Keresés

Részletes keresés

Ernesto Serra Creative Commons License 2000.11.27 0 0 408
Tegnap sikerült beszerveznem a hölgyet:

Stirlitz2000 Creative Commons License 2000.11.26 0 0 407

Fórum: Törzsasztal
Téma: MIÉRT VOLT JÓ MUNKÁSŐRNEK LENNI?
2000. november 26. vasárnap - Virág. Internet idő: @840

VNYIMANYIJE TAVARISOK !

ELLENSEGES SZABOTOROK JELENTEK MEG AZ INDEXEN ! AZ ELOBB TAVARIS SAGVARI KEPET MEGSZABOTALTAK A SOTETBEN KLIKKELO IMPERIALISTA UGYNOKOK!!

Előzmény: Stirlitz2000 (406)
Stirlitz2000 Creative Commons License 2000.11.26 0 0 406

2000. november 26. vasárnap - Virág. Internet idő: @833

Dorogije Tavaris Juergen!

Partunk es nepunk koszoni tavarisi segitsegnyujtasod a kert topicban. Most eppen konnyes szemekkel nezegetem a munkasmozgalmi fenykepalbumomat, amelyben a hos magyar tavarisok dolgos napjai vannak megorokitve az odatartozo ujsagcikkekkel.

Nyolcvan évvel ezelőtt: 1920. november 19-én a Magyar Távirati Iroda jelentette: "A budapesti királyi ügyészség elfogatóparancsot adott ki Sáray Szabó Tibor 29 éves zombori születésű volt honvédszázados, továbbá Karikás Frigyes 26 éves gépkezelő és Bodnár Béla ellen, akik a proletárdiktatúra idején valamennyien a 39. vörös dandár szolgálatában állottak és 1919. június 13-án Sarló Jánost Murány község római katolikus lelkészét Tiszalucon bestiális módon meggyilkolták."

Előzmény: Juergen Prochnow (403)
Juergen Prochnow Creative Commons License 2000.11.25 0 0 404
Munkasörök! Magyar dolgozok!

Itt az idö, hogy az ellenseges imperialista tamadasokat a viz alol is kivedjük!

Ezert a burzsoa neprabloktol es berenceiktöl visszaszerzett 400 milliard dollarbol sikerült a barati nagy SZOVJETUNIOBOL egy vadonatuj folyami atom-tengeralattjarot vasarolnunk.

A szemelyzetet (akiket a budapesti VIII. kerületböl sikerült toborozni) mar sikerült a nagy SZOVJETUNIOBAN kikepezni.

A kepen jol lathatjatok munkasör-matrozaink kitörö lelkesedeset, ahogy a tengeralattjaro vizrebocsatasat ünneplik.

ELjenek a magyar munkasör-matrozok!

Juergen Prochnow Creative Commons License 2000.11.24 0 0 403
Stirlitz elvtars!

A parancsot megertettem. A helyem az adott topicban van.

A kutyamat (csehov2 nevre hallgat) mar at is küldtem.

Majd' megtuggyak a büdös szemet ellenforradalmarok hogy mit nem kell tudni!!

ez itt csehov2:

Előzmény: Stirlitz2000 (402)
Stirlitz2000 Creative Commons License 2000.11.24 0 0 402

Fórum:Törzsasztal
Téma:MIÉRT VOLT JÓ MUNKÁSŐRNEK LENNI?
2000. november 24. péntek - Emma. Internet idő: @986

Dorogije Tavaris Juergen Prochnow !

Partunk es nepunk utolagos beleegyezeseddel felajanlotta harci ismereteidet, egy masik topicban (Jogosan törölték a Belovai topicot? - Politika) egy elvhu kommunista tavaris kikepzesere, az imperialista, kapitalista europai orszagok elleni dicsoseges hadjaratunk sikeres megvalositasanak erdekeben.

Tavarisi udvozlettel!
Stirlitz2000

Előzmény: Juergen Prochnow (398)
Nagy Oktober Creative Commons License 2000.11.24 0 0 401
A szovjet gyartmanyu modememmel viszont jol kibasztatok elvtarsaim, a sok-sok szines emlekkepetekkel! Ugy eltomodott, hogy negyedorankent tovabbit egy sort.

Gondolkodom is rajta, hogy errol az egesz internetes kapitalista borzadalyrol atterek a fasza NDK Robotron irogepre. A kepeket meg majd elkulditek postan!

PARTKASSZA! - vagy PENZTARFEGYELEM?

Nagy Oktober Creative Commons License 2000.11.24 0 0 400
De csinos darab am Prochnow elvtars is, nem az a beszari fajta!
Ernesto Serra Creative Commons License 2000.11.24 0 0 399
csinos darab ez a puska, Prochnow elvtárs
Juergen Prochnow Creative Commons License 2000.11.24 0 0 398
Serra elvtars: eljen a forradalom!!!

Egy jellemzö kep magamrol:

Ernesto Serra Creative Commons License 2000.11.24 0 0 397
kicsit szebben:

Elvtársaim! Proletárok!

Ajánlott szakirodalom:

Előzmény: Ernesto Serra (396)
Ernesto Serra Creative Commons License 2000.11.24 0 0 396

Elvtársaim! Proletárok!

Ajánlott szakirodalom:

Juergen Prochnow Creative Commons License 2000.11.24 0 0 395
A magyar dolgozok es munkasörök peldakepe:

Czinege Lajos vezerezredes

Stirlitz2000 Creative Commons License 2000.11.24 0 0 394

2000. november 24. péntek - Emma. Internet idő: @048

Dorogije Tavaris Ernesto Serra !

Partunk es nepunk koszoni, hogy a fiatalsag koreben nepszerusited a kommunizmust eme remek modern divatkollekcio bemutatasaval!

Előzmény: Ernesto Serra (393)
Ernesto Serra Creative Commons License 2000.11.23 0 0 393
oroszországi elvtársaink:

Juergen Prochnow Creative Commons License 2000.11.23 0 0 392
Pampalini elvtars!

Kerek engedelyt az alabbi eszközböl 140 ezer db-ot beszerezni.

Előzmény: pampalini_ (391)
pampalini_ Creative Commons License 2000.11.23 0 0 391
Ugyhogy elegetesrol szo sem lehet!

A jovo heten ujabb penzszallitmany erkezik a kisgazdapartba beepitett emberunktol (Torgyan Jozseftol) valami 430 milliard, vagy mi a fene.....

Nezzetek a profi ugynokot munka kozben, hat nem aranyos??? :

Előzmény: pampalini_ (390)
pampalini_ Creative Commons License 2000.11.23 0 0 390
Ezek a penzek az eltuzelt kapitalistak aranyfogainak ertekesitesebol szarmaznak,amit Jurgen - elvtarstol tudtam meg, est ezt a csekely osszeget uj fegyverek, atomtoltetek eloallitasara fogjuk forditani, s igy nyerjuk majd meg harcunkat a kapitalizmus ellen - az o penzukkel...
Előzmény: Ernesto Serra (388)
Juergen Prochnow Creative Commons License 2000.11.23 0 0 389
Ernesto Serra elvtars: a fejen talaltad a szöget.

Mar folynak az elökeszületek az ocsmany imperialista suska elhamvasztasara.

Most eppen atszamolasa folyik, hogy tuggyuk mennyit kell elegetni.

(gyengebbek kedveert: mennyi gyufat vegyünk)

Előzmény: Ernesto Serra (388)
Ernesto Serra Creative Commons License 2000.11.23 0 0 388
elvtársaim, remélem a máglyára viszitek ezt a sok koszos imperalista pénzt, vagy már nem jó az erős kubai peso? Vagy ez az a pénz amit a kapitalista elnyomásban élőktől elraboltak?
Előzmény: Juergen Prochnow (387)
Juergen Prochnow Creative Commons License 2000.11.23 0 0 387
Mesterünk raba et. es a milliardok:

raba Creative Commons License 2000.11.23 0 0 386
Ki ette meg a bárány máját?

Mikor Krisztus urunk a földön járt, összetalálkozott egy szélhámossal Torgyán Józseffel. A szélhámos fölismerte ot és megszólította:
- Atyám, fölvennél a szolgálatodba?
- Ha akarod, fölveszlek, tarts velem!
Aztán elindultak együtt. Egy nagy legelon keresztül vitt az útjuk. Ahol a szélhámos valamilyen búzáról és 413 milliárdról beszélt, de Jézus csak értetlenkedve nézett rá.
Jézus megállt és rápillantott szolgájára:
- Jóska, én biza' ehetnék.
- Atyám, én sem vagyok jóllakva.
- Látod, ott egy hatalmas juhnyáj. Kérj Isten nevében a gazdájától egy kisbárányt, azt megsütjük és megesszük.
- Minek nézel te engem, koldusnak én miniszter vagyok? Eszem ágában sincs kéregetni.
- Jól van, akkor elmegyek én.
Jézus kapott egy kisbárányt, hozta örömmel.
- Testvérem, most menj el a legközelebbi faluba, kérjél a jó emberektol kenyeret és sót!
- Atyám, mondtam már, én miniszter vagyok és egy tapodtat sem megyek.
- Jól van, akkor elballagok én. Addig vágd le a bárányt, nyúzd meg, rakjál tüzet, hogy mire visszajövök, megsüthessük.
- No, látod atyám ez a nekem való munka. Nagyapám, apám is hentesek voltak. Ez már beszéd, ezt szívesen csinálom.
Azzal Jézus elment a faluba, Józsi meg egyedül maradt. Neki is látott a feladatnak: levágta, megnyúzta a bárányt, feldarabolta, rakott tüzet és a bárány máját megsütötte és jóíruen megette, mire Krisztus urunk visszatért.
- Látom testvérem, hogy jó munkát végeztél, de hol van a bárány mája?
- A báránynak mája? Soha nem hallottam, hogy a báránynak mája is volna.
- Testvérem, a báránynak is csak úgy van mája, mint minden más állatnak.
- Ennek a bárányna nem volt mája.
- Ne mondj ilyet, minden állatnak van mája.
- Nézd, atyám, apám, nagyapám is hentesek voltak, és sose hallottam tolük, hogy a báránynak mája is lett volna.
- Nézd, testvérem, ott jön két ember. A ruházatukról látom, hogy hentesek. Kérdezzük meg tolük!
Jézus megszólította oket:
- Ugye maguk hentesek?
- Igen, azok vagyunk.
- Jó emberek, mondják már, van-e a báránynak mája?
- Hogyne lenne, csakúgy, mint minden más állatnak.
- Hallod, testvér, mit mond a két mészáros?
- nem bánom, akármit tanúsítnanak, ennek a báránynak nem volt mája, mert a Független Kisgazdapárt Vidékfejlesztési Minisztériumában...
- Jól van, ha nem volt, nem volt! Vágott közbe Jézus.
Elindultak tovább.
Egy gazdag faluba értek be, ahol mindenki arról beszélt, hogy a földesúrnak az egyetlen lánya nagyon beteg. Az orvosok teljesen lemondtak a gyógyításáról, mivel nem tudtak mihez kezdeni vele.
Jézus elment a földesúrhoz, és elvállalta, hogy meggyógyítja a lányt, ha teljesítik minden kérését. Persze mindent vállaltak.
- Van a házatokban egy kemence. Azt futsétek be, hogy kívül is olyan tüzes legyen, mint belül. Ha végeztetek szóljatok nekem!
Olyan tüzet raktak a szolgák, hogy majd szétvetette a kemencét.
- Hozzátok be a beteg lányt, és hagyjatok magunkra - parancsolta Jézus.
Úgy is volt. Jézus aztán kihúzott a köntöse alól egy pallost, és a szolgájának nyújtotta.
- Testvérem, vágd el a lány nyakát!
- Anyám, minek nézel engem, gyilkosnak? Én jogdoktor vagyok, nem pedig orvos-doktor, vágd el, ha akarod!
Jézus egy suhintással elvágta a lány nyakát, aztán a testét és a fejét is bedobta a forró kemencébe. Mikor a test elégett, kivett Jézus egy kis hamut a szíve tájékáról, rálehelt és azt mondta:
- Kelj fel és járj!
A lány abban a minutában ott állt harmadfokú égési sérülésekkel. A szülok sírtak , Jézus Krisztusnak a gyógyításért járó pénzt lepasszolták, a lány negyednapra rá meghalt..
Azután tovább ballagott Jézus Krisztus a szolgával. Egy ideig csendben haladtak. A szolga szólalt meg eloször:
- Anyám, nem szolgálok tovább, úgy gondoltam. Megélek magam is. Add ki a béremet és járom a magam útját.
Jézus Krisztus megfelezte a pénzt, amit a gyógyításért kapott, aztán külön mentek tovább.
Telt-múlt az ido, sokat vándorolt a szolga faluról falura, míg egyszer a fülébe jutott a hír, hogy a végét járja a gazdag ember lánya. No, egybol fölvillant a szeme, gondolta, hogy jópénzért meggyógyítja a beteget. Jelentkezet a gazdag háznál, ahol a gazdag fut-fát ígért Jóskának, csak gyógyítsa meg a lányt.
O is megparancsolta - mint Jézustól hallotta -, hogy futsék be a kemencét, amennyire csak lehet. Mikor aztán eljött az ido, a szélhámos magával vitte a lányt a szobába. Kiküldött mindenkit a szobából, és elovette a pallosát, elvágta a lányá nyakát. A teste is, a fejet is bedobta a kemencébe. Mikor a test elégett, kikapart egy kis hamut, rálehelt:
- Kelj fel és járj!
De bizony semmi nem mozdult. Hej, megijedt a Józsi! Gyorsan kapart megint egy marék hamut, rálehelt.
- Kelj fel és járj! Kelj fel, te ebadta, mert különben engem felakasztanak! Semmi nem történt.
Próbálkozott harmadszor is, de hiába.
Kint türelmetlenül várakoztak rá, végül betörték az ajtót. A lányt sehol nem találták, de a véres pallost megkaparintották. ez elég volt, gyorsan halálra ítélték.
A falu piacán ácsolták az akasztófát. Már a nyakán volt a kötél, mikor megpillantotta Jézust.
- Hej, atyám, nyakamon a kötél, fölakasztanak, ha most nem segítesz!
Jézus odament, intett, hogy engedjék el a bunöst, o majd elvégzi helyette a gyógyítást. Együtt menteka szolgával a földesúrhoz. Jézus kivett egy marék hamut a kemencébol és rálehelt:
- Kelj föl és járj!
A lány ott termett harmadfokú égési sérülésekkel. Aztán együtt ment Jézus a szolgával, míg egy kis padhoz nem ért. Ott letelepedett, elkezdte számolni az aranyaket, három felé. A szolga csak nézte, nézte:
- Mit muvelsz, atyám, hiszen csak ketten vagyunk, te meg három felé osztod a pénzt.
- Igen három felé. Az egyik lesz a tiéd, amiért elvállaltad a gyógyítást. A másik lesz az enyém, mert meggyógyítottam a lányt. A harmadik rész azé lesz, aki megette a bárány máját.
Atyám, Isten engem úgy segéljen, én ettem meg a bárány máját, míg odajrtál kenyérért és sóért.
- No, ha te etted meg, akkor távozzál az örök tuzre!
És ott, mindenkinek a szeme láttára elvitték Józsit a munkásőrök!

raba elvtárs

Juergen Prochnow Creative Commons License 2000.11.22 0 0 385
Elvtarsak!

A tenyallas komolyra fordult.
Ezt az eletrajzot az ellenseg megtevesztesere nyelvrokonaink nyelven, finnül közlöm:

Saddam Hussein

-Syntynyt v.1937, irakilainen poliitikko, lakimies ja kenraali
-Sosialistisen Baath-puolueen jäsen

-Tuomittiin kuolemaan kenraali Kassemin murhayrityksestä vuonna 1959 ja pakeni Egyptiin

-Palasi Irakiin vallankumouksen jälkeen 1963, vangittiin salaliitosta A.S.Arefin kaatamiseksi 1964

-Esitti tärkeää osaa vuoden 1968 vallankumouksessa

-Vallankumous neuvoston puheenjohtaja 1969-79

-Puheenjohtaja vuodesta 1979

-Presidentti vuodesta 1979

pampalini_ Creative Commons License 2000.11.22 0 0 384
Raba, bazzeg, faszak sz uj kepek, de mailban is elkuldhetted volna.....

No mindegy, ezuton is uzenek, hogylegalabb egy kibaszott sms-t kuldhetnel, hogy mi a fasz van veled.....

Nem kedden mutottek, ugy veletlenul????

Előzmény: Juergen Prochnow (383)
Juergen Prochnow Creative Commons License 2000.11.22 0 0 383
Legujabb POLJOT oram:

Nagy Oktober Creative Commons License 2000.11.22 0 0 382
Raba Elvtars, nekem a Te hosi portred perspektivaja tetszik a legjobban - Fidel + Che le vannak szarva.
PARTKASSZA, bocsanat: PARTFEGYELEM!!!
Előzmény: raba (381)
raba Creative Commons License 2000.11.21 0 0 381
Nagy Oktober: engem a 358-as képen láthatsz, a többi képen cubai barátaink, de hogy mi a nevük passz!

Ernesto Serra: a pénzt köszönöm, itt van mán!

raba elvtárs

raba Creative Commons License 2000.11.21 0 0 380
Itt egy kép magamról, ahogy éppen a zsírosbödönből szemezgetek:

raba elvtárs

raba Creative Commons License 2000.11.21 0 0 379
Laci bácsi a hhelyőrség parancsnoka/Mátraszentistván/:

raba elvtárs

Ernesto Serra Creative Commons License 2000.11.21 0 0 378
Raba elvtárs!

átutaltam 3 pesot a számládra

tudom, hogy a forradalom győzelmét szem előtt tartva, hasznos dolgokra költöd.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!