A jelentkezési lap ide kattintva letölthető. Kinyomtatva, vagy word-del kitöltve is jó. Kérem az e-mail címemre elküldeni. Amint megkaptam visszajelzem, valamint megírom a részvételi díj küldésének módját, mely egyelőre csak a jelentkező hajós számára kell. Az útitársaksak a helyszínen fizetnek, mivel ez addig mindenkinél változhat.
Végezetül egy kép a listán legalul lévő túratársakról:)))
Drága Papa! Ez a könyv nagyon jó, de hidd el nem tudjuk itt elolvasni. Nem látom. Eredeti méretben szerintem jó. Egyébként a Sügér barátunk által ajánlott oldalt használom én is. Feltettem a mandico-ra a hivatkozást. Kb erről szól.
Ennek csak beállítási problémája van. Ide a topikra csak lekicsinyítve lehet feltenni.
Próbáld meg makro-ban,közelebről,egy oldalt befogni. A papírlap is sima legyen. A gépet jobb lenne állványra tenni. Ha elkapod a fókuszt, utánna mennifog gyorsan. A legnagyobb felbontással, mert abból tudsz rendesen dolgozni.
Papa4 Az a baj hogy így nem sokat látni belőle. Ha foglalkozol vele, tedd fel a hajózás.mandico-ra. Oda eredeti méretben is felmegy, és biz'a hasznos lenne. Ha még sem sikerül hozd magaddal a túrára. Jó éjt mindenkinek. Beer-ci
Azt én jól tudom:)) Itt van az asztalomon most is. Az igazság az, hogy átlagos fényképezővel nehéz olyan pontos közeli képet csinálni, mint amilyet egy scanner tud. Teljesen más egy 1 mb-s fotó, mint ugyan olyan szkennelt.
Nagy fába vágtad a fejszéd. Ugyanis ha azt akarod hogy olvasható is legyen egy-egy scannelt lap, akkor nemigen tudod lekicsinyíteni. Ha meg nagy marad akkor nem tudod ide feltenni. A legegyszerűbb ha kiírod lemezre, és ha valakinek kell átmásolod. Így tettünk többen is a Becske könyvvel a topiktalin.
Pénteken reggel indulok D.újvárosból, B.Pest, Lőrinci,Tiszacsege. Onnan majd Beerci ékkel Tovább. Visszafelé T.ug, Kecskemét B.Pest-en FeHoVa, D.újváros.
Van nálam férőhely. Szívesen elviszlek. Nemtom merre laksz, hol tudnálak felvenni.