prince,
Hozzánk Sájgájszosok jár(t?)ak, de alighanem megfutamodtak, amikor a főnök rájuk rivallt, mert nem helyesen használtak egy gépet. Az egyik legnagyobb darab törzsvendéggel is volt egy kalandjuk, aki berakatott egy kazettát tőlük (poénból persze). A "Shy" odament a pulthoz, és megkérdezte, ki tetette be a lemezüket, a pultos megadta az eligazítást. Erre ő odament "G"-hez, és elkezdte reklámozni az új albumukat, hogy az milyen jó, már Kozsó nélküli, stb, mire "G" kérlelhetetlen hangon megjegyezte: "Hozz egy dedikált példányt!".
Gratulálok a 80 kilóhoz. Na és persze HAJRÁ VASAS!
Mi a helyzet emberek,
senkivel nem történik semmi érdekes? Egyáltalán jártok edzeni novemberben? A mi termünkben némileg csökkent a létszám, már csak a hétfő délután-este igazán fullházas.
Késő du., vagy este. A magam részéről már nov1-től nekilátok a felkészülésnek egy diéta+hasprogrammal. Lesz mit visszaszedni karácsonykor... (vagy nov7-én, hehe)
A képet meg majd bevágom ide, ha újra a kezembe kerül, most figyelmeztetlek, hogy csak erős idegzetűeknek tanácsos rápillantani. Még leállíthatod a bekerülését, elvégre ez a te topicod.
Mi az,hogy rendhagyó módon?Hát te mikor jársz edzeni? Belelapozni nem fogok mert nem veszem azt az újságot inkább a Tattoo magazint "forgatom".Ez itt a reklám helye volt.:)
Teljesen le vagyok döbbenve, nektek még mindig kell valami motíváció?
Aztán majd az ünnepek alatt ne rendezzen senki evőversenyt, mert akkor a hasán levő dolgokat soha az életbe nem adja le.Bár ez még egy kicsit arrébb van.A szaloncukor nem izomtömeg növelő készítmény!!:)
A legegyszerűbb ha írunk a Mikulásnak,hogy hozzon már ha felénk jár egy kis izom köteget.:)
Helló _Tibi! Tudod, úgy kell lemenni edzeni, hogy tudd: Fejlődni mész. Néha nekem sincs kedvem edzeni, ez szinte mindenkinél így van. Arra kell gondolni, hogy egy jót mozogsz, edzel, eltünteted a napi stresszt, és ami a legfontosabb: Minden egyes edzést FEJLŐDÉSNEK KELL FELFOGNI! Mert minden egyes edzés az is.
És legalább félévente változtass az edzésterveden, hogy ne síkuljon be az edzés!
Ne rohanj edzeni! Munka után pihenj 15-30 percet, és edzésre menet koncentrálj arra, hogy edzeni mész, készítsd fel gondolatban magadat. Aztán melegíts be, és kezdj edzeni.
És fogd fel úgy, hogy ez fontos, mert fejlődsz tőle!
Remélem, segítettem valamit akár Neked, akár másoknak.
Üdv!