Ha úgy vesszük, eddig is csak "idegeneknek" csináltam ilyesmit, akikkel aztán összebarátkoztam. Így lett egy jó munkám, gyakoroltam a hobbimat, a "megrendelő" örült, tehát mindenki jól járt. Anyagárban csinálom ezeket persze, hiszen nem a profit hajt, no meg nem is hajthat: az már vállalkozás lenne, nem igaz? :D
Amúgy nem tud valaki olyan oldalt, amin képek vannak Pripjatyban hagyott autókról? Mármint a csernobili atomerőmű melletti város járműveiről. Ha jól tudom van egy pár autó ott, amit nem földeltek el. A követekező átalakításom egy Pripjatyban rozsdáló 1500-as lada lenne. :D Puff, le is lőttem a poént. :(
A képen láthatók nem eladók. Ezek egyedi kézzel készített modellek pár darab van csak belőlük és elég részletes kidolgozásúak, a belsejük is meg van csinálva, koporsó is van hozzájuk. Ha van eredeti modelled (Csajka Gaz-13, Gaz-14) az átalakítást alsó hangon 2-300 USD-ből meg lehet csináltatni, ha nincs akkor még az eredeti modell ára erre rájön.
Az új sláger a hullaszállító Latvia :D Csak érdekesség képpen raktam fel, de ha valaki szeretne 130 USD-t kiadni érte + kiszálltás kanadából akkor szóljon.
Ez az övé, itt is kint van a száma. Kíváncsi lennék milyen árak vannak nála. Amúgy a közl. múzeumban is ezeket állította ki? Vagy vannak még modelljei? Mert ez nem egy nagy show :)
A Marekkel Gyulának van valami hasonló kiállítása keleti autókból. Lehet hogy ez is az övé. Van telefonszáma is... Egyszer a közlekedési múzeumban volt hasonló kiállítás, ott írtam fel a nevét meg a telefonszámát.
Kösz az elsimerést, nagyon sokat jelent. :) Én csináltam a sárga retroautók Wartburgból. Majd még rakok fel képet, csak most egyetemről írok. Lesz még ilyen autó, dögivel. :) Csak időm is lenne rá. Most pl. púpos Wartburg és 2 lada 1500 vár átalakításra. Egyébként ha valakinek kell ilyen "szakadt" modellautó, anyagköltségben megcsinálom. :) Ebben a Wartburgban egyébként nem csak a festés különleges. A köténylemez is hopadt, vannak belső átlakítások is (pl. tetőkárpit), főleg ami a rakteret illeti. Ott egy csomó cucc van letakarva zöld ponyvával és az egészre rá van dobva egy olajos kanna. :) Csak mert kétütemű. :D
Nagyon király a wartburg kombi.Ez alapbol ilyen vagy te csináltad?Nagyon jo szerintem a legtöbben általában ugy alakitanak át hogy más szint adnak de pl ennél nagyon jo ez a régi rozsdásodo kasztni szinte érzem a kipufogobol kiáramlo füstöt ahogy igy ránézek erre a gépre:):)Szerintem ezekután is csinálj ilyen öregedő korhadt járgányokat mert nagyon jol visszaidézik az akkori időket mivel akkor is már nem csak szép autok voltak hanem olyanok is.
Hát igen :) A tetejére keresztbe ráragasztottak egy kéteres drótot és arra vannak a villogók meg szirénák felragasztva. Szerinted mennyire nehéz a szöveget felvinni az oldalára?