Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Genezis_01 Creative Commons License 2010.04.06 0 0 750
Köszi :) De ez csak egy része :)
Előzmény: vw-s (748)
vw-s Creative Commons License 2010.04.06 0 0 749

Köszönöm!

Remélem az oroszoknál megjelenik a Gaz 14 és a Zil 114 , Zil 115 is!

Előzmény: Vlad (Ungvar) (721)
vw-s Creative Commons License 2010.04.06 0 0 748

Ez igen!

Szép gyűjtemény!

Előzmény: Genezis_01 (719)
Vlad (Ungvar) Creative Commons License 2010.04.06 0 0 747
GAZ - 13 "Csajka" 1/43 és Cadillac Limousine 1/18
RUSSIANBOY Creative Commons License 2010.04.06 0 0 746
Egy ujabb gyöngyszemem:):)
RUSSIANBOY Creative Commons License 2010.04.06 0 0 745

charlie_b:

Nagyon szivesen.Amugy én is igy vagyok vele ahogy te én is sokallom érte de ez egy olyan auto mind 1:43 méretben mind a valoságban hogy egy mondhatni egyedi darab egy meghatározo korszak része és még mai napig is van felellhető működő változata.Ugyhogy én is ugy voltam vele hogy alapjában véve sok de egyszer az életben egy ilyen szép modellért EGYSZER megéri kiadni 9-10 000-et:D:D

Ugyhogy én se szoktam nagyon költekezni de ez egy olyan auto volt amit be kellett szerezzek:):)

Addig nem nyugodtam mig egy Csajkám nem lesz:):)

DR GABI:

Hát most nemtudom szeretni vagy utálni fogsz e de az utobbira gyanakodok:):)

Mivel nekem van még egy Ladám amelyik az ujság ujra elindulásakor vettem még megvan benne a Lada bontatlanul foliázva nagy Poszterrel de nem elado mivel azt az első számot azért vettem meg ujra mert ezzel is ugymond emléket állitok ennek a csodálatos modelles-ujság megszületésének.Talán majd 10év mulva eladom de magamat ismerve nem:):)Anno egyik forumos barátomon keresztül szereztem be a Ladát a Trabit de a Skodárol sajnos már lecsusztam.Aztán mikor ujra elindult az ujság az örsön láttam mikor voltam a dokinál mondom mi a fene.Nem is hallottam rola hogy ujraindul.Azt is csak forumos cimboráktol hallottam hogy leállt de sehol semmit nem olvastam-hallottam rola hogy ujra beindul.És akkor ugy döntöttem az első szám meglesz mégegyszer emléket állitva az ujság megszületésének:):)

Nemtudom mikor frissitik majd az adott gépek listáját az oldalon mert még a Barkas jön meg a Lada aztán megint kell képeket feltölteniük.Ugy vettem észre hogy mikor a Volga M-24es volt soron akkor azelőtt vagy azután frissitették a majd megjelenő modellek listáját.

D DOMA:

Nagyon jo kis fénykép-poziciokat csináltál:):)Mondjuk én a Volga helyett raktam volna a Nivát abba a szögbe hogy még "terepjárosabb" legyen:D:D

Genezis:

Hát igen kb annyi volt de számomra egyszer az életben egy ilyenért megérte kiadni....

Hát én még nagyon nem láttam kb 8000 Ft alatt csajkát...

Amugy én is nagyjábol tudom milyen árban mozognak a járgányok mig a Két Nivám kint észtországban kb 5000Ft körüli összegbe fájt addig itthon egyet kapok ennyiért.....Ugyhogy ha sűrűbben járnék arra mindig feltölteném magam olyan gépekkel:):)

lajospolgar:

Látom a kék nivád igazi szovjet modell gurulos kerekek nyithato ajtok és ez még a régi lámpás ahogy a piros is....Már bántam hogy nem egy ilyet hoztam el anno észtországbol ahonnan a fehér meg a piros pickup van.Azt kellett volna.Csak hát annyira megtetszett az a kettő és ez drágább is volt és akkor csak egy járgánnyal tudtam volna eljönni onnan:):)

Mondjuk erősen gondolkozom hogy a Pobeda elado lesz csak ugy simán mert a formára öntött bliszterüket kidobtam mert mondom ugyis vitrinben lesz tartva de igazábol az olyan modelleket is megvettem eddig - mint pl a Pobeda-t - ami nem tetszik mert a kezdetektől gyüjtöm és igy ugymond mindegyiket be akarom szerezni egyiket se akarom kihagyni.

Milyen árban mozog egy ilyen billencs Kamaz?Nálunk ugye ez a legelterjedtebb amelyikkel találkozni lehet szinte látom magam előtt a füstöt ahogy kiokádja magábol és a jo kiz grhgrhhhh hangot amint kiadja:):)

lajospolgar Creative Commons License 2010.04.06 0 0 744

és végül egy nem szokványos csemege...

lajospolgar Creative Commons License 2010.04.06 0 0 743

a kamazok se maradhatnak le a sorból...

lajospolgar Creative Commons License 2010.04.06 0 0 742

Persze vannak nagyobb vasak is ...

lajospolgar Creative Commons License 2010.04.06 0 0 741

Jó estét Urak!

Feltöltök én is néhány képet, alakul a gyűjtemény...

TL-54-01 Creative Commons License 2010.04.06 0 0 740
Szevasz!

1. Kromofág a legjobb marószer, sec-perc alatt lepattog róla a festék.
2. Én nem kezelem semmivel előtte, csak lemosom szappanos melegvízzel.
3. Sima makettfestéket kell venni, az a legegyszerűbb, de ha fehérre akarod festeni, akkor inkább festékszórót vegyél, mert én még eddig mindegyik fehér színű modellfestékkel megszívtam, túl híg mind.

Remélem tudtam segíteni
Előzmény: Zoli2010 (732)
Genezis_01 Creative Commons License 2010.04.06 0 0 739
A régi orosz csajka 5000-6500 Ft körül mozog most, állapottól és egyebektől függően, pl hogy műanyag vagy fém az alja, van-e sorozatszám ráütve (csak a fémaljúaknál), van-e doboz hozzá. Pl a bézs színű Csajkám 20 euro volt doboz nélkül.
Előzmény: RUSSIANBOY (730)
Genezis_01 Creative Commons License 2010.04.06 0 0 738
9-10ezer ezért a csajkáért?? Segítség!! Az jó drága volt :)
=D Doma Creative Commons License 2010.04.06 0 0 737

köszi :)

Játszottam egyet a szünetben :P

A Trabis csalóka, igazából még mindig zöld :)

Előzmény: Vlad (Ungvar) (720)
Dr Gabi Creative Commons License 2010.04.06 0 0 736
A két kedvenc ! egyenlőre...
Dr Gabi Creative Commons License 2010.04.06 0 0 735
Sajnos nekem a ladák nincsenek meg lemaradtam róluk de a kis polskiról is ! A Dáciát én is nagyon vártam és valahogy úgy kaptam mint a nyolcvanas években volt a merkurnál . Nekem kellet összeszerelni mert nem volt meghúzva a csavar ! De szerintem elég szép lett ! A tükör is mellé volt esve de már a helyén van elvileg !
Dr Gabi Creative Commons License 2010.04.06 0 0 734
Szia ! Én is visszamennék szívesen én még Trabanttal kezdtem az életem annak idején
és sokat parkoltam ilyen módban :)
Előzmény: charlie b (729)
charlie b Creative Commons License 2010.04.06 0 0 733
Russianboy, köszi a segítséget, de nekem ez már túl sok egy autóért, bármennyire is nagy kedvencem a típus.
A kombi tudomásom szerint halottaskocsi, viszont az alsó képen mentőnek írják, bár nekem furcsa emiatt a fekete szín, de találtam egy fehér Gaz 13 mentőt is:
Sirály mentő

Egy részlet az Atomcsapda című filmből:
Atomcsapda: Sirály
Zoli2010 Creative Commons License 2010.04.06 0 0 732
Sziasztok

Szeretnék pár dolgot kérdezni az átfestésről, remélem tud valaki nekem segíteni, előre is köszönöm. Láttam már pár képet itt a fórumon erről...
- mivel kell/érdemes lemaratni az eredeti festéket?
-érdemes előkezelni a felületet festés előtt valamivel?
-magát a festést mivel csináltátok?(spray, ecset) és milyen anyaggal?? lakk?

Skodát szeretném átfesteni fehérre...(majd ha megjelenik a sorozatban)

RUSSIANBOY Creative Commons License 2010.04.06 0 0 731
Az eddigiek közül én a Dacia-t vártam a leginkább.Még a Zastava-ra leszek nagyon kiváncsi:):)
RUSSIANBOY Creative Commons License 2010.04.06 0 0 730

charlie_b:

Megtudom adni egy srác elérhetőségét aki nekem is szerezte ezt a csajkát.Kb 9 vagy 10 ezer ft körül.

Ez a kombi halottaskocsi változat?

Genezis:

Isten Ments:):)Egyszer láttam anno az Adnrássy uton lévő 56os megemlékezésen egyet no meg a Konyec filmben nincs az a pénz:):)

DR Gabi:

Bátor vagy hogy balesetet szimuláltál ugyanis ezekkel a Retrós járgányokkal vigyázni kell.Nekem pl a kispolszki visszapillanto tükre simán leesett mikor kibontottam pedig mindig megnézem mielőtt eljövök az ujságostol.

Csak a Lada hiányzik a képekről:):)

Én nekem a Bujtor István:Pogány Madonna film jut eszembe mikor ott áll az öreg Volvo az öreg Opel Kadett a sárga Mercedes az 1500ös Lada.....hmmm:):)

charlie b Creative Commons License 2010.04.06 0 0 729
Szia!
Jó képek. Ilyen autókból álló parkolói csendéletet utoljára gyerekkoromban láttam élőben, de ha vissza lehetne menni az időben, nem sokat gondolkodnék.
Előzmény: Dr Gabi (727)
Dr Gabi Creative Commons License 2010.04.06 0 0 728
Dr Gabi Creative Commons License 2010.04.06 0 0 727
Csak sikerült feltenni a képeket ! Az első próbálkozásom...
És bár borús az idő mindenkinek szép napot kívánok...
Dr Gabi Creative Commons License 2010.04.06 0 0 726
Dr Gabi Creative Commons License 2010.04.06 0 0 725
Életképek egy balesetről...
Dr Gabi Creative Commons License 2010.04.06 0 0 724
Genezis_01 Creative Commons License 2010.04.06 0 0 723
Ja az még hiányzik :)
Előzmény: Vlad (Ungvar) (722)
Vlad (Ungvar) Creative Commons License 2010.04.06 0 0 722
Le a kalappal !
Még hiányzik a fekete ZIS-110, de az is meglesz 100 %-ék. ;)
Előzmény: Genezis_01 (719)
Vlad (Ungvar) Creative Commons License 2010.04.06 0 0 721
Gratulálok ! a ZIL 111g nagyon szép modell. Nekem is megvan ;)
Előzmény: vw-s (715)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!