Keresés

Részletes keresés

Poc2 Creative Commons License 2013.03.29 0 0 7113

Szerintetek ez a bácsi komolyan gondoolja az eladást?

http://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/Robi_kapa_8_LE_8962346.htm

Vagy csak én vagyok eltájolva az árakkal?

pannonia p10 Creative Commons License 2013.03.29 0 0 7112
ÜDv
ha ezeknek megfelel a barkácsilt kistraktorom akk hajthatom közuton?
Előzmény: Gokartos (7105)
Friendship! Creative Commons License 2013.03.29 0 0 7111
Dutrás-pisti Creative Commons License 2013.03.29 0 0 7110

T-25-nek üzenem,hogy a rendör miért nem csak elöször egy figyelmeztetésell igazolt?Miért kell egyszere lerohani az  embert.Nem tudom ki hogy van ezzel a kérdéssel,de én nem hordok magammal paragrafust.Mai világban naponta változtatják a szabályokat.Arról nem is beszélve hogy az országba horják be a különböző kistraktorokat,azokra milyen szabályok vonatkoznak.A rendőrnek nem az a dolga hogy segitsen a magyar embernek?Nem úgy születünk hogy tudnunk kell mindent!Szerintem az lett volna a rendőri eljárás,hogy urak ez nem szabályos kérem ne közlekedjen ezzel a jármüvel.És akkor talán hazatolásall megusztad volna.Legközelebb akkor már tényleg bünti.Ez a szerény véleményem.Köszönettel:István

atapata Creative Commons License 2013.03.28 0 0 7109

Ennyit a Robi 55 ös tank is megér ami rajta van.

Előzmény: Tilla 793 (7077)
Gokartos Creative Commons License 2013.03.28 0 0 7108
Munkagép fogalma:a közúti forgalomban időszakosan résztvevő,olyan önjáró vagy vontatott gép,amely nem szállítás vagy vontatás,hanem egyéb munkavégzés céljából készült!
kavicsos64 Creative Commons License 2013.03.28 0 0 7107

Helló! Csak aszt nem tudom minek ez az eu ha nincs egységes jogszabály. Más tagállamban a potkocsin 5-tonnáig még rendszám sincs, házilag épitik öket ,itt meg mán a biciklire is minden szar kell, hogy a külföldi halálra röhögi magát itt náunk.

Előzmény: T25 (7093)
caterpillar20 Creative Commons License 2013.03.28 0 0 7106

Akkor már nem bánom, hogy 4 kerekűt csináltam :S. Tökmindegy, panncsi blokkos akkor nem mehet közúton, ha 16 lovas...  Bajos ez akárhogyis nézzük, sok háztáji gép van köztük a nagyfater 800 ccm-es diesel masinálja is .....

Gokartos Creative Commons License 2013.03.28 0 0 7105
Itt van egy kicsit részletesebb leírás a Kerti trakiról és a rá vonatkozó jogszabályokról! Érdemes elolvasni! http://veteran.forum.hu/jarmuvek-elso-ismetelt-forgalomba-helyezese-32/pannonia-motoros-kis-traktor-2359/index4.html
józsika1986 Creative Commons License 2013.03.28 0 0 7104

most olvastam vissza...

először is örülök ,hogy valamelest tudtam segíteni :)

no ott kezdődik a jutubos feltöltés ,hogy regisztrálni kell ingyenes! aztán onnastol tudsz "szavazni" ,feltölteni,hozzászólni a videókhoz stb...

Előzmény: tibike93 (7019)
Gokartos Creative Commons License 2013.03.28 0 0 7103
Véleményem szerint az a legtisztább ha bemegy az ember ha van lehetőség rá a közlekedés felügyeletre vagy a helyi rendőrségre és ott egy ebben jártas emberrel beszél,mert ezek az utcára kivezényelt lóti futik nincsennek tisztába nagyon sok dologgal!
Jonah Hex Creative Commons License 2013.03.28 0 0 7102

Ilyet nekem is mondott egy határ őr ismerös,hogy a kollegája egy este fogott több szabalysértött de másnap nem volt annyi és követelték rajta hogy miért nincs meg ugyannyi fogás minden nap,na de az egyenruha sok mindenre képes aki volt katona tudja.

Előzmény: eiquaz (7099)
Gokartos Creative Commons License 2013.03.28 0 0 7101
A lovaskocsira ki köt biztosítást???Hány lovaskocsis esetet látni a Tv-ben hogy elszabadultak a lovak ës össze törték az autót!Mindeggy én elhiszem hogy megbüntettek,meg hiába mondtál dolgokat ,sajnos úgyis mindíg a rendőrnek van igaza!Hálistennek engem még nem büntettek meg pedig már jópár ezer Km-t megtettem közúton rotációs kapával,meg a pannonia trakival éjszaka,nappal,belvárosba,lakott területen kívül,belül,33számú főúton és még megsem állítottak!
Előzmény: T25 (7086)
Jonah Hex Creative Commons License 2013.03.28 0 0 7100

Most már király lesz tavaly vigan szaladgáltam a hoda rotával most meg lassan kész a gép és erre ez van jogsim sincs pluszba a rotához nem is gondoltam hogy kell.Igy a falu másik végén lévö kertemben nem tudom hogy fogok termelni.

eiquaz Creative Commons License 2013.03.28 0 0 7099

A cégnél vagy 10 éve  melegedni bejött a közeg és fanyarú képpel mondta, hogy mennije kell mert x dbszor ezernek lennie kell.  Ő mondta nem én találtam ki!

Előzmény: Jonah Hex (7097)
eiquaz Creative Commons License 2013.03.28 0 0 7098

Marad az oldalkocsis motorkerékpár esetleg a TRÁJK(trike) utánfutóval!

Előzmény: T25 (7085)
Jonah Hex Creative Commons License 2013.03.28 0 0 7097

Ezzel egyet értek ha akar ugyis meg büntet.ano a haverral mentünk ellenörzött a jard a haver meg mondja neki hogy mindenrendbe van  a válasz ha akarom megbüntetem mert koszos a kocsi.

Előzmény: Gokartos (7096)
Gokartos Creative Commons License 2013.03.28 0 0 7096
Ez megintcsak olyan dolog,hogyha akar úgyis megbüntet valamiért!Én 10évig Simsonoztam egy áĺtalam átalakított 70ccm is 4sebességes Simóval aminek a vége 90km/h volt alattam 2személy alatt pedig 85Km/h!Egyszemélyes üvegszálas ülés volt rajta,fölfelé megtört üléscsővel,lerövidített első hátsó sárvédő...stb!Soha nem szóltak a rendörök,kivéve egy köcsög vizirendőrt aki rámszállt,ës megakart büntetni csak sose jött össze neki!Jártam Motoros találkozókra is és rengeteg Simós sráccal megismerkedtem!Voltak olyan emberek akiket szó szerint hüjeségek miatt büntettek meg!Egyik barátomat megállították közúti ellenörzésen és abba kötött bele a köcsög hogy lötyög neki a fék meg a kuplungkar föl-le irányba!karonként 2000-2000Ft!A másikat meg azért mert P21es karbi meg légszűrő volt rajta azt mondta neki a zseka hogy illegális motor átalakítás!
Előzmény: Gokartos (7084)
tibike93 Creative Commons License 2013.03.28 0 0 7095

motort selehet tolni ajárdán mert ahoz is jogsi kell elv.. meg akézi kocsihoz is ha huzod asziszem!

Jonah Hex Creative Commons License 2013.03.28 0 0 7094

Lassan már akkor a kézi kis szekérre meg a furikra is kötelezö kell mert ha tolom és félrenézek neki mehetek valamilyen extra kocsinak.

Előzmény: T25 (7091)
T25 Creative Commons License 2013.03.28 0 0 7093

most szedek össze pár ilyen törvényes baromságot majd be illesztem ide én már eléggé felhuztam magam!

Előzmény: Jonah Hex (7090)
T25 Creative Commons License 2013.03.28 0 0 7092

na erröl van szó!!!!!!!!! meg tudjátok sok uj autót kaptak!!!!! valakinek ki kell fizetni az árát!!!!

Előzmény: Jonah Hex (7090)
T25 Creative Commons License 2013.03.28 0 0 7091

ja ja  csak ot kötelezö van és az fizet. de ha neked nincs kötelezöd és a rendőr nem tudja mi is az amivel neki menntél................. mert hát mivel is mentél neki? valami kerti géppel!!!!!!!!! de ilyenre nincs semmi a paragrafusok közt! és akkor nem kötelezö rá bizti meg coscó és akkor akinek megcsikartad az autóját PEDIG MÁR LEHET HOGY 5 ÉVE MEG VOLT CSIKARVA nem fog fizetni senki. mert te nem vagy felelőségre vonható.

Előzmény: tibike93 (7087)
Jonah Hex Creative Commons License 2013.03.28 0 0 7090

Sajnos egy undoritó országba születtünk ahol akinek az lenne a feladata hogy védjen bennünket inkább büntet,föleg a becsületes dolgozót mert az ki fizeti (de az én véleményem az ilyen rendörökröl akik a rendes melóst büntetik mind uralkodni vágyó jelemtelen).A jogszabályokat mindig ugy alkotják hogy ezer féle képpen lehessen értelmezni.Most már sinen leszünk még a gyári robival sem pótkocsizhatunk.Ezért kellet még több zsaru hogy több legyen a bünözés meg a büntetés,mert több zsaru több éhes száj.Na meg hátra van még a kerékpár is egy két év és müszaki meg jogsi kell rá.

tibike93 Creative Commons License 2013.03.28 0 0 7089

elég idege svagyok már most h ezt leirtad h megfogtak:S!!!ezér tépitetem nyugidt szivel a gépet!!!h legyen mivel vinni a nehéz dolgokat!!!2 ló erös robi nem birja el amit én cipekedek

T25 Creative Commons License 2013.03.28 0 0 7088

próbáld ki hogy rámész egy ilyen oldalra ahol leirják mi minősül munkagápnek meg mi kerti traktornak stb. és ahogy olvasod mindig beszúr egy másik paragrafust rögtön azt jelöldki és keress rá az már megint mást ir de ot megint lesz egy másik utalás azt megint keresdd meg. és igy tovább én már legaláb 15 paragraffus bekezdás pontját olvastam és hallod a hajam az égnek áll! megéri kicsit olvasgatni. ha idegesiteni akarod magadat.

tibike93 Creative Commons License 2013.03.28 0 0 7087

he he ugyan ugy neki mehetek egy gyári géppel is akár!!!elszáll valami nem tudok megállni és ennyi!!!

T25 Creative Commons License 2013.03.28 0 0 7086

na ezt mondtam éni nekik de erre csak az volt a válasz hogy ha neki megyek a luxus mercinek akkor a kárt hogyan fizetem ki biztositó nélkül? én meg azt mondtam az legyen az én gondom. szerintem ezért lett 10 ből 30 ezer.

T25 Creative Commons License 2013.03.28 0 0 7085

na akkor gondoljátok hogy én mennyire egyet értek vele??? egyébként most böngészem a paragrafusokat és tényleg igy van hogy az egyik törvény üti a másikat. pl ha nem átételes a kormányzása ( tehát kecskeszarv kormányos) akkor nem köteles semmi féle vizsgáztatásra. de pár oldallal aréb meg tényleg ott van hogy 5 lóerő feleti beépitett motoros gépami személy és vagy teher szállitásra alkalma az gépjármünek minősül tehát munkagáp, esetleg lassújármü.  és még nyugodtan lehet nézelődni mert tömegivel vannak róla paragrafusok. egy hete a trabi motoros négykerekü gépemmel hordtam hazafelé a fát vagy ötöt fordultam és ebböl négyszer találkoztam fakabátokkal azt se mondták fapapucs!

Előzmény: tibike93 (7083)
Gokartos Creative Commons License 2013.03.28 0 0 7084
A kressz szerint már jó pár éve külön kategóriába sorolják a nem beépített kormányművekistraktorokat!Ezt a rendőröknek is tudni kellene,hogy Kerti Traktornak minősül a kressz szerint,jelzése K !!!!Fogalma:Az egytengelyes motoros részből és hozzákapcsolt egytengelyes pótkocsiból álló,a közúti közlekedésben egy egységként résztvevő és 15Km/h sebességnél gyorsabban haladni nem képes lassú jármű!!!! http://www.gl-sprint.hu/?kategria-magyarzatok.html
Előzmény: Gokartos (7082)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!