basszus, klogg szaki, ezek nagyon ott vannak!!!
Ezek most születnek, vagy eddigi gyűjteményedet tárod elénk? (Monnyuk, mind1, a lényeg a minőség - az meg anygon yooo!)
Én viszont megdicsérlek, doki, naggyon királyak!!!!!
Egyébként tényleg zavarba hoztok!
Ti ugyanolyan zsenik vagytok, mint én...a különbség csak az, hogy én szerény is vagyok!:-)))))))
Csak vicceltem!! (már ami a szerénységet illeti...:-)))))
na ennyit rólam- azért tényleg köszi!
and now for something completely different:
A sprintert összezavarja a tejtermék hiánya Elfogyott a sajtja reggel,
ezért indult rajtja seggel.
Kocsmárosné buzdítja urát, hogy az egész heti gürcölés után kiránduljanak, édességet majszolva Lazítsunk egyet, no, kis csapos!
hétvégénk legyen csokis, napos!
A nem túl szép, de legalább drága fejfedő vásárlása után nem marad sok kosztpénz Vettem egy kalapot ma, kis csálét,
nem eszünk ezután, csakis málét!
Érdekesebb benzinkútnál göngyöleget készíteni, mint ez a kornyikálás! Sokkal jobban szeretem a kutas bálázást,
mint hallgatni a szomszédból a buta skálázást!
A csaj aratáshoz készül, ám ő is csak ember Kezében egy gyári sarló,
de én tudom: Sári gyarló!
Italozás (hármas csere) Elfogyott a tütü legjava,
maradt-e még üveg, Laja?
Én már nem dícsérem meg kloggot, mert még elbízza magát!:)
Az még senkit nem avanzsál íróvá, ha ritkán használt szót vet papírra
Az még nem irodalom,
Ha azt leírod: alom.
Az Omega énekesét szokatlan oldaláról mutatja be a művészeti alkotás
Itt van ez a kőszobor,
Amint éppen sző Kóbor.
A somogy megyei település laktanyájában alakult ki az a szokás, hogy bizonyos napokon a parancsnokok is perverz játékot űznek az erre fogékony kiskatonákkal
Tabi a szisztéma,
Szabi a tiszté ma.
A bűnözőben feltámadt a lelkiismeret és mégsem adta el tölgyfaként a játékot
Fura, de a csaló fair,
Elárulta, a faló cser.
Az argentin focista furcsa allergiában szenved, mely pl. híres musicalek alatt jelentkezik
Színre lép Evita Peron,
Ettől lett pepita Veron.
Scrabblet játszom a dél-afrikai politikussal
Mandela Úr,
A mandula ér?
Az újonc mellékszereplő annyira izgult, hogy megszólalni sem tudott a színpadon, amikor a címszereplő rávetette pillantását
Nézett a Tosca rája,
Kiszáradt torka, szája.
Mivel úgysem olvassátok el a címet, ezért fel se fog tűnni, hogy nem tudtam semmi értelmeset írni erre a szösszenetre
Ha arra szottyan kedve,
Meg se kottyan szedve.
Önmegtartóztatás
Míg a fia pólyás,
Tiltott a pia folyás.
Adóbevallás idején
Azt mondta a fodrász,
Rajta van az adófrász.
A mohóság következményei
Bár zöld a tarja, szeli,
Majd a klotyót szarja teli.
Azt hiszem, nem túlzok, ha azt mondom, újabb zsenivel gazdagodott a topik! Egyébként ilyenkor mindig felpezsdül egy kicsit az alkotók agya, és ez jó hatással van a színvonalra!
Egyébként sejtem...
Erre nincs mentségem, mert egy lusta disznó vagyok visszaolvasni, vagy rákeresni, hogy volt-e
már ez vagy az. Majd igyekszem pótolni hiányosságaimat...
Addig is a mai adag:
Szexmániás férfi kénytelen egy férj haragja elől pásztorok között bujdosni, majd megbánja bűneit Szomszédasszony formás mellét addig gyúrta Jónás,
Míg lett ennek folyománya: puszta, jurta, gyónás.
Közvetítés a vívóvilágbajnokságról, ahol a második helyezett nem kap túl nagy elismerést "Épp most zajlik élőben a világ-kupán egy csörte,
küzdeni kell, mert a vigaszdíj itt csupán egy körte!"
Robbanásveszélyre hívják fel a figyelmét a kísérletező kedvű vegyész hölgynek, aki túlságosan elmerül munkájában, de így legalább nem kap nemibetegséget egy lótól Előbb kapsz te vegyszerektől s tüzes kéntől mankót,
mintsemhogy majd egyszercsak egy tüzes méntől kankót!
A politikai vitafórum a tévében a műsorvezető provokatív kérdéseitől nagyon eldurvul Ez a műsor már nem átlagembernek való,
Vigyázz, még a végén jól megvernek, Baló!
Harry Potter kötőhártyagyulladása, amit hiába próbál gyógyítani... ...mégis csupa
mágus-csipa.