Keresés

Részletes keresés

Pomona Creative Commons License 2002.05.16 0 0 29
Elsődlegesen a darkot és a gothic zenét szeretem.
A csütörtök jól hangzik, legalábbis jobban, mint a vasárnap.
Előzmény: Nephilim (28)
Nephilim Creative Commons License 2002.05.16 0 0 28
OK, úgy lesz. :-)
A június tuti, a csütörtöki nap egyre inkább, és vagy az elején, vagy a végén lesz. A vizsgaidőszak miatt kérdéses, mikor pontosan.
Te melyik stílust szeretnéd hallani?
Előzmény: Pomona (27)
Pomona Creative Commons License 2002.05.15 0 0 27
Szia Nephilim!
Megtaláltam, itt vagyok, minden oké! :)
Azért örülök, hogy nem vagyok egyedül a koncertes rEvol bulikkal kapcsolatos véleményemmel. Képtelen vagyok órákig iparit hallgatni. :(
Akkor csak szervezd a következőt, mert én is lemennék.
Előzmény: Nephilim (26)
Nephilim Creative Commons License 2002.05.14 0 0 26
Hát, B3 most egy darabig nem lesz. Társaság igen, sőt, ha sokan szeretnék, becsúszik egy-két DM is. :-) Igaz, most is volt...
Előzmény: Fineas (25)
Fineas Creative Commons License 2002.05.14 0 0 25
Sziasztok!

Nekem tetszett amin eddig ott voltam, bár a B3 koncertek túl minimálok nekem és ez egy kicsit elvette a kedvemet, de a társaság meg egyéb más miatt bejött. Most sajnos nem mentem, mert egy lusta disznó vagyok aki 11-kor már csicsikált vasárnap este, mert olyan fáradt volt. Legközelebb, viszont mennék. Ja és a csütörtök valszeg tényleg jobb lenne.

Nephilim Creative Commons License 2002.05.14 0 0 24
Akkor mégiscsak érdemes lesz lejönnöd! Közben eszembe jutott, hogy volt Dive is meg Funker Vogt. És lett volna még Vomito Negro, Absolute Body Control, Assemblage 23, meg egy halom minden. A www.tar.hu/revolution lapon van egy régi playlist, kb. azok + egy halom új, amit fel kéne pakolnom! :-)

Valah: Köszi! Bár most a táncolósdi SK-ra jutott főleg.

Előzmény: Skywalker. (22)
valahanynevanaptarban Creative Commons License 2002.05.13 0 0 23
Hát, ez tiszta jó. No, legközelebb pihntebben megyek oda, mert most azt hiszem jól lemaradtam a lénegről.
(dm szerintem sem kell! :-))
Sk, neph, szerintem jók voltatok, különösen, amikor a ketrecből is előbújtatok résztvenni a táncmulatságban!
Skywalker. Creative Commons License 2002.05.13 0 0 22
Klinik és Skinny, na ez már jól hangzik!
Valahogy a sok NIN és Ministry féle trashtechno cuccokat nemigen kedvelem az ilyen helyeken. Én már csak ilyen régivágású vagyok. :-)))

Ja, és az ilyen helyeken a dM-nak sincs helye szvsz..

Na majd lenézek eccer...

Előzmény: Nephilim (20)
serial killer Creative Commons License 2002.05.13 0 0 21
:-))))
Megkaptad a mailem,mert szarakodott a lotus és hülyeségeket írt ki?
Előzmény: Nephilim (20)
Nephilim Creative Commons License 2002.05.13 0 0 20
...meg vót még DAF, Klinik, Numb, Dildos, Skinny Puppy. Másra nem emlékszem, de biztos volt.
Előzmény: serial killer (16)
Nephilim Creative Commons License 2002.05.13 0 0 19
Mindig olyan zene van, amire igény mutatkozik (amire táncolnak a népek). Pl. én most is készültem Apoptygma-val, Covenanttal, Ivory Frequecy-vel, meg egyéb elektronikusabb dolgokkal is (sőt még DM-mel is), csakhát a közönség mást kívánt... De attól még ezek is mindig ott vannak, és ha van rá mozgás, akkor ezek is játszanak.

Sky: te mire gondoltál?
mlc: Welcome! Gyere legközelebb! Kb. június elején kellene a következőt összehozni.

Előzmény: Skywalker. (17)
serial killer Creative Commons License 2002.05.13 0 0 18
Jójó, de most azér volt ilyen a kínálat, mert nem jöttek le az industrial arcok és szinte csak gótkedvelők voltak így az ő kedvükben történt a dolog. De természetesen Nephilim szép kis industrial gyűjteménnyel rendelkezik, amit ha megfelelő számú ember hallgat szívesen nyilván propagálna. Egyébként volt még más industrial is én most csak ezeket emeltem ki, mert hirtelen nem jutott eszembe. Egyébként a kisterembe lévő zenei kínálat nagy része biztos megtalálható volt hanghordozón, de mivel nem volt rá igény mert alig jöttek ehhez való emberek így nem ment.
Előzmény: Skywalker. (17)
Skywalker. Creative Commons License 2002.05.13 0 0 17
Naja, ettől tartottam....
Ezek nekem annyira nagyon pont nem...
Jobb szeretem a "villanyosabb" dolgokat.
:-(
Előzmény: serial killer (16)
serial killer Creative Commons License 2002.05.13 0 0 16
Leírom kb. mik voltak:
Wumpscut, VNV, Laibach,Ministry,NIN, Front242, Nitzer Ebb, Manson, Rammstein, Type O, Fields of the N., Cure, Sisters, Corvus C., Engelstaub, Deine Lakaien, Siouxsie,NMA, Mission, Therion, Theatre of Tragedy, Tiamat, és még egy csomó minden ami most nem jut így eszembe
Előzmény: yuntem (15)
yuntem Creative Commons License 2002.05.13 0 0 15

A stílusirányzatok megnevezésével mindig bajban vagyok... Milyen együttesek zenéit nyomatjátok? Marilyn Mansont pl. asszem indusztriálisnak nevezik, őt szeretem, úgyhogy ha ilyesmiről van szó, akkor engem is érdekel.
serial killer Creative Commons License 2002.05.13 0 0 14
Szerintem még egy misét megérne:-))

Mlc: majd szerintem úgy is értesülsz róla ha lesz ilyen buli mindenképpen!:-)

Legközelebb nézzetek le ha tudtok.

Előzmény: Skywalker. (12)
mlc Creative Commons License 2002.05.13 0 0 13
Köszi az infót. Egyre jobban hangzik.
A Rocktogont ismerem, jó hely. A dark bejön, az ipari is, bár abból alig ismerek valamit. Itt az ideje az ismerkedésnek. :-)
Most majd figyelek, mikor lesz a következő.
Előzmény: serial killer (9)
Skywalker. Creative Commons License 2002.05.13 0 0 12
Naja, lehet eccer még lenézek.
Előzmény: serial killer (11)
serial killer Creative Commons License 2002.05.13 0 0 11
Hi..semmi vész, ez is kritika...
De az teljesen más volt, mert akkor koncert is volt, meg ilyenek...
És szerintem ha eccer valami nem jön be, nem szabad elsőre ítélni, mert lehet, hogy legközelebb már jó lesz. Sok függ az ember pillanatnyi hangulatától, az épp aznapi fellépőktől, vagy a Dj. hangulatától.Az még nem biztos, hogy mindig szarul sülnek el a dolgok.
Nekem a múltkori is teccet...
Előzmény: Skywalker. (10)
Skywalker. Creative Commons License 2002.05.13 0 0 10
Én is voltam pár hónapja.
Nekem nem tetszett.
Én nem éreztem jól magam.

:-(

(bocs)

serial killer Creative Commons License 2002.05.13 0 0 9
Szia! A Revolution-t Nephilim szokta szervezni és ő is szolgáltatja a zenét. Ez a Rocktogonban van és meghatározatlan időközönként. A beugró 499...a pia nem olyan vészes. Hangulatos kis hely, sötét, labirintus, meg minden. A zenék, hát..industrial és dark zene.
Előzmény: mlc (7)
serial killer Creative Commons License 2002.05.13 0 0 8
Üdvözletem a lelkes indexes bagázsnak!
Ti voltatok a jók, mert ti csináltátok meg a hangulatot nekünk, hogy érdemes legyen a kedvetekbe járni, mert öröm volt nézni ahogy táncolt a banda!!!:-))))

Jólvan ha ez a kívánság a csütörtök sokkal jobban hangzik és lehet, hogy jobb is...!
Mégeccer köszönet mindenkinek aki eljött, hiába, vannak olyan nyugdíjasok, akik mégsenem azok,merthát mégiscsak tudnak mulatni ha kell!
:-))))

JÓK VOLTATOK MIND!!!!!!!!!!!:-)

mlc Creative Commons License 2002.05.13 0 0 7
Írna valaki infót erről a helyről? Mert a cím alapján nagyon ígéretesnek néz ki. Hol van? Milyen muzsikáknak lehet örülni? Árak?
Köszi.
lusti Creative Commons License 2002.05.13 0 0 6
Jóvót a tegnapi. Mostmár kezdek magamhoz térni. A csütörtököt én is támogatnám...

Üdv
lusti

valahanynevanaptarban Creative Commons License 2002.05.13 0 0 5
Hát osztán meddig tartott a mulatság?
A csütörtök végülis nem rossz időpont. Amikor már jó ittasak vagyunk a barátokkal majd jól lenézünk oda tekéből, hogy emeljük az elkövetkezendő rendezvének fénypontját.
Nephilim Creative Commons License 2002.05.13 0 0 4
Hááát, lehet. Pont ezen gondolkoztunk SK-val is, hazafelé. Eccer kipróbálhatjuk...
Előzmény: kriszta101 (1)
kriszta101 Creative Commons License 2002.05.13 0 0 3
És tovább is maradnának... khm.... még a nyugdíjasok is!
Előzmény: kriszta101 (1)
Nephilim Creative Commons License 2002.05.13 0 0 2
Ilyen, sőt, egyre jobb lesz! ;-) Ijjen sztárvendég-DJ-kkel, mint Serial Killer csak jó lehet! :-)
Előzmény: valahanynevanaptarban (0)
kriszta101 Creative Commons License 2002.05.13 0 0 1
Jó ez, jó ez! Az viszont nem jó, hogy vasárnap van, nem lehetne inkább csütörtökön? Szerintem többen lennénk!
valahanynevanaptarban Creative Commons License 2002.05.13 0 0 0
Hát, kérem tixtelettel, én tegnap megnéztem a tutit. Ha, az összes party ilyen, akkor azt hiszem megyek még, mert az jó. :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!