charlie_b:
Nagyon szivesen.Amugy én is igy vagyok vele ahogy te én is sokallom érte de ez egy olyan auto mind 1:43 méretben mind a valoságban hogy egy mondhatni egyedi darab egy meghatározo korszak része és még mai napig is van felellhető működő változata.Ugyhogy én is ugy voltam vele hogy alapjában véve sok de egyszer az életben egy ilyen szép modellért EGYSZER megéri kiadni 9-10 000-et:D:D
Ugyhogy én se szoktam nagyon költekezni de ez egy olyan auto volt amit be kellett szerezzek:):)
Addig nem nyugodtam mig egy Csajkám nem lesz:):)
DR GABI:
Hát most nemtudom szeretni vagy utálni fogsz e de az utobbira gyanakodok:):)
Mivel nekem van még egy Ladám amelyik az ujság ujra elindulásakor vettem még megvan benne a Lada bontatlanul foliázva nagy Poszterrel de nem elado mivel azt az első számot azért vettem meg ujra mert ezzel is ugymond emléket állitok ennek a csodálatos modelles-ujság megszületésének.Talán majd 10év mulva eladom de magamat ismerve nem:):)Anno egyik forumos barátomon keresztül szereztem be a Ladát a Trabit de a Skodárol sajnos már lecsusztam.Aztán mikor ujra elindult az ujság az örsön láttam mikor voltam a dokinál mondom mi a fene.Nem is hallottam rola hogy ujraindul.Azt is csak forumos cimboráktol hallottam hogy leállt de sehol semmit nem olvastam-hallottam rola hogy ujra beindul.És akkor ugy döntöttem az első szám meglesz mégegyszer emléket állitva az ujság megszületésének:):)
Nemtudom mikor frissitik majd az adott gépek listáját az oldalon mert még a Barkas jön meg a Lada aztán megint kell képeket feltölteniük.Ugy vettem észre hogy mikor a Volga M-24es volt soron akkor azelőtt vagy azután frissitették a majd megjelenő modellek listáját.
D DOMA:
Nagyon jo kis fénykép-poziciokat csináltál:):)Mondjuk én a Volga helyett raktam volna a Nivát abba a szögbe hogy még "terepjárosabb" legyen:D:D
Genezis:
Hát igen kb annyi volt de számomra egyszer az életben egy ilyenért megérte kiadni....
Hát én még nagyon nem láttam kb 8000 Ft alatt csajkát...
Amugy én is nagyjábol tudom milyen árban mozognak a járgányok mig a Két Nivám kint észtországban kb 5000Ft körüli összegbe fájt addig itthon egyet kapok ennyiért.....Ugyhogy ha sűrűbben járnék arra mindig feltölteném magam olyan gépekkel:):)
lajospolgar:
Látom a kék nivád igazi szovjet modell gurulos kerekek nyithato ajtok és ez még a régi lámpás ahogy a piros is....Már bántam hogy nem egy ilyet hoztam el anno észtországbol ahonnan a fehér meg a piros pickup van.Azt kellett volna.Csak hát annyira megtetszett az a kettő és ez drágább is volt és akkor csak egy járgánnyal tudtam volna eljönni onnan:):)
Mondjuk erősen gondolkozom hogy a Pobeda elado lesz csak ugy simán mert a formára öntött bliszterüket kidobtam mert mondom ugyis vitrinben lesz tartva de igazábol az olyan modelleket is megvettem eddig - mint pl a Pobeda-t - ami nem tetszik mert a kezdetektől gyüjtöm és igy ugymond mindegyiket be akarom szerezni egyiket se akarom kihagyni.
Milyen árban mozog egy ilyen billencs Kamaz?Nálunk ugye ez a legelterjedtebb amelyikkel találkozni lehet szinte látom magam előtt a füstöt ahogy kiokádja magábol és a jo kiz grhgrhhhh hangot amint kiadja:):)