Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

SUPER AGyURI Creative Commons License 2010.04.01 0 0 656

Ezért akár még a 2500-at is megadnám :)

Előzmény: SUPER AGyURI (655)
SUPER AGyURI Creative Commons License 2010.04.01 0 0 655
Nálam a Carabinieri sorozat a nyerő. (Sajnos egy sincs meg belőle, de mindig nyálcsurizva nézegetem.)
Előzmény: charlie b (546)
Hejpe Creative Commons License 2010.03.31 0 0 654
Sziasztok!
Íme a legkisebb Trabantom. Nem egy túl szép kidolgozás, de ennél kisebb Trabit még nem láttam. Amúgy egy tömb ólom az egész. Lefényképeztem A retroautós Trabival is, hogy lássátok a méretét. Kb olyan hosszú, mint a retroautós Trabi ajtaja.

szociauto Creative Commons License 2010.03.31 0 0 653
Sziasztok! CCCP szériás IST modellek eladóak, a kiadásuknak megfelelő ütemben. Most a híres Chaika érkezik hozzám. Érdeklődni emailben + további modellek itt:
https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dHh6Zmg4N3IzUXN3Vy1Pck5vSFlLLUE6MA

Hot Wheels Creative Commons License 2010.03.31 0 0 652
szép a Dacia!!
Flakvierling Creative Commons License 2010.03.31 0 0 651
Hát ezt nevezik igénytelenségnek.
Előzmény: RUSSIANBOY (648)
charlie b Creative Commons License 2010.03.31 0 0 650

Ezek a verdák sokat bírtak.

Régen piaci napokon hány ilyen megpakolt Dakót láttam a városban. Hol krumplival, hol ágyneműkkel voltak telerakva, de emlékszem olyanra is, hogy egy kis boci volt a hátsó ülésen.

Nekünk is volt egy homokszínű TLX-es Daciank, elvitt az mindenhová, sosem hagyott cserben.

Előzmény: RUSSIANBOY (648)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.31 0 0 649
Szépen kivitelezett model de ha jól megnézitek akkor a C oszlop 1300-as é!!Az 1310-es nél már az esőelcezető csatorna a hátsó szélvédő üvegig ér és a szellöző rács kicsi téglalap alakú nem pedig ez a hosszú.
Előzmény: RUSSIANBOY (644)
RUSSIANBOY Creative Commons License 2010.03.31 0 0 648

Vajon az utolso képen láthato "tulpakolt" alváza szikrázott is mikor ment vele?Ugyanis itt éppen egy lámpánál áll:D:D

Komolyan nem értem az ilyen embereket inkább rogyásig megpakolják mint hogy esetleg forduljanak mégegyszer.Oké a benzin ott is benzin bár lehet hogy nem olyan drága mint nálunk de akkor is.Ott fullig megrakja ilyen esetben lehet hogy - sőt talán biztos - megadja magát az auto és akkor utána mivel viszi a cuccokat?:):)

Előzmény: =D Doma (646)
Flakvierling Creative Commons License 2010.03.31 0 0 647
Hát jó kis dákók. De szerintem ezek itt nagyrészt különféle fakulási stádiumban vannak. Ráadásul az utolsó egy HDR-kép, azaz digitálisan átalakított, színtorzított szóval nem a legmegfelelőbb az ilyen szín-bemutatásra. Azt az utolsó képet le is mentem, mert még hasznos lehet ha úgy döntenék, átalakítok egy Retróautós dácsiát. :D De egyszerűbben is meg lehet csinálni az egészet. Az ember leönti kromofággal, aztán egy hónapra sós vízbe teszi és olyan rozsdás lesz, mint egy valódi Dacia. ezután már csak 3-4 festékréteget kell kókány módra felhordani, mint a jó nepperek. Kész is a reality-Dacia. :D
Előzmény: =D Doma (646)
=D Doma Creative Commons License 2010.03.30 0 0 646

Úgylátom többféle kék volt.. és ezek csak a tűrkízkéknek mondható árnyalatok.. Az első elég gyanús.. Szerintem nem olyan rossz az a szín!

Az utsót Flaki figyelmébe ajánlanám! :D

(a negyedik pedig HDR, kicsit csalóka)

Előzmény: Tarjáni (645)
Tarjáni Creative Commons License 2010.03.30 0 0 645

Üdv,

Nekem is megvan a Dacia.
Kicsit nyomott, kicsit féloldalas ...... legalább korhű: "szépséghibás".
Ez az egy volt, vagy 10kiló újság alól szedték elő, nem csodálom, hogy féloldalas lett :-(((

A színnel nem nyúltak mellé?
Én nem emlékszem ilyen türkiz-színűre!
(Ami azt illeti olyan színű Barkas-ra se, mint ami a következő lesz).

Üdv: Tarjáni

RUSSIANBOY Creative Commons License 2010.03.30 0 0 644

Kókuszos Sütemény Mindenkinek!!!!

Na szerintem az eddigi legjobb járgány érkezett ma el a Retróautok ujsággal.Tény hogy a Lada is meghatározo volt mivel olcson adták és a magyar embernek szinte az volt az ideálja és a trabi meg a wartburg kombi és a wartbi és a kispolák is szép volt de szerintem - számomra - ez az egyik legszebb legjobban sikerült darab (idáig).

Leirás és vélemény hamarosan az OLDALAMON.

BenzinCSŐ.

=D Doma Creative Commons License 2010.03.30 0 0 643

tirisztor22 Creative Commons License 2010.03.29 0 0 642
Én biztos nem felejtem mert előfizettem és postán küldik :)))))
RUSSIANBOY Creative Commons License 2010.03.29 0 0 641
Khmm....Holnap Retró Dacia nem elfelejteni:):):):):):):):):)
TL-54-01 Creative Commons License 2010.03.28 0 0 640
Igen, ezt már fújtam, mert megérte sprayt venni, fújok vele mást is. (1959-es Chevrolet El Camino készül 1/25-ös méretben AMT/ERTL gyártmány)
Előzmény: Flakvierling (638)
Flakvierling Creative Commons License 2010.03.28 0 0 639
Van egy ilyen, fullos belsővel, készülget, már csak össze kellene rakni.
Előzmény: RUSSIANBOY (636)
Flakvierling Creative Commons License 2010.03.28 0 0 638
Gyönyörűű!!!! Gondolom ez már spray-vel készült, ugye? :) nekem is van hasonlóm, csak az piros, tehár nem lett átfestve. Majd rakok fel képet róla.
Előzmény: TL-54-01 (637)
TL-54-01 Creative Commons License 2010.03.27 0 0 637
Hogy a topic címére válaszoljak: Igen megéri, mert nagyon jól lehet őket alakítani.
Pl. ez a fehér Zsiga ma készült el:

RUSSIANBOY Creative Commons License 2010.03.27 0 0 636

Én arra gondoltam - bár lehet hogy ez már neked is eszedbe jutott - hogy a Nivábol csinálnál egy fehéret vagy egy barnát és a kerekeknél pedig sárfelverődés lenne:):)Fehéren nagyon jol mutat a barnán pedig valamivel sötétebb árnyalat lenne.......

Előzmény: Flakvierling (629)
=D Doma Creative Commons License 2010.03.27 0 0 635

Felhagyott épületek ezer és egy helyen vannak.. Voltam én is elhagyott ex szovjet bázison.. Ott hangárok is voltak meg szerelőcsarnokok :) Egyrészt leszereléskor sok mindent vittek magukkal, másrészt ami mozdítható az azóta ki lett lopva, harmadrészt a természet elkezdte visszafoglalni a területet, szóval ugyanaz a kép fogadott..

Viszont hátramaradt rengeteg dolog a 80as évekből, és néhány ki lett mentve :D

Előzmény: RUSSIANBOY (627)
H0ri60 Creative Commons License 2010.03.27 0 0 634
Ment levél!
Előzmény: LeonCupraR (632)
Flakvierling Creative Commons License 2010.03.27 0 0 633
Lehet hogy így van. Nekem veterán Wartburgom van és láttam már egyet s mást én is. Élményeim alapján készült a modell. :) Másrészt alvázvédőzni csak a hülye viszi sárosan, előtte lemossák.
Előzmény: Hejpe (631)
LeonCupraR Creative Commons License 2010.03.27 0 0 632
Néhány ujdonság az Abextöl, akit érdekel, írhat.
Hejpe Creative Commons License 2010.03.27 0 0 631
Egyébként nem szőrszálhasogatás, de tapasztalatom szerint a való életben az alváz nem szokott koszos lenni. Már többször csináltam alvázvédelmet nem is egy autón, és akár több év után (télen is használva) sem látszik igazán kosz. Csak a dobok, meg a küszöbök alja sáros, de az nagyon.
Előzmény: Flakvierling (629)
Zsolt_T3 Creative Commons License 2010.03.26 0 0 630
tirisztor22: Nekem van eladó Wartburg,,,küldtem mailt!
Előzmény: tirisztor22 (620)
Flakvierling Creative Commons License 2010.03.26 0 0 629

A sok offért egy általam alakított Zaporozsec-alvázzal kárpótolnálak titeket. :D Enyhén koszos, olyan kirándulás utáni, alvázmosás előtti állapot. Ez egyébként annak zapinak az alja, amiről már tettem be képet. Maga az autó nem koszos igazán, csak az a része, ami minden autón olyan. Kivéve ezt ami szalonban áll. :D

Flakvierling Creative Commons License 2010.03.26 0 0 628
Küldtem mailt, itt nem offolok tovább, mert még ki leszek moderálva. :D
Előzmény: RUSSIANBOY (627)
RUSSIANBOY Creative Commons License 2010.03.26 0 0 627

Ha már Stalker és Pripyat.

Aki nyilván ismeri a játékot annak lehet hogy nem ujdonság de lehet hogy az.

Az utobbi időkben elkezdtem történeteket irni amik Csernobil-Pripyat-STALKER-el kapcsolatosak ugymond.Van bennük valoságos esemény és fikcio is.Az irások elolvashatok és bárhol közzétehetők (a szerző nevével ellátva).

És nem utolsosorban itthon Magyarországon is van egy Pripyat tudtátok?Voltam ott.Arrol is rakok fel folyamatosan képeket a "Magyar Pripyat" menüpontba.

Idáig 5 történet olvasato az oldalon nemtudom lesz e még majd.

Akit érdekel az látogasson el a külön erre a célra készitett oldalamra:

www.stalker-story.hupont.hu

A másik kettő pedig a jo öreg kisautoknak van fentartva.Az első azota betelt sajnos de a másikon vannak a frissitések.Matchbox,SIKU,Majorette minden ami csak kell..

www.russianboy.hupont.hu

www.terensz.hupont.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!