AZ ÚJ SZERZEMÉNYEM!
</P>
Igen! Nem csalás és nem ámítás... az bizony villog :-)))))
Mielőtt bárki is megjegyzést tenne, hogy miért pont a kispolák, és miért zölden villog...
NOS:
Már régebben is írtam, hogy kettő darab tesztjárgányt vettem (126p, trabi). Mivel a legkisebb modell a kispolák, így gyakorolni a legjobb alany. Ha ezen sikerül, akkor a többin tuti! A trabit meg a díszléc miatt vettem meg, és ha minden jól megy holnapra díszlécezve, a belső-külső viszapillantótükrök tükrösek lesznek, a műszerfal, hátsólámpa, az első lámpa a tömítéssel stb... szóval teljesen élethű lesz. (De ezt már írtam régebben, hogy a javítások miatt járatom a Retróautót).
Előtte láthatjátok a piros ledet is (eredetileg ez volt betervezve), de az sajna hibás így hétvége révén nem tudtam beszerezni. De hátfőn nyitnak a boltok. Hiányzik még róla a sziréna, amit CNC esztergálással szintén keddre ígértek.
F E L H Í V Á S !
Tisztelt fórumozók!
Sürgősen szükségem lenne egy bliszteres zsigára (VAZ 2101), amit rendőrautónak elkészítenék természetesen villogósan. Aki átadja nekem (postán, vagy személyesen) annak ingyen elkészítem.
És hogy miért is?
27-én jön ki a zsiguli (beszéltem a kiadóval, és 50db-os megrendelésemet teljesíteni tudnák), viszont meg szeretném nézni a Vaterán, hogy mennyiért megy el a belsőműszerfalas, hátul áttetsző sárga indexes, teljesen feltuningolt rendőrjárgány. Amennyiben számomra megéri, úgy beindul a sorozatgyártása.
Természetesen szándékomban áll a kocka ladákat, nívákat, és az összes retro rendőr - mentő -tűzoltó járgányt is elkészíteni (ha persze érdemes).
Az ajánlatom csak 1db zsigulira vonatkozik, és a leggyorsabb nyer!
Ha korrekté akarjuk tenni az átadást, akkor Vaterára felteheti zárt aukcióba és én majd viszem!
További szép napot!