Szerencsére az említett Amercom-sorozat tagjai csak 600 forintba kerültek, és volt közöttük pl. a Mustang, ami kimondottan jó lett, itt vannak a részletek: http://szirszarjaim.blog.hu/2009/06/04/amercom_rendorok
Az egy szörnyűséges gagyi volt.... van belőle egy japán rendőrös Imprezám és egy magyar Nissan 350 Z-m, de valami katasztrofális minőség. Nem De Agostini kiadvány. Szerintem az amúgysem csúcskategóriás Hongwelleket ("Cararama") butították még tovább.
A De Agostini ugye IXO alapból dolgozik, tehát legalább maga a kaszni minőségi. Az apró részleteket (festés, lökhárítók, lámpák, visszapillantók, ablaktörlők...) inkább hagyjuk. Ajándék (2.000 Ft-os) lónak ne nézd a fogát, de főleg ne hasonlítsd a normális minőségű autókhoz (pl. Minichamps, Neo Scale Models)
Sziasztok! Íme a legkisebb Trabantom. Nem egy túl szép kidolgozás, de ennél kisebb Trabit még nem láttam. Amúgy egy tömb ólom az egész. Lefényképeztem A retroautós Trabival is, hogy lássátok a méretét. Kb olyan hosszú, mint a retroautós Trabi ajtaja.
Sziasztok! CCCP szériás IST modellek eladóak, a kiadásuknak megfelelő ütemben. Most a híres Chaika érkezik hozzám. Érdeklődni emailben + további modellek itt: https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dHh6Zmg4N3IzUXN3Vy1Pck5vSFlLLUE6MA
Régen piaci napokon hány ilyen megpakolt Dakót láttam a városban. Hol krumplival, hol ágyneműkkel voltak telerakva, de emlékszem olyanra is, hogy egy kis boci volt a hátsó ülésen.
Nekünk is volt egy homokszínű TLX-es Daciank, elvitt az mindenhová, sosem hagyott cserben.
Szépen kivitelezett model de ha jól megnézitek akkor a C oszlop 1300-as é!!Az 1310-es nél már az esőelcezető csatorna a hátsó szélvédő üvegig ér és a szellöző rács kicsi téglalap alakú nem pedig ez a hosszú.
Vajon az utolso képen láthato "tulpakolt" alváza szikrázott is mikor ment vele?Ugyanis itt éppen egy lámpánál áll:D:D
Komolyan nem értem az ilyen embereket inkább rogyásig megpakolják mint hogy esetleg forduljanak mégegyszer.Oké a benzin ott is benzin bár lehet hogy nem olyan drága mint nálunk de akkor is.Ott fullig megrakja ilyen esetben lehet hogy - sőt talán biztos - megadja magát az auto és akkor utána mivel viszi a cuccokat?:):)
Hát jó kis dákók. De szerintem ezek itt nagyrészt különféle fakulási stádiumban vannak. Ráadásul az utolsó egy HDR-kép, azaz digitálisan átalakított, színtorzított szóval nem a legmegfelelőbb az ilyen szín-bemutatásra. Azt az utolsó képet le is mentem, mert még hasznos lehet ha úgy döntenék, átalakítok egy Retróautós dácsiát. :D De egyszerűbben is meg lehet csinálni az egészet. Az ember leönti kromofággal, aztán egy hónapra sós vízbe teszi és olyan rozsdás lesz, mint egy valódi Dacia. ezután már csak 3-4 festékréteget kell kókány módra felhordani, mint a jó nepperek. Kész is a reality-Dacia. :D
Nekem is megvan a Dacia. Kicsit nyomott, kicsit féloldalas ...... legalább korhű: "szépséghibás". Ez az egy volt, vagy 10kiló újság alól szedték elő, nem csodálom, hogy féloldalas lett :-(((
A színnel nem nyúltak mellé? Én nem emlékszem ilyen türkiz-színűre! (Ami azt illeti olyan színű Barkas-ra se, mint ami a következő lesz).
Na szerintem az eddigi legjobb járgány érkezett ma el a Retróautok ujsággal.Tény hogy a Lada is meghatározo volt mivel olcson adták és a magyar embernek szinte az volt az ideálja és a trabi meg a wartburg kombi és a wartbi és a kispolák is szép volt de szerintem - számomra - ez az egyik legszebb legjobban sikerült darab (idáig).