Keresés

Részletes keresés

Bookshie Creative Commons License 2000.03.04 0 0 40
Leírni is alig merem, hisz "ismeretlen" bandáról van szó... JUDAS PRIEST. Már lehet is vadul kaccantgatni a naivitásomon. Tudjátok, ez az a zenekar, aki míg világ a világ, el nem jut ide...
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.04 0 0 39
bocs az előbbi kitérőért... Ott tartottam,hogy Meshuggah... meg lehetne még Samael, meg ilyenek. Rosszul esne,ha csak nagyon igaz, hevimetálbandák lennének... Csak európaiak jönnek? Mert ha nem, akkor Fates Warning...
Fafara Creative Commons License 2000.03.03 0 0 38
keszulget, de ez eleg off tema nem hiszem, hogy tul erdekfeszito lenne masoknak
Előzmény: Törölt nick (37)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.03 0 0 37
Én is üdvözöllek téged... Mi újság az újsággal? Régóta beszélnem kellett volna Csabával... de nem sikerált...sose.
Előzmény: Fafara (36)
Fafara Creative Commons License 2000.03.03 0 0 36
ja, aha. igy mar mas. ez esetben udvozollek.
Előzmény: Törölt nick (35)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.03 0 0 35
Vincze Ádám vagyok, csináltam már csomó interjút nektek...
Előzmény: Fafara (34)
Fafara Creative Commons License 2000.03.03 0 0 34
check your mailbox
Előzmény: Törölt nick (33)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.03 0 0 33
Fafara:végre egy értelmes zenék iránt rajongó! Brutálisan nagy üdv neked!!!
Előzmény: Fafara (32)
Fafara Creative Commons License 2000.03.03 0 0 32
CSATLAKOZOM!
Előzmény: Törölt nick (31)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.03 0 0 31
Lehetne valami értelmes csapat is a feszkón, mondjuk a Meshuggah!!
Előzmény: supertzar (-)
supertzar Creative Commons License 2000.03.03 0 0 30
Gyak, most komolyan, lehet, hogy le vagyok nagyon maradva, de a Demonlord hol cinkelte a Blindot?
Mert azt tudom, hogy te hol cinkeled rendszeresen a heavy metal bandákat. Mindenütt! :-) Ossian, Fekete Sereg, Demonlord... és ezek csak a hazaiak.

Miért kell mesterségesen falakat emelni a stílusok közé?

Egyébként úgy 1980/81 táján láttam először a VHK-t a régi E-Klubban (ha jól rémlik, épp a Ricsével, akiknek fanatikusa voltam) és a VHK akkor sokkal radikálisabb volt, mint ma. Tényleg összerondítottam magam tőlük, ami mondjuk zsenge koromból is adódhatott. :-)

Előzmény: gyak (29)
gyak Creative Commons License 2000.03.03 0 0 29
NAGYON OFFTOPIC: Édes drága Supertzar. ne kövesd el azt a hibát, hogy bebizonyítod,a rocker nem tud olvasni:). Ha figyelmes lettél volna, tudnád, én a true metalt mindössze nem szeretem, s nem is fikáztam. De a Demonlordot mint zenekart sem, mindössze azt találtam megemlíteni, hogy nem jön be az, ha vaalki arcoskodik, nyilvánosan irigykedik, pfújol és közben nincs mire. Amennyit éna Demonlordból hallottam, az alapján nem kéne, hogy bármelyik hazai, kiadót talált zenekarra beszóljon, mert még nagyon nincs azon a szinten, függetlenül a hazai lemezpiactól, hogy "milliók" hallgassák. És hiába megy a fikázás, még az általuk említett Blind szintjét sem érték el, egyenlőre. Én örülnék, ha elérnék egyszer, mert nem kívánok én senkinek sem rosszat, de azt talán arctolás nélkül kéne megtenniük. Ami pedig a d/b/d cuccot illeti, aki nem érzi ki az iróniát az álblekkes dumából, amit többünkből a Varg Vikernes náci gyilkost istenítő Dead ifjú hozott ki, hát azért kár. Én senki sátánista, keresztyén vagy pogány lelkét és zenei ízlését nem bántom, de a náci, fasiszta szélsőjobb iránt rajongó, vagy vérgőzös agyú hülyékét bármikor. És ezt felvállalom. A haverjaim előtt meg alapból is cool vagyok, de igazán cool akkor lennék, ha tényleg arcon dobnám a Demonlord énekesét, és mivel nagyon szeretnék megacool lenni, talán mégis megteszem. Most örülsz? És vess meg cárom, de néha nagyon szűklátókörüek bírnak lenni a rockerek, és ez egy vezető (na jó) egyetlen rockmagazin szerkesztőjénél külön gáz. És ami a többi hozzászólásomat illeti, csak a hülye nem látja, mi játszódik le a VHK táján, ja meg te, de gondolom, te nem jártál a koncertjeikre 10 éves korod óta egyfolytában. és egy trendigazító lap szerkesztője nem lehet ennyire vak, és nem dőlhet be ennyire egy akármilyen zenekar akármilyen interjújának. na ennyit erről, továbbra sem hiszem, hogy bármilyen műfajt igazából fikáznék, aki meg bedőlt a csőrömet baszó provokációnak,annak meg örülök, meret talán egy-két ember legalább rájön arra, hogy a rockzene és rajongói néha legalább annyira buták és veszélyesek mint a Kozsó grup rajongói. És ez téged nem bosszant, Supertzar?
REmélem nincs harag, az emilt meg küldöm, mivel én tényleg szívesen segítek, mert ezzel a tettemmel aztán tényleg cool leszek a rockrajongó barátaim szemében. És coolnak lenni olyan jó...
Előzmény: supertzar (28)
supertzar Creative Commons License 2000.03.03 0 0 28
Gyak, marhára örülünk ám a segítségnek, ha az önzetlen, baráti, de a hajam minden szála égnek áll attól, amit te itt a Fórumon négy-öt naponta eleresztesz.

A legfrissebb jóság ez a Demonlord meg true metal fika volt. Komolyan úgy érzed, hogy ezzel most cool lettél? Vagy a haverok előtt már az is vagy?

Még olyan ős d/b/d arcokat is elijesztettél, mint Vovin, aki pedig aztán nem warrior.
Nem szereted ezt a vonalat, kész. Én meg ezt a negatív hozzáállást bírom nehezen.

Ha van ajánlatod, e-mailben (mhh@mail.matav.hu) nyugodtan küldheted, 48 órán belül válaszolunk.

Előzmény: gyak (18)
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.03.03 0 0 27
Bizony, bizony...
Előzmény: ( turpi ) (26)
( turpi ) Creative Commons License 2000.03.03 0 0 26
megmondtad a frankot. egy cryptopsy-nak en is orulnek!
Előzmény: DaemonLaz (25)
DaemonLaz Creative Commons License 2000.03.03 0 0 25
:)

Ha lesz death metal, akkor az tényleg ŐRLÉS legyen, és ne pedig a 'dallamgazdag' svéd tipusú! Abból úgyis annyi van, mint a szemét, az At the Gatest színvonalát pedig úgy sem éri el a legtöbb... :(

Tehát ilyeneket javasolnék, mint pl. HATE ETERNAL (ha már a Suffocationt nem láthatjuk többé :((((((((((((((((( ), Nile, Malevolent Creation, Monstrosity, Cryptopsy, stb.

Üdv Dae

SOWHAT Creative Commons License 2000.03.02 0 0 24
Az OZZFEST 2000 Line upja valahogy igy kellene kinézni a Summe Rocksnak is :)

-Main Stage-

Ozzy Osbourne
Pantera
Machinehead
Powerman 5k

-Second Stage-

Misfits
Deadlights
P.O.D.
Papa Roach
Taproot
Nothingface
Primer 55
Kittie
Methods Of Mayhem
Disturbed

Bookshie Creative Commons License 2000.03.02 0 0 23
Nagyon köszi, Zero, azért jó tudni, hogy nem vagyok egyedül a világon... Hát igen, ezek a skandináv hordák nincsenek épp itt, a szomszédban, de még mindig nagyobb esélyt látok az ő megjelenésükre, mint mondjuk egy Nevermore-ra vagy egy újabb Savatage szeánszra, pedig jaj, de jó is lenne!!!...
glenn Creative Commons License 2000.03.01 0 0 22
Zero: kérlek, ne aggódj, nem lesz true metal fest. Egész egyszerűen Germánföld közelebb van, és gyorsabban rábólintanak egy pesti kirándulásra, mint Stockholmból, Londonból vagy Floridából. Ráadásul onnan busz nem játszik, csak repülő.
Egyébként, Te mely magyar bandákat ajánlanád?
Zero Creative Commons License 2000.03.01 0 0 21
Tökéletesen egyetértek Bookshie hozzászólásával. Lenne egyébként is néhány ötletem a summer rocks 2000-re, hogy ne azok a félelmek igazolódjanak be, miszerint egy nagy true metal fesztbe csöppenünk bele. Tehát: HIM, Sentenced, Amorphis, Lacrimosa /ez tényleg jó ötlet volt Bookshie részéről/, Tiamat, Lacuna Coil és még egy rakás itthoni banda, a fantáziadúsabbak közül. Amúgy szerintem a magyar bandák már borítékolva vannak a szervezők részéről: Ossian, mood, nemesis, Demonlord és hasonló bandák, akikre már csak az kiváncsi, akinek biblia a hammer. Nem a hammert akarom fikázni, mert az tipikus mentalitás errefelé, hogy aki meg akarja kicsit mozgatni az állóvizet, az rögtön csak kritikát kap. Szóval hajrá hammer és concerto, csak az igényességre is figyeljetek, mert lehet, hogy jövőre jön egy új fesztivál ilyen jelszóval: Nem hiphop, nem tekknó, nem dáridó, DE NEM IS CICANADRÁG!
Előzmény: Bookshie (20)
Bookshie Creative Commons License 2000.03.01 0 0 20
Végre néhány értelmes fazon, aki értékeli azt, ha egy banda színvonalas zenét nyomat és olyan énekessel van megáldva, aki játszva, félálomban leénekli a csillagokat az égről. Gy.k.: a HIM-ről van szó! Elképzelni sem tudom, mi lehet benne a "szemét". Az, hogy nem olyan divatoskodók, mint az MTV-s bandák? Hála a jó égnek! Vagy az, hogy a germánok rákattantak a Join me-re és gyakran lehet látni a klipet? Na és? Ville-nek a kezdetek óta az a törekvése, hogy kikerüljenek az underground körökből és ez - a jelek szerint - kezd nekik bejönni. Ráadásul úgy, hogy ennek érdekében NEM kurvultak el zeneileg, hisz az új album még keményebb és gitárcentrikusabb, mint a Greatest Lovesongs. Tudom, ez nem HIM topic és bocsi, de nem értem, miért kell fikázni őket. Egyébként az az Overdrive műsor már ősrégi, az első albumuk megjelenésekor is leadták két ízben, csak akkor még kevesen tudták róluk, mi fán teremnek... Egyébként keine pánik, biztosan nem lesznek a meghívottak között, mert nagyon kevesen ismerik őket itt mifelénk. De tudnék még ilyen bandát mondani: Lacrimosa!

Andi Karnis Creative Commons License 2000.03.01 0 0 19
"Andy Karnis féle szegecses öv nélkül be sem lehet jönni. :-)"

Huu, mirol maradok le... Ennyire azert nem kell majmolni, nem vagyok en Rockstar... :))))))

Meg aztan nem mondtatok ki a varazsszot: Therapy?
(szerintem azt mindenki elnezegetne...)

(azert koszi supertzar ;)

Előzmény: supertzar (12)
gyak Creative Commons License 2000.02.29 0 0 18
pvc gatyó ér? Egyébként lenne egy igen baráti rádiós médiaajánlatom, a bulival kapcsolatban. Dobj meg egy emillel, vagy rabold le az Uzsekát a mobilszámomra!
Kátai Tamás Creative Commons License 2000.02.29 0 0 17
Tényleg, Opeth meg Hypocrisy!
Előzmény: Libertine (15)
zerozero Creative Commons License 2000.02.28 0 0 16
HIM az kiraly lenne .Kivancsian varom a fejlemenyeket .
Sziget + Summer Rock + Pearl Jam , alakul a nyar...
Libertine Creative Commons License 2000.02.28 0 0 15
SZVSZ a HIM egesz jo. Szombat este 10-kor a VIVA-n (fujj, fujj...) az Overdrive c. musorban HIM koncert volt + a kisse nagykepu enekes a kedvenceitol is kerhetett live szamokat (Monster Magnet, Skunk Anansie stb. (a The King nevu Elvis imitator zenekar viszont nem hianyzott). Ez a Valo gyerek egeszen jol enekel, ha a Sentenced ezt akarja utanozni, akkor az enekesuket surgosen ki kell rugni. Bar utobbi "enekes" adottsagaival en inkabb egy Amok tipusu lemez elkesziteset javasolnam.
Amugy en az Opeth-et latnam szivesen a Summer Rocks-on, meg a Hypocrisy-t.

a libertine

Előzmény: Tripletheader (13)
SOWHAT Creative Commons License 2000.02.28 0 0 14
Wacken :(((( miért ? Szerinted itt nagyobb igény van a wacken irányra mint egy Dynamo összetételü festivalra ? Mi a baj a Dynamoval ?! Túl sok a divatos együttes ?
Tripletheader Creative Commons License 2000.02.28 0 0 13
Pedig a HIM-et en gondolkodas nelkul odaraknam a szemetet jaccok koze. Vonatkozik ez mind a GL666, mind a Razorblade-re.

- th

Előzmény: Bookshie (7)
supertzar Creative Commons License 2000.02.28 0 0 12
A bejáratnál ellenőrzés lesz. Fekete Harley Davidson póló, valamint Andy Karnis féle szegecses öv nélkül be sem lehet jönni. :-)

Egyébként inkább a Wacken az irányadó a Dynamo helyett.

Előzmény: SOWHAT (11)
SOWHAT Creative Commons License 2000.02.28 0 0 11
German mitologiai alakokon,skandináv unholy, és magyar progressziv isteneken kivül más is lesz ? Annyi műfaj legyen jelen mint a Dynamon ok ??

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!