
Most mar fix .. :)) Penteken erkezem Pecsre. Most meg megyek aludni. Majd delelott szervezkedunk. Amatorok meg hagyjanak minket beken. :)
Lio: Szoval egyutt nem isszuk meg azt az uveg whiskast ami a taskamban lesz felbontatlanul ? ;)
Ugyanaz amit a vitorlazaskor nem ittunk meg :)
Lia Dragasagom : Te nem leszel ? Na neeeeeeee azonnal jonni kell, nincs ellenvetes .. semmi. :)))) Azonkivul GRATULA a vizsgadhoz .. csak azert volta lehengerlo mert szoritottam Neked-Erted-Veled .. :DDDDDDD
Ki a másik amatőr, aki visszamondta?
Csak nem vanda? Pedig már pont kisakkoztam, hogy kénytelenek lettetek volna együtt aludni. :-))))) Sajnáltalak, hogy jobb nem jutott neked. :-)))))))))))))) Pl ÉÉÉÉNNNN. :-)))))) Vagy Ancsa, vagy vmi új áldozat. :-))))
Számod átirva. Ezentúl többe kerülsz nekem. :-( Merthogy annyit szoktalak én hivni téged. :-)))))
Lia: és még nem is tudod a javát :)) Mivel minden amatőr versenyző visszamondta a jelentkezését, azon gondolkodom, hogy nálunk kéne tartani a bulit. Hely van bőven és még fizetni sem kéne a szállásért.
Andrew: gyere csak szívesen látunk.
a_girl: Te szervezők gyöngye:)) na gondold meg, alhatsz velem :)))) na? :)))
Lio: Na tenyleg ott voltam ... de sajna hamar eljottunk igy majd next time egyutt iszunk :)))
Lia: Edes nagyon tanult leanyzo leszel ha ez igy megy tovabb :)))
A tobbieknek ... :))
Na mivan .. a hetvegen mindenkinek headshot volt ? :))) Meseljetek .. ;)
Szóval a többieknek meg höhöjj, höhöjj :))) minden bajom van.- Mé keltem fel én ilyen korán? Négy után tévedtem be az ágyikómba... Őcsém meg reggel hétkor talált haza. Jó volt a buli :)) Megint benyomtunk basszus..Eh, ez van :)))
Olyan salátát röffentettem tegnap, hogy ez még Vanda salátáját is űbereli. Pedig az sem volt egy utolsó.. Van benne minden földi jó. Csak most a gyomrom nem akarja befogadni még nagyobb mennyiségben....
Andrew: Na felébredtél már? Gyere van söröm :))
Itt van ám az Endi városunkban!
Schumacheré a pole! :))) Juppíí :))