Keresés

Részletes keresés

Hollófekete Creative Commons License 2002.12.07 0 0 927
ébredj fehér ember

1.1

[reflektálok]

Mást nem is tudsz.Olyan vagy, mint a tükör, amelyről nem szívták föl az összes kokót :)

Nem inkább az, amelyikről az összeset fölszívták?:-)

Kamu.Minden szó igaz.Másképp honnan keletkezett volna?

he?:) mi keletkezett? Ja, a dolgok úgy keletkeznek, hogy megnevezik őket, de vajon tényleg erre gondolsz? Nesze: rögtön itt egy félreértés.

[miről szól a kinerfeld?]
Rólam.Csakis rólam szólhat.Manson egyvalakit keresett, akibe beleolthatja a szikrát, hogy tovább égjen az esthajnalcsillag.

Értem, tehát fogalmad sincs.

Összefügg itt aztán mindennel.Van egy tuti képem, a neve neki: Lucyber.

elküldted már? De biztosabb, ha beülteted ide a topikba.

Érted most?
A lényeg a photoshootingon: A keresztrefeszítést önmaga akarja kiváltani, természetesen a monitoron.

Sőt! most már egyáltalán nem értem.
Mi az, hogy „let’s jump upon the sharp swords / and cut away our smiles”?

Dehát nem feszíthetik keresztre! Ha megteszik, vége.NO SALVATION! SHOCK JEL!
Nincs bűnbocsánat.Nincs mennyország.Vége mindennek.

Mᒠdehogynem. Sőt, ennek így kell lennie. Csakhogy ő nem bocsát meg, vagy mégis? A dal utolsó szava mégiscsak a megbocsátás, hehe:)

Ants are in the sugar....muscles atrophied.Halottak.

A sorvadt izmok mondjuk nem feltétlen halálra utalnak, meg az sem derül ki, hogy kinek az izmairól van szó…akár a saját sorvadt izmaira is gondolhat, hehe:-)

Mer holivood a heaven.A földi paradicsom.

oké, de a RG akkor sem tévé, hanem tükör. Csak a következő számban mondja, hogy mi vagyunk a képernyő. MI. Mi, a sztárok, vagy mi, az emberek – tök mindegy.

Állíts egymással szembe két tükröt :)

pont erre gondoltam én is. végtelen alagút nyílik, és a végén ott van.

Egy kutya sem kell elhiggyje magáról , hogy kutya.A tükörben azért támadja meg képmását

naja, amíg nem tükröt látsz a tükörben…

Én egónak becézem. Az ÉN fényképe, nem?
a ruhája.

"És végül Ádám [ az első patkány, amit fogtak] megette a legerősebbet is és ő lett a király, majd őt is megette egy nála erősebb, kicsivel később.[utolsó mondat, figy:] ÍGY VAN EZ A PATKÁNYOK KÖZÖTT.

vili, tehát a szokványos pacifist duma, hogy milyen patkány dolog az erősebb győz elve, meg az észnélküli harc a hatalomért stb…ami tkp részben igaz is, csakhogy aki ilyeneken síránkozik, az sajnos nem ért semmit, és semmivel sem bölcsebb a patkányoknál, bár folyamatosan azt hiszi magáról, hogy igen.

KIKAPCSOLJÁK HÁT A TÉVÉT??" Slussz.Semmi további filó.Amúgy tök jól ír a fickó.Pl. elárulja, hogy a tévébemondók szemüvegében nincs lencse, mert tükrözné a szövegsugó monitort.Passz.

még szép, hogy nem kapcsolják ki…még azok sem, akik meg akarják menteni őket, hehe.

Ugyan.Hát hányszor mondjam (és ezért szajkózok annyit) hogy a mű különválik alkotótójától.Ez a lényege.Ezért szülte őt Ő.

igen, de az alkotó és a mű különbözősége is csak káprázat, hiszen ha nincs idő, akkor ugye.

ELjátssza a bábu szerepét.Magát rángatja.Van is egy képe erről.Elküldöm ha nem jön le ide.

na ez egy fasza kép, teljesen meghökkentem.

(dope6) de ezúttal túllövi magát…hehe
Now it is your turn to see....misanthropy

Na, az 1996 az egyik kedvencem szövegileg. Azt viszont fasz se tudja biztosan, hogy mit jelent a dope6-ben, hogy fekete lesz a szeme.

Normi, hisz nagyobb feketeség, több fényreceptor

aha, de mi köze ennek az emlékezéshez?:)

Ehhez mit szólsz? Szintén a Portrait album gyöngyszeme:
Cyclops
Cyclops woman got one eye in her head

Uff, köpni nyelni nem tudok. miért nő?

Ki tükröződik a retinán? :D

öőő… a szövegsúgó monitor?…hehe

nem tartozik ide, csak úgy megemlítem, h. a monda szerint Odin „küklopsz”, az egyik szemét ui, eladta a tudásért. na persze itt a küklopsz picsa vmi egészen ellentétes, illúzióktól rabul ejtett állapotot jelképez, csak éppen azt nem értem miért küklopsz, és miért nő, hehe.

Ki tükröződik a retinán?

Szegény fasz ezzel tkp. az örök életet írta alá ...Nem túl okos döntés.Meg kellett volna ölnie mindenkit :)

eh. Különben is, a végén mᒠannyira szétfolyt a valóság, hogy lelőtték, de nem halt meg, a városból meg, úgy tűnt, felszívódott az összes ember. végül a tetőn hárman voltak rajta kívül: a pszichológusa, egy ismeretlen tag, aki „elmeséli a valóságot”, és Sophia, akit Penelopé Cruz játszott.

Kik voltak a keresztrefeszítés nézői a Golgotán.Vagy Kálvária? ugye.A fejben.

öőőő...a tévénézők?:)

The primate's scream of consonance is a reflection
Of his own mind's dissonance.

yeah! ez tetszik. magyarázd.

asszem ennyi.

ismered a front line assemblyt?

Előzmény: Eisengrau (891)
Hollófekete Creative Commons License 2002.12.07 0 0 926
[reflektálok]

Mást nem is tudsz.Olyan vagy, mint a tükör, amelyről nem szívták föl az összes kokót :)

Nem inkább az, amelyikről az összeset fölszívták?:-)

Kamu.Minden szó igaz.Másképp honnan keletkezett volna?

he?:) mi keletkezett? Ja, a dolgok úgy keletkeznek, hogy megnevezik őket, de vajon tényleg erre gondolsz? Nesze: rögtön itt egy félreértés.

[miről szól a kinerfeld?]
Rólam.Csakis rólam szólhat.Manson egyvalakit keresett, akibe beleolthatja a szikrát, hogy tovább égjen az esthajnalcsillag.

Értem, tehát fogalmad sincs.

Összefügg itt aztán mindennel.Van egy tuti képem, a neve neki: Lucyber.

elküldted már? De biztosabb, ha beülteted ide a topikba.

Érted most?
A lényeg a photoshootingon: A keresztrefeszítést önmaga akarja kiváltani, természetesen a monitoron.

Sőt! most már egyáltalán nem értem.
Mi az, hogy „let’s jump upon the sharp swords / and cut away our smiles”?

Dehát nem feszíthetik keresztre! Ha megteszik, vége.NO SALVATION! SHOCK JEL!
Nincs bűnbocsánat.Nincs mennyország.Vége mindennek.

Mᒠdehogynem. Sőt, ennek így kell lennie. Csakhogy ő nem bocsát meg, vagy mégis? A dal utolsó szava mégiscsak a megbocsátás, hehe:)

Ants are in the sugar....muscles atrophied.Halottak.

A sorvadt izmok mondjuk nem feltétlen halálra utalnak, meg az sem derül ki, hogy kinek az izmairól van szó…akár a saját sorvadt izmaira is gondolhat, hehe:-)

Mer holivood a heaven.A földi paradicsom.

oké, de a RG akkor sem tévé, hanem tükör. Csak a következő számban mondja, hogy mi vagyunk a képernyő. MI. Mi, a sztárok, vagy mi, az emberek – tök mindegy.

Állíts egymással szembe két tükröt :)

pont erre gondoltam én is. végtelen alagút nyílik, és a végén ott van.

Egy kutya sem kell elhiggyje magáról , hogy kutya.A tükörben azért támadja meg képmását

naja, amíg nem tükröt látsz a tükörben…

Én egónak becézem. Az ÉN fényképe, nem?
a ruhája.

"És végül Ádám [ az első patkány, amit fogtak] megette a legerősebbet is és ő lett a király, majd őt is megette egy nála erősebb, kicsivel később.[utolsó mondat, figy:] ÍGY VAN EZ A PATKÁNYOK KÖZÖTT.

vili, tehát a szokványos pacifist duma, hogy milyen patkány dolog az erősebb győz elve, meg az észnélküli harc a hatalomért stb…ami tkp részben igaz is, csakhogy aki ilyeneken síránkozik, az sajnos nem ért semmit, és semmivel sem bölcsebb a patkányoknál, bár folyamatosan azt hiszi magáról, hogy igen.

KIKAPCSOLJÁK HÁT A TÉVÉT??" Slussz.Semmi további filó.Amúgy tök jól ír a fickó.Pl. elárulja, hogy a tévébemondók szemüvegében nincs lencse, mert tükrözné a szövegsugó monitort.Passz.

még szép, hogy nem kapcsolják ki…még azok sem, akik meg akarják menteni őket, hehe.

Ugyan.Hát hányszor mondjam (és ezért szajkózok annyit) hogy a mű különválik alkotótójától.Ez a lényege.Ezért szülte őt Ő.

igen, de az alkotó és a mű különbözősége is csak káprázat, hiszen ha nincs idő, akkor ugye.

ELjátssza a bábu szerepét.Magát rángatja.Van is egy képe erről.Elküldöm ha nem jön le ide.

na ez egy fasza kép, teljesen meghökkentem.

(dope6) de ezúttal túllövi magát…hehe
Now it is your turn to see....misanthropy

Na, az 1996 az egyik kedvencem szövegileg. Azt viszont fasz se tudja biztosan, hogy mit jelent a dope6-ben, hogy fekete lesz a szeme.

Normi, hisz nagyobb feketeség, több fényreceptor

aha, de mi köze ennek az emlékezéshez?:)

Ehhez mit szólsz? Szintén a Portrait album gyöngyszeme:
Cyclops
Cyclops woman got one eye in her head

Uff, köpni nyelni nem tudok. miért nő?

Ki tükröződik a retinán? :D

öőő… a szövegsúgó monitor?…hehe

nem tartozik ide, csak úgy megemlítem, h. a monda szerint Odin „küklopsz”, az egyik szemét ui, eladta a tudásért. na persze itt a küklopsz picsa vmi egészen ellentétes, illúzióktól rabul ejtett állapotot jelképez, csak éppen azt nem értem miért küklopsz, és miért nő, hehe.

Ki tükröződik a retinán?

Szegény fasz ezzel tkp. az örök életet írta alá ...Nem túl okos döntés.Meg kellett volna ölnie mindenkit :)

eh. Különben is, a végén mᒠannyira szétfolyt a valóság, hogy lelőtték, de nem halt meg, a városból meg, úgy tűnt, felszívódott az összes ember. végül a tetőn hárman voltak rajta kívül: a pszichológusa, egy ismeretlen tag, aki „elmeséli a valóságot”, és Sophia, akit Penelopé Cruz játszott.

Kik voltak a keresztrefeszítés nézői a Golgotán.Vagy Kálvária? ugye.A fejben.

öőőő...a tévénézők?:)

The primate's scream of consonance is a reflection
Of his own mind's dissonance.

yeah! ez tetszik. magyarázd.

asszem ennyi.

ismered a front line assemblyt?

Előzmény: Eisengrau (891)
Hollófekete Creative Commons License 2002.12.07 0 0 925
mér, nekem talán nem ez minden vágyam? bruhaha:-)

szal niemand. eddig ez a legszarabb neved.

Előzmény: Don Aldrago (923)
pribék Creative Commons License 2002.12.02 0 0 924
Bazze, a japánoktól szopd!

Csak hogy értsd mirôl beszélek, amikor a krizantém és kard civlizációját emlegetem.

Íme a japán lélek dionüsszoszi oldala. A véres krizanténba mártott kihegyezett evôpálcikák!

http://index.hu/kultur/mozi/sokk1202/

Előzmény: Hollófekete (921)
Don Aldrago Creative Commons License 2002.11.30 0 0 923
anyám. te véded az országot?! akkor már tényleg megérdemeljük, hogy a románok lerohanjanak minket. :-)
Előzmény: Hollófekete (921)
Eisengrau Creative Commons License 2002.11.30 0 0 922
Ennyire nem kapsz pinát a laktanyán ?

Hollófekete Creative Commons License 2002.11.30 0 0 921
bazze, minnyá' leszopom magam
pribék Creative Commons License 2002.11.25 0 0 920
Az. Meg munkaerôpiaci hátrány!

Hiszen szerzôdsz oszt akkor ha gyün a víz, vagy a tűz neked menned kell homokzsákot pakóni meg egyebek. Ennek meg nem örül a góré egy kapitalista vállalatná'

Beza. Holló eebbaszta...most aztán kopasz lesz örökké a pumpa mellett...Ehhehehe:----)))))))))

Előzmény: Eisengrau (919)
Eisengrau Creative Commons License 2002.11.25 0 0 919
Baszod! Százhetven rugó ?? :D

Mer én ténleg kirugattam magam hehehe, szóval akkor tépem szét a román útlevelem és rohanok kopacnak juhé !!!

Százhetven rugóér otthon két évig kéne gürizni a zakuszkagyárban, akkor már inkább szétlövetem magam azér a pénzér!

God Money nail me up agaist the wall !!

pribék Creative Commons License 2002.11.25 0 0 918
Nna mi az??? Magát is kirugták, hogy érdekelt lett abban a százhetven rongyban amit egyhónapos tartalékosképzésért le lehet akasztani?
Előzmény: Eisengrau (917)
Eisengrau Creative Commons License 2002.11.25 0 0 917
- Kéccáz literr per másodperc pumpálok beléd bébi !! MIG csak bírod !

Előzmény: pribék (916)
pribék Creative Commons License 2002.11.25 0 0 916
Namost akkor képzeld el, hogy Holló honvéd bemegy a Kecskeméti Blue Sky Tó Snackbárba és virít. Ott ülnek a pilóták és arról szédítik a pinákat, hogyaszongya:
-kicsim, tudod te mi az, hogy szállni az örökkévaló kék égen.
És a punci tudja...csak ô nem MIG-nek, hanem orgazmusnak hívja.
Oszt ott ül Holló honvéd és jóképű. Meghívja a puncit valami martinimoslékra és beszédbeelegyednek.
-És te is pilóta vagy? (naivan, nedvesen)
És akkor Holló honvéd, az egyszeri katona a saját fontosságától átszellemült arccal naivan válaszol:
-Nem. Kerozinpumpás!

Hát, asszem ennyit errôl.

Előzmény: Eisengrau (914)
Eisengrau Creative Commons License 2002.11.24 0 0 915
A budapesti turista csoport megindultan szemléli a idilli Hargitát. A távolból egy juh nyáj közeledik, pásztoruk János bácsi, akit a turisták könnybe lábadó szemmel csodálnak, minthogy ez valószínuleg teljes harmóniában él a természettel. Az egyik turista megszólítja az öreget:

- Aztán adnak-e tejet ezek a juhok?
- A fehérek adnak - feleli János bácsi.
- És a feketék?
- Hát, azok is.
- És gyapjút adnak-e ezek a juhok?
- A fehérek adnak.
- És a feketék?
- Hát, azok is.
- De hát János bácsi, miért tesz mindig különbséget a fehér és a fekete juhok között?
- Mert a fehérek mind az enyémek.
- És a feketék?
- Hát, azok is.

Eisengrau Creative Commons License 2002.11.24 0 0 914
Nem W, pina lesz, ha kimenőt kap, mer a csajok úgyse ismerik a rangjelzést, és a szárnyakkal mindent be lehet etetni nekik.Kaptál szárnyakaet nem?

Mindegy menny a felderítőkhöz :D

Az a tuti.

Waltraute Creative Commons License 2002.11.23 0 0 913
Hát kérem.

Az pancserság. A repes műszakiak a lótifuti alja. Akár hadnagy akár nem.

Meg pina is nuku, mert ahol pilóta van, ott nincs becsülete a kiszolgállószemélyzetnek...ehhehehe....

Előzmény: Hollófekete (912)
Hollófekete Creative Commons License 2002.11.23 0 0 912
Nem mondod hogy kopasz lettél.És hova kerültél, tankosnak? ELvárom tőled hogy távozáskor felder legyél minimum, hacsak még ki akarsz lépni egyáltalán (amit én nem találok valószínűnek, ingyen lakás, kaja 3 rugó/hó, ráadásul lehet szopatni az újoncokat).

nem. hadnagy leszek, merthogy tartalékos elitosztagba kerültem...hehe.

rep. műszaki leszek vagy mi a szar.

Előzmény: Eisengrau (911)
Eisengrau Creative Commons License 2002.11.18 0 0 911
Nyúl? Hol?

ott bmeg. szürke, és vörös szeme van.

Ej te fasz, há nem látod hogy az egy majom álruhában? :)))))) Tudod, az nem egy kibaszott kalap, hanem egy elefánt, amelyet lenyelt az óriáskígyó.Aszittem észreveszed.

azt nem tom, de az AK-47esemnek a száma DA-36-97

DA: Dajcsé Árméé

3-6-9 : ezt nem kell magyarázni

7: isten száma.

bevonultam, mondtam má?

Nem mondod hogy kopasz lettél.És hova kerültél, tankosnak? ELvárom tőled hogy távozáskor felder legyél minimum, hacsak még ki akarsz lépni egyáltalán (amit én nem találok valószínűnek, ingyen lakás, kaja 3 rugó/hó, ráadásul lehet szopatni az újoncokat).

na üdv: 15+EN

Hollófekete Creative Commons License 2002.11.16 0 0 910
De azt nem hinném, hogy a kövér kiscsaj így kitárulkozott volna, ha nincs a kamera bekapcsolva

persze hogy nem. azt hitte, a kamera előtt biztonságban van...hehe.

Nyúl? Hol?

ott bmeg. szürke, és vörös szeme van.

Anyád.Nézd meg a nyomdai ívszámot az utolsó lapon, biztos jelentőséggel bír !!!

azt nem tom, de az AK-47esemnek a száma DA-36-97(bevonultam, mondtam má?) ebből mit szűrsz le?:)

Előzmény: Eisengrau (908)
Eisengrau Creative Commons License 2002.11.16 0 0 909
Tom.

Jövő szerdáig még 5 hasonló képet belinkelni, ha nem, ki leszel szavazva.

ponGO!

üdv: Pongo PIG B.RoTTeR.

Eisengrau Creative Commons License 2002.11.16 0 0 908
"mit hozott a Mikulás?"
"höhö...még semmit"

Az már csak blöff, az a rész.

De azt nem hinném, hogy a kövér kiscsaj így kitárulkozott volna, ha nincs a kamera bekapcsolva.

megnéztem a nyuszis képet, állat!

igaz, érteni nem értem....hehe. te vagy a nyúl?:-)

Nyúl? Hol?

az imént lapozgattam vmi piros színű orvosi kézikönyvet, aztá' találtam az "Elme zavarai" c. fejezet "disszociatív rendellenességek" c. alfejezetében egy "deperszonalizációs zavar" nevű betegséget...hehe.

Anyád.Nézd meg a nyomdai ívszámot az utolsó lapon, biztos jelentőséggel bír !!!

tüneteknél ilyeneket ír: "a páciens magát kívülről látja... önmagát és a világot álomszerűnek, valótlannak hiszi."

A páciens? Az orvos magát belülről látja, ez normális, hisz ott volt a sok lóboncoláson.Van fogalma, hogy néz ki belülről egy állat.

Van egy másik narcissztikus kép is mosmá a majom mellett.

Előzmény: Hollófekete (900)
tomésdzserri Creative Commons License 2002.11.13 0 0 907
van mégjobb:

Előzmény: Eisengrau (906)
Eisengrau Creative Commons License 2002.11.13 0 0 906
hiányzik egy "Bombed Here" pont a képről ;)

Waltraute Creative Commons License 2002.11.11 0 0 905
Meg.

De kérem! Ez a topik egy műalkotás. Ne keverjük bele a mélt:-)

Előzmény: Hollófekete (904)
Hollófekete Creative Commons License 2002.11.11 0 0 904
megkaptad a mailt?
Előzmény: Waltraute (902)
tomésdzserri Creative Commons License 2002.11.11 0 0 903
najó, akkor itt egy kis ajándék:
A világ az USA szerint

Előzmény: Hollófekete (901)
Waltraute Creative Commons License 2002.11.11 0 0 902
Természetesen olvastam a Közönyt.

Mint sokmindent.

Előzmény: Eisengrau (898)
Hollófekete Creative Commons License 2002.11.11 0 0 901
JÉÉ!!!! A NIEMAND! hehe

nem, ezt spec kivételesen húgom álmoskönyvéből idéztem.

Vigyázz a nagy szavakkal.
Ha azokat nem követi tett, méltatlanná válsz a harcosi címre.

Hol mondtam én, hogy gyűlölöm?:-) Szeretem ezt az igazán jóképű, daliás bábot. örül a farok a majmának hihi:-) továbbá nem kötelező rögtön az elején elélvezni, igaz?

Előzmény: joszifbéla (888)
Hollófekete Creative Commons License 2002.11.11 0 0 900
"mit hozott a Mikulás?"
"höhö...még semmit"

megnéztem a nyuszis képet, állat!

igaz, érteni nem értem....hehe. te vagy a nyúl?:-)

az imént lapozgattam vmi piros színű orvosi kézikönyvet, aztá' találtam az "Elme zavarai" c. fejezet "disszociatív rendellenességek" c. alfejezetében egy "deperszonalizációs zavar" nevű betegséget...hehe.

tüneteknél ilyeneket ír: "a páciens magát kívülről látja... önmagát és a világot álomszerűnek, valótlannak hiszi."

hehe

Előzmény: Eisengrau (899)
Eisengrau Creative Commons License 2002.11.10 0 0 899
Na!

Létrehoztam egy postafiókot, ahová képeket küldök néha.

A cím:

egyaz15ten@freemail.hu

A jelszó a nickem, szóval tudjátok.

Már fenn is van az első kép, tegnap készítettem.

...
"The rabbit has pulled me into the hat"

üdv: 1 az 15 10

Eisengrau Creative Commons License 2002.11.10 0 0 898
Nem szeretek veled beszélgetni, ezért válaszolok:

A szabadság is börtön

Jaja.Nincs szabadság, mint ahogy a börtön is lehet végtelen tér.Ajánlom Camus "Közöny" nevű könyvét, jobb mint az Amcsi Pszájkó.

Eredeti címe "L'Etranger" volt, ami Idegen-t jelent ugye.

Egy morális társadalomban a művészet inkább piacozik, mint moralizál

A művészetnek nem az a feladata, hogy moralizáljon.Ezt csak a romantikusok gondolták.Jó, a német klasszikusok is az emberek egyenlőségét és szabadságát hírdették, és moralizálták, de a legalacsonyabb célközönségük mégiscsak a feltörekvő polgárság volt, a romantikusok szántóvetőivel ellentétben.

Én a l'art pour l'art híve vagyok.

Apropó! Nemrég vettem egy narancslét. Az volt ráírva, hogy 1L E!!!

E mint Eisengrau :D

Amúgy ezt nem hiszem, kérem lefényképezni és közzétenni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!