Ezt a Wartburgot több tucat erdeti Wartburg sérülései és kopásai tanulmányozása után készítettem, tehát minen egyes elhasználódási nyom fellelhető a való életben is. :) Na meg ugye nekem is hasonló (csak szebb) Wartburgom van, szóval tapasztaltam egyet s mást :D
A Zaporozsec megrendelésre készült és azért ilyen a színe, rendszáma és a felszereltsége. Az eredetijén ilyen volt minden.
Ja ha megnézed a hozzászólásaimat, melyeket az autómodell című topikba írtam, ott van több kép és hosszas leírás is a kis modellekről.
Szia! Melyikről? A Wartburgról, a Zaporozsecről, vagy a Ladáról (ami itt nem szerepelt)? Amúgy a te Wartburgjaid is csodaszépek, cserébe én róluk kérnék nagy képet az ímélcímemre. :D Jó lenne háttérnek. :) A púpos nagy kedvencem lett ugyanis, olyan szépre sikerült.
Nagyon tetszik a szakadt Wartburg! Még annyi volt ezekkel az agyonhasznált kombi Wareszokkal régen, hogy a C oszlopnál a csomagtartó hátrafelé megroggyant, ha sokat fuvaroztak vele. Bár ezt elég nehéz lenne kivitelezni a modellen. Nagyon tetszik az olajkifolyás is a tanknyílás alatt! :o) A Záporra látom került visszapillantó meg antenna is. Amúgy a Zápor kis kerek krómozott visszapillantója a csomagtartó tető közepe táján volt a sárvédő elem tetejére fogatva.
Nekem vitrinben tök mindegy a strapabírósága, ha egy minichamps-ot leejtek az is atomjaira hullik a szovjetekről nem is beszélve. Ár-érték arányban ez a legjobb ráadásul más nem kínál ilyen sok keleti modellt.