Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
üdv! igen van eladás csak nehéz jó dolgokat kifogni. ami olyan hogy tudnánk használni azt legtöbször nem adják. de volt már hogy kétfejes lovas ekét 3000 -ért ide adta. vagy például egy eszterga tokmányt 200 ast tökéletes pofákkal menettel igaz a fordított pofák nem voltak hozzá. de így is 2000 -ért ide adta. pár hete voltam vittem egy kis forgácsot és a szívem majd megszakadt. mikor láttam hogy a kompolett pancsi trakit lángal operálták. a két uaz hidat akartam megvenni de már valaki le előlegezte.
Eladásra kínálok egy benzines ARO terepváltót és első difit van két első féltengely is de az kicsit lóg az árban biztos megeggyezünk akit érdekel kére kérem keressen mailben vagy hívjon 06305509981
Énis oda szoktam járni!Így most nem tudom ki volt a volt szomszédod!?Hát a méh telep miatt azért találkozni az úton kissebségivel,de mondjuk a méh telep még Füreden van hivatalosan,mert az Örvényi tábla még arrébb van!Hát hálistennek valamiért kerülnek minket,nem lopnak...stb!Esetleg nem érdekel Birka?Lenne nekem 1darab eladó SOS-be!?
tz4k-nak 34centi volt ma mértem, ez a magasság téma szerintem attól függ, hogy mennyire mélyen van a csapszegelése. Felső karja (3. pontja) az meg 18 centire volt kitekerve egészen pici, váltvaforgó ekével.
Üdv T25! Kezd tárgytalan lenni a dolog, mert tegnap a régi eke tartót úgy ahogy van szétdaraboltam és elkeztem a 3 pontot megoldást. Nekem 1 fejes lovas ekét fog húzni, csináltam 2 30 centis alsó függesztőkart, meg csináltam egy állíthatós 3. pont karját fel is vannak fogatva, csak elrontottam az ekén túl magasra tettem és ha felemelem a 3. pont karja függőlegesen áll a 2 alsó kar akkor áll vízszintesen. :D Nemtudom ha a traktort olaldól nézzük az alsó kar és a 3. párhuzamos kell hogy legyen? én tz4k-n láttam ma hogy nem párhuzamos hanem feljebb állmint az alsó két kar. Remélem érted mire gondolok.
na még a végén kiderül hogy milyen kicsi a világ! tőlünk Tiszaörvény olyan 25-28 km-re van. havonta legalább egyszer szoktam menni a méh telepre. füredre meg hetente egyszer kétszer szuktunk menni. de van hogy naponta. azért érdekes hogy örvényre nem mennek át szölősről meg füredről a hegyi olaszok. biztosan össze tartóak a falusiak.
komolyan? ott szoktam járni a méh telepen. na egyszer majd lehet hogy összefutunk. ja az tényleg jó hely!! és így már értem hogy miért nem botlasz minden sarkon kötöszködős zsarukba. a volt szomszédom pár éve költözött oda! nagyon sok kutyával és még több gyerekkel! szerintem már tudod is kiről van szó.
üdv szívesen segítünk csak mégis kellene egy kép hogy hogyan is néz ki a trakid hátulja! ha gondolod holnap lefotózom az én gépem függesztését. ne gondolj olyan nagy dologra! én semmit nem méreteztem a hátsó hídamról húz a két függesztő kar és a harmadik pontot 3 állásban lehet használni attól függően mit kíván az adott eszköz.
Pontosan:Tiszaörvény-en!1966-óta Tiszafüredhez tartozó egykori község!Nagyon csendes nyugodt kis település közvetlen a Tisza mellett!Valamikor hetekig sem lehet látni rendőröket sem!Költözz nyugodtan!
Megmondom őszintén ,ha csak ennyi gondja van akkor igen ,csak ugye nem látni bele :///
lehet ,hogy csak amit előzőleg irtam,a hézagolás, de rosszabbik esetben kopott a kúpkerék és a tányérkerék...
Rábeszélni se akarom,de eltántorítani se :/
én simán megvenném ha lenne rávalóm ...
15-ezerért megérné,még akkoris ha esetleg kopott az emlitett alkatrész mert méhecskében általában szokott lenni ilyesmi "ami még megvan a készletböl:("
amúgy 25-30e alatt nem nagyon találni Uaz hidat! (keresgéltem régebben én is... )
Üdv! Valakinek nincs képe, 3 pontos felfogatásról? Ma elkezdtem megcsinálni, 2 alsó kar kész de azt nem tudom, milyen magasságba legyen a 3. pont? na meg persze a szög. Valami méretezés nem létezik vagy valami ami után el lehetne menni?