Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Speibl és Hurvinyek Creative Commons License 2002.10.29 0 0 265
Asszem a rádióhoz adott papírokban elég jól vagyon írva a dolog. Ha jól emléxem, valami olyasmiről szól a dolog, hogy ha folyamatosan (1 v.2 mp) nyomvatartod a léptetős gombot, akkor megkeresi legjobban fogható adókat.
Valamelyik nap mán' elkötöm az asszony verdáját, (már rég forgattam meg egy kicsit), ha nem felejtem el megnézem.
Üdv: Speibl
Előzmény: Skót Béka (C3) (263)
noidea Creative Commons License 2002.10.29 0 0 264
Gratula :-)

Melyik kereskedőnél vetted?

Előzmény: Skót Béka (C3) (263)
Skót Béka (C3) Creative Commons License 2002.10.28 0 0 263
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Már van benne 103Km!

Örülök, hogy rátaláltam erre a Topic-ra, mert külön figyeltem, hogy a magnó kiirja-e a neveket. És lássatok csodát nem tette! Megmondtam addig nem veszem át míg ezt az apró hibucit ki nem javitják, ekkor egy szerelő hozott egy Touch Screenes, leolvasó rendszert, és szépen beállította.

Nagyon nagyon tetszik a kis kocsi, sokkal jobb mint amire számítottam, és sokkal jobb mint a Focus, Fiesta, P206, 307........

Viszont az első kérdésem...
A rádió kormányvezérlő karjánál, nekem a magno keresni kezd a sávok között, és nem pedig a memoriában eltárolt adók között vált. Meg tudja nekem mondani valaki mit tegyek, hogy ez ne így müködjön?

Tök jó ez a modu akármi is !!

SB(C3)

Csináltam képeket a kocsikáról, majd idővel belinkelem!

krampuszi Creative Commons License 2002.10.28 0 0 262
Nagyon izgi! Lehet, hogy már magadévá is tetted azóta?!

Egyébként láttam IIV-t is már.
Valószínű a kereskedők kapnak egy nagy kupacot és azt osztogatják.

Előzmény: Skót Béka (C3) (261)
Skót Béka (C3) Creative Commons License 2002.10.25 0 0 261
Délelött hívtak!

IID-lett a rendszáma a szerkezetnek!
Hétfőn vagy kedden megyek érte!

SB(C3)

Ratman Creative Commons License 2002.10.25 0 0 259
Lehet hogy szerencséd lesz, és jön be az országba egy másik kereskedőhöz.

Mi is így jártunk, meg kellett volna rendelni (3 hónap), de 2 hét múlva visszamentünk a szalonba, lehívták a központi készletet, és egy másik kereskedő rendelt olyat amit mi szerettünk volna. A mi kereskedünk megkérte, hogy engedjék át neki az autót. (Gondolom ez kölcsönös szívességi alapon megy).

Előzmény: inglisvumenke (254)
Speibl és Hurvinyek Creative Commons License 2002.10.24 0 0 258
Ez nem csak nálunk, és nem csak Citroenél müxik így. Ha csak egy darabka csavarral is többet, kérsz, mint ami az adott felszereltségi szinthez tartozik, arra biza várni kell.
krampuszi Creative Commons License 2002.10.24 0 0 257
A sárga sem rossz! Hét végén a West End parkolóban láttam egyet. (Eszembe nem juna pedig olyat választani kép alapján.)

Milyen röhej, hogy az ember így ki van szolgáltatva a kereskedőknek, berendelnek, ami eszükbe jut, aztán kapod, ami van. Vagy vársz szépen.......

Előzmény: Skót Béka (C3) (256)
Skót Béka (C3) Creative Commons License 2002.10.24 0 0 256
Nekem nagyon tetszett a sötétkék! A kereskedő azt mondta, hogy ha egyéni a rendelés 3 hónap a várakozás! Na most én fehéret szerettem volna legelőször. Tehát januárban vehetném át a kocsikát. Én meg kérdezősködtem milyen szinekben van jelenleg országon belül. Szürke, kék, vörös, sárga, és zöld amit meg is lehetett nézni. Na nekem innentől lett zöld a kocsim. De az Opelnál, és a Fordnál is így megy. Vagy válassz a készletből, vagy várj mig lejár a személyi igazolványod.

A 12.4mp mennyire reális gyorsulási adat?
Mennyi van a forgalmiba írva súlynak?

Szerintem van ilyen felszereltséggel, legalábbis 2 hete még ajánlottak ilyet.

SB(C3)

krampuszi Creative Commons License 2002.10.24 0 0 255
Béka IIM-et is láttam már a héten.
Előzmény: Skót Béka (C3) (253)
inglisvumenke Creative Commons License 2002.10.24 0 0 254
Szia! Én is kacérkodok egy 1.4-es benzinessel SX + CD-s rádió, klíma, esetleg tolatóradar. De nálam az ezüstkorall, a fekete, az óceánkék, meg a mauritiuskék jöhet csak szóba, ezek meg állítólag nincsenek ilyen felszereltségben, rendelni kellene, az meg 3 hónap... Szép volt a sötétkék? Nagyon sötét? Én még csak képen láttam. Nem akarok 3 hónapot várni a kocsira!!! Nem hisze el, hogy egész Mo-n nincs ebben a 4 színben ilyen fölszereltséggel C3!!! Kész röhej!
Előzmény: Skót Béka (C3) (253)
Skót Béka (C3) Creative Commons License 2002.10.23 0 0 253
Hétfőn vagy kedden veszem át a vasat! A rendszám állítólag IIE-nél tart most! Mikor ott voltam 3 C3-at hozott a kamion. 2db 1.6 Exclu napfénytetővel (ezüstben), és egy fehéret nem tudom milyen motorral!
A napokban egyre többet látok:
Pirosban az a hősök tere elött
Sötétkék a Láng autóalkatrészárúház elött!
(érdekes, hogy a legtöbb amit belülről láttam, gyári hifis, klimával, és metálfénnyel az SX felszereltségen felül)
Fekete a szembejövő sávban!
Világoskék 17" alufelnikkel a Hungaroringen 1.6 Exclusive (törött hátsó ajtókkal), De a 17" FELNI olyat mutat rajta, hihetetlen milyen szép!

Szóval nem csak én szántam rá magam!

SB(C3)

Speibl és Hurvinyek Creative Commons License 2002.10.20 0 0 252
Cit. Pásztor.
(persze az igazsághoz tartozik, nem az első autó volt amit náluk vettem)
Előzmény: noidea (250)
Skót Béka (C3) Creative Commons License 2002.10.18 0 0 251
Köszi az infót, ha egy év múlva úgy érzem problémás a szekér veszek hozzá garanciát! 1997-ben vettem szülői segítséggel egy Muzuki Sedant.. Az első 1000km szervízig 23db hibát irtam fel, és a szervízben lehülyéztek, és megjegyezték NEM MERCÉDES-t vettem! A 23 hibából 20 teljesen normális széria jelenség volt 3 pedig: Az ablaktörlő lapátok nyikorogtak, a hátsó ablakfütés nem müködött, és a benzintanknál lekopott a fényezés és rozsda pöttyök lettek!
27.000,- Km el adtam el az autót 2 évesen, azóta nem ültem 1x sem a tipusban! Most egy GSI Astrából ülök át megtakarítási szempontokból, sokáig fog tartani míg megszokom a Béka kellemes francia tempóját!

üdv
SB(C3)

Előzmény: Speibl és Hurvinyek (249)
noidea Creative Commons License 2002.10.18 0 0 250
Melyik kereskedő/szervíz volt?
Előzmény: Speibl és Hurvinyek (249)
Speibl és Hurvinyek Creative Commons License 2002.10.18 0 0 249
Garanciát majd később vedd meg.
1 éves kora előtt néhány nappal nézesd át alaposan, ha netán valami gáz van azt megcsinálják gariban. Még akkor is megteheted, hogy meghosszabítod +2 évre.
Persze attól is függ mennyit használod a verdát az első évben. Párom előző Saxoján, 2,5 éves korában is csere-beréltek alkatrészt, pl hátsóablak gumiszigetelést (pedig az aztán nem motor vagy váltó), amolyan "garanciális-szavatosság-méltányosság-" alapon, igaz kevés km (30000) volt benne. Bár valszeg ez sokban a függ a szervíz hozzáállásán is.

Üdv: Speibl

Jelenleg még a "problémamentesek táborát" szaporítom.
Előzmény: Skót Béka (C3) (247)
Ratman Creative Commons License 2002.10.18 0 0 248
Ez kicsit logikátlan volt...
Előzmény: krampuszi (243)
Skót Béka (C3) Creative Commons License 2002.10.17 0 0 247
A kék C3-at a Rákoczi, és a Bartók Bélán melletti párhuzamos úton láttam. Egyiknek IFK, a másiknak IDx valami volt a rendszáma. Láttam viszont ma egy olyan Lenz zöldet, komolynak nézett ki, de én maradok a sötétnél...

Most azon gondolkozom érdemes-e + garanciát vásárolni hozzá, hisz 30.000,- vagy 2 évente kell szervizbe vinni nem?

Ugye még semelyikötök kocsijának sincs problémája? mert minden pénzem ebbe a békába ölöm és nem akarok kakit venni :-)

Üdv
SB(C3)

krampuszi Creative Commons License 2002.10.17 0 0 246
II-s elejüt is láttam tegnap!
Előzmény: Fáradt Vándor (244)
monyesz Creative Commons License 2002.10.17 0 0 245
Akkor erre most nem reagálnék !
Előzmény: krampuszi (243)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2002.10.17 0 0 244
IGR-t láttam már, igaz az Buzuki volt... viszont volt már rá példa, hogy egy egész rendszámsorozatot megvett egy kereskedés, így lehet hogy előbbi fog jutni... lásd: HUF-xxx frsz. Opelek csőstül...
Előzmény: Skót Béka (C3) (241)
krampuszi Creative Commons License 2002.10.17 0 0 243
Megcsaltalak Titeket, azaz a C3-at - nagyon csinos az a kis Muránó vörös feszes polocska.......
De azért rajongó maradok!
Előzmény: monyesz (235)
Speibl és Hurvinyek Creative Commons License 2002.10.15 0 0 242
"Tegnap és ma is láttam világos kéket! :-)"

Biztos sokat jársz felénk.
:-)
Előzmény: Skót Béka (C3) (241)
Skót Béka (C3) Creative Commons License 2002.10.15 0 0 241
Igen..

A mostani A+ ban, 7 kisautót teszteltek, és a C3 nem kapot helyezést :-(((((

Tegnap és ma is láttam világos kéket! :-)
Azon is töprengek, milyen lesz a rendszáma..
IHA;IIX;IJB??? Tudja valaki hol tartanak a rendszámok?

Nekem IIC;III;IKO ezek jönnének be!
Elözö kocsijaimnak mind szép redszáma volt!

SB(C3)

Előzmény: c3 (240)
c3 Creative Commons License 2002.10.14 0 0 240

Black panel: Éjszakai vezetés funkció.

Egy gomb segítségével 4 fényerősségi szint + 1 black panel funkció között lehet lépegetni.

Éjszakai vezetés funkció választása esetén csak a következő információk jelennek meg a műszertáblán:

- irányjelzők,
- sebesség,
- tüzelőanyag szintjelző valamint mini jelzés, ha a tüzelőanyag szint az utolsó előtti kockába ér,
- hűtővíz hőmérsékletjelző, valamint riasztó jelzés, ha a hőmérséklet eléri a kritikus szintet (utolsó előtti kocka),
- 8 másodpercenként felvillan a tüzelőanyag szintjelző, ha kialszik a három kocka,
- a másik gomb benyomásával 8 másodpercenként megjeleníthető a kilóméteróra,
- a vezérlőgomb benyomásával 16 másodpercenként megjeleníthető az autómata klíma kijelzője.

Gombnyomásra a fenti kijelzők bármikor megjeleníthetők. A kilóméteróra és a világítás kijelző folyamatosan világít.

Remélem kielégítő a válasz... :-))

Előzmény: Skót Béka (C3) (239)
Skót Béka (C3) Creative Commons License 2002.10.13 0 0 239
Igazad van a disztárcsával kapcsolatban.

Ezek csak gondolatok! A gyári feliratok leszedése, szerintem szebbé tenné a kocsit. Ezt azért mondom mert olyan kis pofás a segge a gépnek, és ha semmilyen márka, illetve tipus jelzés nincsen rajta, jobban mutathat.
Ezt elöször digitálisan fogom eljátszani, lefotozóm majd eltüntetem a képről a feliratokat és összehasonlítom a kocsi két képét.

Aznap mikor átveszem, meg fogom kérdezni a szerelőket, hogy milyen megoldással van feltéve, és ha olyannal ami nyomot hagy akkor eleve elvetem az ötletet!

De az erősítő kimenet izgat a legjobban.

Mi az a Black Panel?

Üdv
SB(C3)

Előzmény: c3 (238)
c3 Creative Commons License 2002.10.13 0 0 238

Üdv!

Dísztárcsával még mindig jobban néz ki, mint a natúr fekete lemezfelni...

A hátsó feliratokat és a jelet miért akarod leszedni róla?

Előzmény: Skót Béka (C3) (237)
Skót Béka (C3) Creative Commons License 2002.10.12 0 0 237
Halihó!

Ha megkapom a békámat, leszedem róla azonnal a hátsó sárvédőket, a csúf disztárcsákat, a középső fejtámlát elteszem hátulról, leszedem a nagykereskedés, és az összes maradék matricát!

Azon is morfondírozom, hogy leszedem hátulról a Citrom; C3; Citro jelvényt!

A kérdésem az, ugye ez csak ragasztva van, nem pedig felcsavarozva?

A másik... A kereskedő nem tudta megmondani, hogy a Clarion CD-nek van-e erősítő kimenete....
Nem tudjátok véletlenül?
Mert van egy pici ládám, ami mindenhova elkisér. A 6 hangszoró gyönyörűen szól ezt már csak fokoznám a ládikóval. Tudtátok, hogy a 307- pozsókban is ez van? Ott valami borzalom ahogy szól!

Üdv:
Skót Béka (C3)

monyesz Creative Commons License 2002.10.11 0 0 236
Höhö, asszony zsebbe van (sok jó pontot szereztem az utóbbi időben nála), NEM FIZETEK ZSAROLÁSRA, csak ápolttársi alapon :) !
Előzmény: METYA (234)
monyesz Creative Commons License 2002.10.11 0 0 235
Krampuszi !
>Holnap megyek egy Polot is kipróbálok.
Gondolom olyan testre feszülős pólóra gondoltál (természetesen citrós jelvénnyel a szívtájék felett) és nem az OFF fosvágen polora ON. :))
Előzmény: krampuszi (232)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!