Utolsó bekezdésedet akár én is írhattam volna, ugyanez volt... mélyégesen átérzem. A 16+-os bitcheket én még most, cirka három év után sem tudom megszokni. Az a legdurvább, hogy látod a kiscsajt még gyerekként, 15 évesen, aztán a szemed előtt lesz belőle nő, de a legjobb az egész Tiszántúlon. Brutál szakma a mienk:-))
Videoügyben csak annyit, hogy ma este kertipartiban veszek részt, remélem valamelyik idióta cimbi szerzett be egyet, mi is akarunk majd hómvideót csinálni....
Miguelnek vannak kapcsolatai az ottaniakkal, konkrétan az egyik szervező a szobatársa, szóval, ha nem olvasná eme fórumot, majd szólok az érdeketekben:-)Milyen a vidi???:-))))
Alhi!
ehhhehhhheeeeee!Úgy látom bejött a cuccc:-))))
Magyarázatképpen még annyit, hogy a végén a feliratban el van írva egy két dolog:Vannak más helyszínek is, pl Szeged, meg a felvételek 2004 októbere és 2005 augusztusa között készültek.Ja, meg feltűnnek pluszban még Stereochrist, Nasmith és Murphy Band tagok is:-)
Túl vagyok az első két munkanapon!!!Hát vannak negatív élmények, de azé úgy látom jó lesz ez.Az azért poén, hogy tanítok olyanokat, akik rendszeres Tea koncert-látogatók.Ez elég gáz, mert tudják, hogy a tanárbácsi mekkora állat.Meg van egy srác, akivel múltkor együtt ittunk, meg kielemeztük a nőket... én azt hittem, hogy olyan idős mint én, erre ma ő is megjelent egy harmadikos(11.) osztályomban, mint diák:-(((Ja meg van egy...hogy is mondjam...???...elég fejlett(mellesleg) leányzó az egyik negyedikes osztályban, aki folyamatosan a folyosón és az utcán hangos "Csókolom"-mal köszön:-)))
Töltöm épp lefelé.... Kicsit félek, hogy mi lesz....
Más: Migi, nincs beleszólásod a Rockviharba? Jelentkeztünk 3 hónapja, aztán telefonáltak is, hogy jajdeszeretnekminket, de ma kaptam egy e-mailt, hogy "bocs, túl sok banda van, ezért Ti ne fáradjatok fel onnan délről". Fasza.
Miért csak tehetségszopatók vannak ebben a lángoktól ölelt kis országban?
A filmben feltűnnek Wackor, Baby Bone, Isten Háta Mögött, Mayday Inc. Stereochrist stb. tagok, illetve haverok, mi(új lemez készítése, koncertrészletek új dalokkal, állatkodások, útivideók stb.)
Igen, a keveréssel vannak gondjaink, úgy néz ki nem jött be az eredeti koncepció, úgyhogy stúdióváltás lesz...
Mindenkit szeretettel értesítenénk, hogy elkészült egy aranyos 20 perces kis dokumentumfilmecske kedves kis életünkről.Feltűnnek majd koncertrészletek, az új lemez készítésének munkálatai/kulisszatitkai, backstage jelenetek oyan bandákkal mint pl Baby Bone, Wackor, IHM, Mayday Inc., meg pár úti videó + haverokkal ökörködés.
A múúúvi letölthető lesz a honlapunkról napokon belül.
Fennakadások?!? Ti is Chinese Democracy-t csináltok, bakker???? Vagy új Eclipse lemezt?????? Esetleg Migi megtért, mint Head a Kornból??????? Egy-kettő, tessék befejezni és őszi southhungary- turnét csapni!!! (amiről már beszéltünk is egyszer már régen egyszer...)
Pénteken kicsit sűrűre sikeredett a program, koradélután a stúdióban kevertük a lemezt(itt sajna kicsit megnyomtam a szüleim új autóját, helyesebben a rendszámtáblába belegurult az előttem álló autó, amikor előrébb akarták tolni Miguelék, én meg ijedtemben kiengedtem a kuplungot, és csatt.De nem nagy a gáz), onnan meg irány a Mindszenti Rockfesztivál.
Le a kalappal újra a szervezők előtt.Ahogy odaértünk már ki is fizették a zenekart(jóval többet adtak, mint amiről szó volt), megvacsoráztattak minket (kiváló marhapörkölt és babgulyás volt, salátával), aztán meg 22:30-tól nyomtuk a koncertet, és magasan a várakozásaink felett sikerült (a közönség részéről).Még röhögtük is a buli előtt, hogy tutira el fognak húzni egy csomóan, mert ugye nem egy könnyen emészthető mjúzik, erre meg annyian voltak mint állat, és a végén olyan visszatapsolás volt, hogy csak néztünk.Ebből a szempontból az egyki legjobb buli volt pályafutásunk során.5 órára sikerül is hazaérni(pesze, hogy én szívtam a faszt a vezetéssel, a többiek meg matta részegek voltak:-((()
Másnap Pakson játszottunk.Nagyon nyűgösen indultunk neki, mert egy az, hogy tök messze van a hely, meg ugye álmosan, másnaposan nem túl nagy a lelkesedés.Na mindegy, lenyomtunk egy elég feelinges, de enyhén szétesett kis bulit 3 másik zenekarral együtt.Respekt az In Between-nek.Ők szervezték a banzájt, meg kibaszott jók is voltak.Ilyen Tool-hatású muzsika.Ajánlom mindenki figyelmébe őket(www.inbetween.uw.hu)
Aztán meg buliztunk egy kicsit velük.Nagyon jó arcok!Sikerült reggel 9-re hazaérni, persze tettünk egy kis kitérőt a mágocsi Stop Hami felé is.Én bebasztam mint a gép(például a hazautat is erős szófosással töltöttem.A szűk 3 órás utat gyakorlatilag végigpofáztam.Persze csupa baromságot.)
Még ugyanaznap délután kettőkor csörgött a vekker, mert érkeztek Kovács Attis és Zsirmik István barátaink a stúdióba vendégzenélni.Szóval picsa másnaposan, kialvatlanul indultunk neki, de gecire megérte.Attikánk kerekített egy olyan szólót a Purity-ba, hogy seggreültünk, István meg mindenféle dorombokon, csöveken meg éneklő edényeken játszott, nem is akárhogy...
Na, nagyjából ennyi.A lemez keverése, ha minden igaz jövő hét közepére elkészül.Ma is kevertük...