Nincs benne leesve a bliszterben? Ha nincs akkor valami fekete műanyaglemezből könnyen kivághatod. Nem tudom a trabin van-e, ha igen van egy bontásra ítélt arról tudok küldeni egy párat.
Hát, még annyi, hogy van egy eleje is, amit felülről be lehet csúsztatni, így védi a portól a modelleket. De én azt nem tettem fel, mert amúgy is egy üveges szekrényben van az egész.
Ha tud valaki eladó Trabantot /retróautósat természetesen) arra vevő lennék! Keresek Barkas (igazi Barkas) alvázról képet vagy rajzot, ha van valakinek, az küldje el nekem legyenszíves!
Én is nagyon vártam a küldemény, meg is kaptam az elmaradt 2. számot. Nagy nehezen összeraktam a vitrint és háááát elég gyenge. Szebben mutatnak a modellek egy sima polcra kirakva. De jobbat nem is vártam.:D
Ma megjött a postán a küldemény. Kiváncsi leszek milyen az a vitrin. Majd talán holnap összerakom. Amúgy elég súlyosnak tűnik a doboza. Az egész postai küldemény meg kb kétszer akkora dobozban jött, mint a vitrin doboza és a két újság együttvéve... :o)
Általában nem kapni sehol, néha van kereskedelembe. De a gyártótól beszerezhető. cím:1135 Bp. Országbíró u 65. Cégnevet nem írhatok mert az reklám lenne.