mennyire szaraz az auchannal az osszes lo es szarvas kolbi csont szaraz igaz be-aztathatod tejbe es akkor megpuhul ugyhogy en mindig megnyomom papiron kereszrul nincs kedvem krokodil fogakat tenni a szamba
mivel latszolag ugyanaz ezer froncsi utan 100 froncsit ad vissza de lehet hogy a penztaros holgyikek trukkoznek mert amikor mondjuk te bevaltod o erlveszi az ELORE NYOMOTT kupont es elteszi ezt aztan oda adhatja mondjuk nekem de ugye az a kupon egyszer mar lejart amikor bevaltottak GO FIGURE
roviden auchan es CBA ha 5 ezer felett akkor 500 ha 10 ezer felett akkor 1000 nagyon kemeny HUf - ot kapsz vissza a BLOKKODON amit akar azonnal de 5 -6 napon belul kell levasarolnod a tesco kuponozik es a RENDSZERUK ertsd az informatikusok trukkoznek a bevaltasuknal ISTEN BIZONY
wc papirban sokkal olcsobb kinai a magyar wc papir mint a CBA - ban tesek egy kicsit kimozdulni ha nincs idotok menjetek nyugdijba es LESZ LESZ meg szolo lagy kenyerrel
Majd ismertette, hogy az áram 250 százalékkal, a sörmaláta 70 százalékkal drágult, a raklapokért pedig 150 százalékkal kell többet fizetni, mint tavaly.
Ilyet még soha nem láttunk
– mondta a szakember a sörkerti szezon nyitására időzített összeállítás szerint, hozzátéve, hogy az óriási költségnyomás miatt év végéig
AKÁR 30 SZÁZALÉKKAL EMELKEDHET A SÖR ÁRA.
A SZÁMÍTÁSOK SZERINT EGY SOR MÁS, ALAPVETŐNEK SZÁMÍTÓ ÉLELMISZER ÁRA IS JELENTŐSEN EMELKEDHET AZ IDÉN
A tej 25 százalékkal drágulhat, a családokban gyakran asztalra kerülő tésztához használt konzervparadicsom ára pedig az olaszországi alapanyaghiány miatt máris nagymértékben, az év eleje óta 18 százalékkal emelkedett.
A sütemények valóban nagyot drágultak, de azt talán nem is csak egy éve kezdődött, ma meg hát ott talán jelentősebb tétel a bérköltség, ami nagyot nőtt.
Ugyanakkor a sajtokat én meglepően olcsónak találom, inkább a szalámi és az igényesebb húskészítmények azok, amiket én jelentősen drágábbnak tapasztalok.
Elkészült a jogászi mestermunka, a koronavírus elleni védekezésből vezetik le a felhatalmazást „a piaci rendellenességek káros hatásainak megelőzése érdekében” az árstopra: